Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim cok gecmis olsun...

Geçmil olsun. Allah acil şifalar versin.
teşekkürler kızlar

menün çok güzel canım çok beğendim valla..

ooo sucukkk.. çok fena su tutar vücutta.. canım biraz da ekmek tüketmelisin. metabolizman yavaşlamasın

Gunaydin dun evlilik fuari nedeniyle cok yogundum,foruma giremedim.zaten kosusturmacadan diyete uyamadim
Bugun sabah(7.30)
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
1 kasik lor
Domates,maydonoz
1 kupa form cay
1 ince dilim koy ekmegi

Ara
Yarim elma
1 orta boy muz

Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 porsiyon et yemegi
1 dilim köy ekmegi

Aksam henüz belli degil)

günaydın fıstıklar,

bugünkü menüm şöyle,
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin

ara
ıhlamur

öğlen
5 kaşık makarna
1 yumurtalı menemen

ara
3 kaşık yoğurt
1portakal

akşam
börülce salatası
1dilim ekmek
ayran

ara
ıhlamur

spor: Ebru Şallı pilates başlangıç 30 dk
su :şimdilik hedef 2 litre dahası da olur

kaptanım listeniz çok güzel. Yakında sizin menülerden örnekler alacağım. Havalar ısınsada sabah yürüyüşlere gitsek keşke evdekinden daha etkili olur eminim.
Menünüz çok güzel. Arada sırada diyete ara vermek metabolizma hızını artırıyormuş. Umarım sizde de işe yarar. Benim 2 haftadır kilom sabit.

Günaydın kızlar,
Bugün geç uyandım ve uyandığım zamanki su-kivi olayını yapamadım.
Kahvaltıda: Haşlanmış yumurta, yeşillik, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
Öğle: Biftek, salata, yoğurt
1. Ara: 1 meyve
2. Ara: 1 meyve 7 badem
Akşam: Ispanak yemeği, salata, yoğurt

Evett bende aynen havaları bekliyorum.. sabahları buradan yazışırız..çıkar yaparız yürüyüşümüzü.. motivasyon olur :)

canım menün çok güzel ama biftek salatanın yanına yoğurdu yeme derim. demir emilimini engeller.. yoğurdu ara öğüne alırsın meyve ile daha sağlıklı olur :)

Be
Ben de tam tersi etki yapıyor. 2 hafta dikkat edeyim.1 gun pasta borek ya da fastfood yedigimde verdigim gramlari geri aliyorum: ((

Et ürünleri ile birlikte yoğurdu çok tuketiyorum ben,yanlış mi((

Evett bende aynen havaları bekliyorum.. sabahları buradan yazışırız..çıkar yaparız yürüyüşümüzü.. motivasyon olur :)
evet kaptanım çok güzel olur.eşimden rica ettim o da bu süreçte benimle sabah yürüyüşlerine katılacak. ben biraz korkağım. senelerce ankarada yaşamanın verdiği korku beni muğlada da etkiledi ne yazık ki

Çok geçmiş olsun canım

Mutlu haftalar kızlar nasılsınız
H.sonu çok yoğundum yazamadım kızmayın bana abartmadım ama küçük kaçamaklarım oldu maalesef
fakat bundan sonra kaçamak yok kimse inanmıyor kilo vereceğime
bende hafta sonları senin gibi oluyorum. ya oturmaya, yemeğe gidiyoruz. bu hafta sonları beni batırıyor iyilik eder gibi dolduruyorlar da dolduruyorlar tabağı

kızlar aranızda sarımsak çayı kullanan var mı ? ben memnunum. zararını gören var mı? marketlerde satılan garden life kullanıyorum. günde 2kez yemekten yarım saat önce içiyorum.

ekmeği hayatımdan çıkardım. o benim düşmanım :) bazen küçük bi poğaça yiyorum.
bi arkadaşım ekmek ve meyveyi bırakarak, yediklerine dikkat ederek 25 kilo verdi 6ayda.
o zaman karataya yakın duruyorsun. :) tabi pirinç bulgur ve şekerde tüketmeyerek :)

kızlar aranızda sarımsak çayı kullanan var mı ? ben memnunum. zararını gören var mı? marketlerde satılan garden life kullanıyorum. günde 2kez yemekten yarım saat önce içiyorum.
ben kullanmıyorum ama annem evde kendi yaparak kullanıyor o da memnunmuş. sende kendin yapsana hem daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…