Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar merhabalar, bugünkü menümü yazıyorum:
Uyanınca: 1 bardak su-Yarım kivi
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 3 yeşil biber, 1 dilim ekmek, Biraz peynir ve 5-6 tane yeşil zeytin.
Ara öğün:Yok
Öğle: Yemekhanede fırın baget diye birşey çıkacakmış onu yicem, yanına bol salata ve yoğurt.
1. Ara (15:00) : 1 tane greyfurt
2. Ara: (17:00) : 2 kuru kayısı - 7 tane badem yanına da yeşil çay
Akşam: Fırınlanmış Pancar, kapya biber ve yeşil biberden kocaman bir sebze tabağı yaparım, yanına yoğurt ve yine bol salata. Bir de 1 dilim ekmek.

Sabah uyaninca 3 gun kurusu yarim litre su yarim saat sonra
kahvaltı: 2 yumurtayla maydanozlu biberli peynirli omlet
Zeytin
Yesillik
1çy bardağı badem ve yer fıstığı

Akşam kayinvalidemlere gidecegiz yemeğe
Diyetime uygun ne varsa yiyip yYazarım: )

canım sen normal kilo bildirimini her cuma yapacaksın ama bu listeye 2 haftayı doldurduktan sonra gireceksin. bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)

hoşgeldinn fıstıkk :)

Kızlar kusurabakmayın nolur çok yoğunum ve patron yanımda geçmiş sayfalara bakamıyorum hesaplama olayını yapamadım yardım edin geçen hafta 69.9 bu hafta 69.7

Bu arada 69.9 6 şubattaki kilom muş ya geçen hafta 70.9 muşum defterime baktım şimdi iyiki yazmışım bu kadar dikkat etmeme rağmen çok az verdim diye üzülmüştüm

Kızlar bugünkü menümü yazayım.

Kahvaltı

Sabah kalktım ballı-tarçınlı kürü yapıp içtikten yarım saat sonra
2 Kepekli ekmek arası 1 kk peynirle tost yaptım

Öğle
Mercimek çorba

Akşam
2 dilim börek ve çay.

***14.TAKIM 401. ETAP ***
Se_zen ( 54,6 / 54.2 / 0.4 /%0.73)
Gulsum462 (66.8 /65,1 /1,7/%1,27 ) gecen hafta bildirim yapmadı yüzdesi 2'ye bölündü
Nurgul_85 (53 /53/0 /%0 )
Akrepimm (70,70/69,7 /1,0/ %1,41 ) Yeni üye başlangıç kilosu 71 / 2.şubat.2015 / hedef 55
Minikiminannesi (60/59.6/0.4/%0.33) izinli üye geri döndü yüzdesi 2'ye bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI % 0,75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…