Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarr iyi akşamlar

Hiçç menülerimi yazmayayım..
Eşimin doğumgünü olduğu için diyet menümün çokk dışına çıktım..

Ama dün sabah 4'e kadar dans ettim, bugünde güneş vardı. 1,5 saat yürüyüş yaptık.. Tabiki dizlerim ağrıyor ama çok takılmıyorum :) havalar düzeldikçe dışarıda spora başlayacağım için seviniyorum..

Ha bu arada bu hafta perşembe günü eşim ameliyat olacak.. O yüzden bu hafta buralarda çok olamayabilirim..
Şimdiden iyi haftalar herkese

Kızlarr kızlarr

Bir hatırlatma yapmak istiyorum..

Menülerinizi lütfen gün içinde parça parça değil, tam olarak paylaşın.. Parça parça yazdığımızda menü yorumu yapmak biraz karışık oluyor..

Yukarıda takım kurallarımızı yeniden paylaşıyorum.. 4. Ve 5. Maddelerde yazılı zaten.. Ayrıca diğer kurallarıda okursanız sevinirim

Sabah 2 kızarmış yumurta
12/13 Zeytin
Peynir
3 gun kurusu
1 çy bardağı badem
canım hayranım sana gerçekten ne güzel uyguluyorsun karatayı. canı gönülden tebrikler.

Benim yaşadığım yerde kimsem yok
Bazen çok bunalıyorum. Konuşacak dosta ihtiyacım oluyor. Ondan sormuştum. Teşekkür ederim.
Masalım biz burda hep dinleriz elbette ki seni. ben öğrenciyken yaşamıştım bi takım zorluklar. ailemden ilk ayrılış tabi. insanları yeni tanıyorum. ilk görev yerim Van'ın ilçesiydi. hiç tanımadığım bi bölge tabi. tecrübeler öyle çok işimi kolaylaştırmış ki meğer ben farkında olmamışım. hiç üzülme sen en değerlisin ve biz hep burdayız bebeğin vardı değilmi? eşin yanındamı?

ayrıca tatlım menülerin genel olarak hep çok güzel tebrikler.
afiyet olsun cnm. macaronu sen mi yaptın yoksa tatlım?
bugün sabah dayanamadım tartıya çıktım ama bu son cumaya kadar tartılmak yok :)) ve sonuç gayet başarılı çok mutluyum bugün o sebeple :))))
nurgül sana bayılıyorum canım hele spor aşkın yok mu.. ahhh ahh. tebrikler

afiyet olsun.

Son düzenleme:
kaptanım çook geçmiş olsun eşine. önemli bişey mi?
birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum size.

kaptanım çook geçmiş olsun eşine. önemli bişey mi?
birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum size.

Çok geçmiş olsun hayırdır noldu

Burun ameliyatı olcak, 1 gece yatıcaz hastanede.. Sonrası evde bakım falan.. çok önemli bişey değil. nefes alamıyordu, et alacaklar hayırlısıyla.. Çok tşkler kızlarr :)

Canimcimm cok tesekkur ederim sonuc degsin istiyorum :) ve buraya yaziyorumki hep beraber motive olalim incelelim

Canim cok gecmis olsun...

Kaptanım macaronu kendim yapmadım. Erkek arkadaşımı aradım getirdi saolsun. 1 tane yedim diye azar yedim ama olsun misafirlerime ikram ettim akşam :)

Günaydın arkadaşlar bugün de 24 saat nbtciyim pazartesi en yoğun gün hastanede ınsallaj güzel geçer dua adın bana bu ay hep bi gece hastane bi gece ev Şubat ayı bitsin arrk uykum çok düzensiz oldu

Evet bebeğim var :) eşimde yanımda. Ama herşey anlatılamıyor eşe. Sağolsun her konuda yardımcı am bir dostla konşabileceğin ve eşine anlatabileceğin şeyler farklı oluyor. Teşekkür ederim.

Günaydın herkese sabah:
Tereyağlı yumurta
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin birini yer yedi :)
3 bardk şekersiz çay
öğle:
çorba
salata
yoğurt
akşam:
Mercimekli salata yapmayı düşünüyorum.
Yanında yoğurt tüketmeyeceğim. Demir emilimini azalttığı için.
akşama kadar 4 lt su
2 mil leslie
20 dk bel
20 dk bacak
10 mekikle başlamayı düşünüyorum.

günaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
kahvaltı: sucuklu yumurta, yeşil çay, tere
ara: kuşburnu çayı
öğle: pırasa yemeği zeytinyağlı, 1 kase yoğurt
akşam: teflon tavada tavuk, az pilav, salata
2.5 lt su
30' yürüyüş

çok güzel bu dediklerinizi uygularsanız inş. kutlarım sizi. 4 lt su fazla gelmiyor mu size. ben en fazla 2.5 içebiliyorum

Çok güzel canım ekmek tüketmiyor musun hiç?

çok güzel bu dediklerinizi uygularsanız inş. kutlarım sizi. 4 lt su fazla gelmiyor mu size. ben en fazla 2.5 içebiliyorum
Yok yeterli geldiğini düşünüyorum. Kiloya göre su tüketimide artıyor. normalde 4.5 lt ama fazla geliyor araya yeşilçay vs girince diye bu kadarını içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…