- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.861
Canim cok gecmis olsun...
teşekkürler kızlarGeçmil olsun. Allah acil şifalar versin.
menün çok güzel canım çok beğendim valla..Günaydın herkese sabah:
Tereyağlı yumurta
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin birini yer yedi :)
3 bardk şekersiz çay
öğle:
çorba
salata
yoğurt
akşam:
Mercimekli salata yapmayı düşünüyorum.
Yanında yoğurt tüketmeyeceğim. Demir emilimini azalttığı için.
akşama kadar 4 lt su
2 mil leslie
20 dk bel
20 dk bacak
10 mekikle başlamayı düşünüyorum.
ooo sucukkk.. çok fena su tutar vücutta.. canım biraz da ekmek tüketmelisin. metabolizman yavaşlamasıngünaydın kızlar mutlu sabahlar herkese
kahvaltı: sucuklu yumurta, yeşil çay, tere
ara: kuşburnu çayı
öğle: pırasa yemeği zeytinyağlı, 1 kase yoğurt
akşam: teflon tavada tavuk, az pilav, salata
2.5 lt su
30' yürüyüş
Teşekkür ederim. :)teşekkürler kızlar
menün çok güzel canım çok beğendim valla..
ooo sucukkk.. çok fena su tutar vücutta.. canım biraz da ekmek tüketmelisin. metabolizman yavaşlamasın
kaptanım listeniz çok güzel. Yakında sizin menülerden örnekler alacağım. Havalar ısınsada sabah yürüyüşlere gitsek keşke evdekinden daha etkili olur eminim.günaydın fıstıklar,
bugünkü menüm şöyle,
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
ara
ıhlamur
öğlen
5 kaşık makarna
1 yumurtalı menemen
ara
3 kaşık yoğurt
1portakal
akşam
börülce salatası
1dilim ekmek
ayran
ara
ıhlamur
spor: Ebru Şallı pilates başlangıç 30 dk
su :şimdilik hedef 2 litre dahası da olur
Menünüz çok güzel. Arada sırada diyete ara vermek metabolizma hızını artırıyormuş. Umarım sizde de işe yarar. Benim 2 haftadır kilom sabit.Gunaydin dun evlilik fuari nedeniyle cok yogundum,foruma giremedim.zaten kosusturmacadan diyete uyamadim
Bugun sabah(7.30)
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
1 kasik lor
Domates,maydonoz
1 kupa form cay
1 ince dilim koy ekmegi
Ara
Yarim elma
1 orta boy muz
Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 porsiyon et yemegi
1 dilim köy ekmegi
Aksam henüz belli degil)
Evett bende aynen havaları bekliyorum.. sabahları buradan yazışırız..çıkar yaparız yürüyüşümüzü.. motivasyon olur :)kaptanım listeniz çok güzel. Yakında sizin menülerden örnekler alacağım. Havalar ısınsada sabah yürüyüşlere gitsek keşke evdekinden daha etkili olur eminim.
Menünüz çok güzel. Arada sırada diyete ara vermek metabolizma hızını artırıyormuş. Umarım sizde de işe yarar. Benim 2 haftadır kilom sabit.
canım menün çok güzel ama biftek salatanın yanına yoğurdu yeme derim. demir emilimini engeller.. yoğurdu ara öğüne alırsın meyve ile daha sağlıklı olur :)Günaydın kızlar,
Bugün geç uyandım ve uyandığım zamanki su-kivi olayını yapamadım.
Kahvaltıda: Haşlanmış yumurta, yeşillik, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
Öğle: Biftek, salata, yoğurt
1. Ara: 1 meyve
2. Ara: 1 meyve 7 badem
Akşam: Ispanak yemeği, salata, yoğurt
Ben de tam tersi etki yapıyor. 2 hafta dikkat edeyim.1 gun pasta borek ya da fastfood yedigimde verdigim gramlari geri aliyorum: ((kaptanım listeniz çok güzel. Yakında sizin menülerden örnekler alacağım. Havalar ısınsada sabah yürüyüşlere gitsek keşke evdekinden daha etkili olur eminim.
Menünüz çok güzel. Arada sırada diyete ara vermek metabolizma hızını artırıyormuş. Umarım sizde de işe yarar. Benim 2 haftadır kilom sabit.
Et ürünleri ile birlikte yoğurdu çok tuketiyorum ben,yanlış miEvett bende aynen havaları bekliyorum.. sabahları buradan yazışırız..çıkar yaparız yürüyüşümüzü.. motivasyon olur :)
canım menün çok güzel ama biftek salatanın yanına yoğurdu yeme derim. demir emilimini engeller.. yoğurdu ara öğüne alırsın meyve ile daha sağlıklı olur :)
vucudun demiri emmesi için c vitamini alması gerekiyor. yani et yiyorsan yanına bol limonlu salata öneriyorlar. kalsiyum demirin vucuda geçmesini engelliyor. :) aklında bulunsunEt ürünleri ile birlikte yoğurdu çok tuketiyorum ben,yanlış mi((
sizde benim gibisiniz o vakit :) bende öyleyim bir ayda 1 kilo veririm 1 günde 1 kilo alırımBe
Ben de tam tersi etki yapıyor. 2 hafta dikkat edeyim.1 gun pasta borek ya da fastfood yedigimde verdigim gramlari geri aliyorum: ((
evet kaptanım çok güzel olur.eşimden rica ettim o da bu süreçte benimle sabah yürüyüşlerine katılacak. ben biraz korkağım. senelerce ankarada yaşamanın verdiği korku beni muğlada da etkiledi ne yazık kiEvett bende aynen havaları bekliyorum.. sabahları buradan yazışırız..çıkar yaparız yürüyüşümüzü.. motivasyon olur :)
ekmeği hayatımdan çıkardım. o benim düşmanım :) bazen küçük bi poğaça yiyorum.Çok güzel canım ekmek tüketmiyor musun hiç?
Çok geçmiş olsun canımKızlarr iyi akşamlar
Hiçç menülerimi yazmayayım..
Eşimin doğumgünü olduğu için diyet menümün çokk dışına çıktım..
Ama dün sabah 4'e kadar dans ettim, bugünde güneş vardı. 1,5 saat yürüyüş yaptık.. Tabiki dizlerim ağrıyor ama çok takılmıyorum :) havalar düzeldikçe dışarıda spora başlayacağım için seviniyorum..
Ha bu arada bu hafta perşembe günü eşim ameliyat olacak.. O yüzden bu hafta buralarda çok olamayabilirim..
Şimdiden iyi haftalar herkese
bende hafta sonları senin gibi oluyorum. ya oturmaya, yemeğe gidiyoruz. bu hafta sonları beni batırıyorMutlu haftalar kızlar nasılsınız
H.sonu çok yoğundum yazamadım kızmayın bana abartmadım ama küçük kaçamaklarım oldu maalesef
fakat bundan sonra kaçamak yok kimse inanmıyor kilo vereceğime
o zaman karataya yakın duruyorsun. :) tabi pirinç bulgur ve şekerde tüketmeyerek :)ekmeği hayatımdan çıkardım. o benim düşmanım :) bazen küçük bi poğaça yiyorum.
bi arkadaşım ekmek ve meyveyi bırakarak, yediklerine dikkat ederek 25 kilo verdi 6ayda.
ben kullanmıyorum ama annem evde kendi yaparak kullanıyor o da memnunmuş. sende kendin yapsana hem daha sağlıklı olur.kızlar aranızda sarımsak çayı kullanan var mı ? ben memnunum. zararını gören var mı? marketlerde satılan garden life kullanıyorum. günde 2kez yemekten yarım saat önce içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?