- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.841
Canım aslında sürekli yazarlar. Insanlık hali belki işleri çıkmış olabilir.
Tatlım, takım kaptanımızda yardımcılarıda izinde. O yüzden fırsat buldukça girebiliyorlar. İzinden dönünce yada vakitleri el verdikçe yorum yapacaklardır
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
14.TAKIM KAPTANI : Absolut123
14. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: dayko
14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....
2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....
3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğünve iki (üç) ara öğün Olarak....
5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?
6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....
7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....
9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
Takım içinde uyulacak kurallarımız
1-herkes kilo çizelgesini yapacak
2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak
örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;
1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı
3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:
cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ
B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
C- 100 *3 MEKİK
İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI
4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak+
5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek
6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak
7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel )
8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak
9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:
10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:
11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak
12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli
hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar
canım hayranım sana gerçektenSabah 2 kızarmış yumurta
12/13 Zeytin
Peynir
3 gun kurusu
1 çy bardağı badem
Masalım biz burda hep dinleriz elbette ki seni. ben öğrenciyken yaşamıştım bi takım zorluklar. ailemden ilk ayrılış tabi. insanları yeni tanıyorum. ilk görev yerim Van'ın ilçesiydi. hiç tanımadığım bi bölge tabi. tecrübeler öyle çok işimi kolaylaştırmış ki meğer ben farkında olmamışım. hiç üzülme sen en değerlisin ve biz hep burdayızBenim yaşadığım yerde kimsem yok
Bazen çok bunalıyorum. Konuşacak dosta ihtiyacım oluyor. Ondan sormuştum. Teşekkür ederim.
ayrıca tatlım menülerin genel olarak hep çok güzel tebrikler.Günaydın herkese sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
3 zeytin
1 parça Kıymalı börek
Öğle: bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Akşam:
Balık salata
Dün öğlen evde tüm malzemeleri kendim hazırlayarak tb ekmekli hamburger yedim köfte soğan ve domatesli
Akşam: barbunya 3 yk ve yoğurt yedim
4 lt su içtim 2 mil leslie yaptım
afiyet olsun cnm. macaronu sen mi yaptın yoksa tatlım?Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta üzerine yoğurt döküp yedim.
2 dilim kızarmış kepek ekmek
3 kk peynir
Yarım domates, yarım biber (zeytin yağlı)
3 çatal ev reçeli
5 adet zeytin.
1 adet macaronçok canım çekti kızlar. Bunun için 1 saat yürüyüş yapıcam.
Öğle
Trabzon günlerine gideceğim :) yeni lezzetler tadacağım.
Bu yüzden akşam yemeği yok. Trabzon günlerine 3 gibi gidicem zaten.
Ara: maden suyu, yeşilçay, meyveli yoğurt
nurgül sana bayılıyorum canım hele spor aşkın yok mu.. ahhh ahh. tebriklerbugün sabah dayanamadım tartıya çıktım ama bu son cumaya kadar tartılmak yok :)) ve sonuç gayet başarılı çok mutluyum bugün o sebeple :))))
afiyet olsun.Kahvaltı
10.00
Iki dilim peynir kızartması
1 domates
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
Öğle 14.30
Yarım kase tarhana çorbası
1 porsiyon sebze haslamasi
2 zeytin
1 ince dilim sucuk (çok küçük ve inceydi)
kaptanım çook geçmiş olsun eşine. önemli bişey mi?Kızlarr iyi akşamlar
Hiçç menülerimi yazmayayım..
Eşimin doğumgünü olduğu için diyet menümün çokk dışına çıktım..
Ama dün sabah 4'e kadar dans ettim, bugünde güneş vardı. 1,5 saat yürüyüş yaptık.. Tabiki dizlerim ağrıyor ama çok takılmıyorum :) havalar düzeldikçe dışarıda spora başlayacağım için seviniyorum..
Ha bu arada bu hafta perşembe günü eşim ameliyat olacak.. O yüzden bu hafta buralarda çok olamayabilirim..
Şimdiden iyi haftalar herkese
Çok geçmiş olsun hayırdır noldukaptanım çook geçmiş olsun eşine. önemli bişey mi?
birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum size.
kaptanım çook geçmiş olsun eşine. önemli bişey mi?
birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum size.
Çok geçmiş olsun hayırdır noldu
canım hayranım sana gerçektenne güzel uyguluyorsun karatayı. canı gönülden tebrikler.
Masalım biz burda hep dinleriz elbette ki seni. ben öğrenciyken yaşamıştım bi takım zorluklar. ailemden ilk ayrılış tabi. insanları yeni tanıyorum. ilk görev yerim Van'ın ilçesiydi. hiç tanımadığım bi bölge tabi. tecrübeler öyle çok işimi kolaylaştırmış ki meğer ben farkında olmamışım. hiç üzülme sen en değerlisin ve biz hep burdayızbebeğin vardı değilmi? eşin yanındamı?
ayrıca tatlım menülerin genel olarak hep çok güzel tebrikler.
afiyet olsun cnm. macaronu sen mi yaptın yoksa tatlım?
nurgül sana bayılıyorum canım hele spor aşkın yok mu.. ahhh ahh. tebrikler
afiyet olsun.
Canim cok gecmis olsun...Kızlarr iyi akşamlar
Hiçç menülerimi yazmayayım..
Eşimin doğumgünü olduğu için diyet menümün çokk dışına çıktım..
Ama dün sabah 4'e kadar dans ettim, bugünde güneş vardı. 1,5 saat yürüyüş yaptık.. Tabiki dizlerim ağrıyor ama çok takılmıyorum :) havalar düzeldikçe dışarıda spora başlayacağım için seviniyorum..
Ha bu arada bu hafta perşembe günü eşim ameliyat olacak.. O yüzden bu hafta buralarda çok olamayabilirim..
Şimdiden iyi haftalar herkese
Evet bebeğim var :) eşimde yanımda. Ama herşey anlatılamıyor eşe. Sağolsun her konuda yardımcı am bir dostla konşabileceğin ve eşine anlatabileceğin şeyler farklı oluyor. Teşekkür ederim.Masalım biz burda hep dinleriz elbette ki seni. ben öğrenciyken yaşamıştım bi takım zorluklar. ailemden ilk ayrılış tabi. insanları yeni tanıyorum. ilk görev yerim Van'ın ilçesiydi. hiç tanımadığım bi bölge tabi. tecrübeler öyle çok işimi kolaylaştırmış ki meğer ben farkında olmamışım. hiç üzülme sen en değerlisin ve biz hep burdayızbebeğin vardı değilmi? eşin yanındamı?
ayrıca tatlım menülerin genel olarak hep çok güzel tebrikler.
Geçmil olsun. Allah acil şifalar versin.Burun ameliyatı olcak, 1 gece yatıcaz hastanede.. Sonrası evde bakım falan.. çok önemli bişey değil. nefes alamıyordu, et alacaklar hayırlısıyla.. Çok tşkler kızlarr :)
çok güzel bu dediklerinizi uygularsanız inş. kutlarım sizi. 4 lt su fazla gelmiyor mu size. ben en fazla 2.5 içebiliyorumGünaydın herkese sabah:
Tereyağlı yumurta
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin birini yer yedi :)
3 bardk şekersiz çay
öğle:
çorba
salata
yoğurt
akşam:
Mercimekli salata yapmayı düşünüyorum.
Yanında yoğurt tüketmeyeceğim. Demir emilimini azalttığı için.
akşama kadar 4 lt su
2 mil leslie
20 dk bel
20 dk bacak
10 mekikle başlamayı düşünüyorum.
Çok güzel canım ekmek tüketmiyor musun hiç?günaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
kahvaltı: sucuklu yumurta, yeşil çay, tere
ara: kuşburnu çayı
öğle: pırasa yemeği zeytinyağlı, 1 kase yoğurt
akşam: teflon tavada tavuk, az pilav, salata
2.5 lt su
30' yürüyüş
Yok yeterli geldiğini düşünüyorum. Kiloya göre su tüketimide artıyor. normalde 4.5 lt ama fazla geliyor araya yeşilçay vs girince diye bu kadarını içiyorum.çok güzel bu dediklerinizi uygularsanız inş. kutlarım sizi. 4 lt su fazla gelmiyor mu size. ben en fazla 2.5 içebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?