Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şeker kullanmıyorum. kahvemde süt tozunu çıkardım. karatayı seviyorum. bana çok doğru geliyor dedikleri. fakat bulgur tüketiyorum. kafama göre yapıyorum ben ya :) ne okursam onu uygulamaya çalışıyorum.

Mutlu haftalar kızlar nasılsınız
H.sonu çok yoğundum yazamadım kızmayın bana abartmadım ama küçük kaçamaklarım oldu maalesef
fakat bundan sonra kaçamak yok kimse inanmıyor kilo vereceğime
hafta sonları herkes öyle oluyor sanırım. benimde pazar kahvaltılarım meşhurdur. herşeyi özenle hazırlarım ve normal kahvaltılardan farklı olarak börek, krep vs tarzı şeyler hazırlarım. eşim çok mutlu olur. o yüzden pazar kahvaltıda bende kaçamak yapıyorum azıcık :)

bana tarif verir misin? kolay geliyor hazır. dışarda nasıl içicez onu. kaç gün bekler
annem evde sabah ve akşam için 2 bardaklık yapıyormuş babamda eşlik ediyormuş :) zencefili hafif kaynatıyormuş üzerine 6-7 diş sarımsağı bıçakla ezip çatlatıp içine atıyormuş. 5 dk sonra süzüp içiyormuş. hasta bile olmuyoruz dedi

şeker kullanmıyorum. kahvemde süt tozunu çıkardım. karatayı seviyorum. bana çok doğru geliyor dedikleri. fakat bulgur tüketiyorum. kafama göre yapıyorum ben ya :) ne okursam onu uygulamaya çalışıyorum.
bende pirinç yerine bulguru tercih ediyorum. hem sağlıklı hem de çok severim. :) süt tozu bende kullanmıyorum. ama bazen ciddi anlemda tatlı istiyorum. artık onun yerinede kivi portakal veya elma yiyorum :)

bu arada bir önerim olacak dün söyledim mi hatırlamıyorum ama keten tohumu aldım(öğütülmüş) yoğurdun içine bir tatlı kaşığı atıyorum ve yiyorum. hem kabızlıktan koruyor, hem iştahınızı kontrol altında tutuyor.

çok güzel cnm ama benim onu yapmak için vaktim yok sıcak suya poşet çayı atmak en kolayı. maaşalah babanda ona eşlik ediyormuş .benim eşim ağzına sürmez öyle şeyleri zehir sanki :)

bende pirinç yerine bulguru tercih ediyorum. hem sağlıklı hem de çok severim. :) süt tozu bende kullanmıyorum. ama bazen ciddi anlemda tatlı istiyorum. artık onun yerinede kivi portakal veya elma yiyorum :)
tatlı olayı bende de sıkıntılı cnm. böyle şekerli şekerli hamurlu tatlı istiyor canım. elma da yesem muzda kesmiyor beni. sabırla bekliyorum. bazen kaçırıyorum kaçamak oluyor tatlıya. bulguru kullanman çok güzel bende dikkat ediyorum.

çok güzel cnm ama benim onu yapmak için vaktim yok sıcak suya poşet çayı atmak en kolayı. maaşalah babanda ona eşlik ediyormuş .benim eşim ağzına sürmez öyle şeyleri zehir sanki :)
evet benim eşimde öyle hasta olunca nane limonu zor içiririm. bazen çaktırmadan bazı otları vs yemeklere, çorbalara katarım sırf tüketsin diye. o da anlamaz garibim. çok güzel olmuş diyerek yer

bende deniycem bunu. ama keten tohumu için şunu duymuştum.bol su içilmeliymiş. yoksa tam tersi etki yaparmış

Kahvaltıdan yarım saat önce : ballı- tarçınlı kür içtim. ( kızlar yüksek kalorili günlerde bile kilo almanızı engelliyor)

Kahvaltı
1 adet Patatesli poğaça

Öğle
Sucuklu yumurta yarım porsiyon
2 adet kepek ekmek
1 kk peynir
5 adet zeytin
2 çatal reçel
1 adet ıspanaklı börek.

Akşam
Mercimek çorba

Kızlar dün gece karışık pizza yedik. Arkadaşımın morali çok bozuktu. Baya ısrar etti. Neyse ben yedim işte sabah kalktım ilk işim tartılmak oldu. Çok şükür hala aynı kilodayım. Bu aralar sürekli kaçamak yapıyorum kızlar. Çünkü insanlar çok ısrar ediyorlar. Nasıl engelleneceğim bunu bilemiyorum.

canım maalesef sadece yemeyerek engel olabilirsin. sen böyle söyleyince sevindim iyiki çevremde kimse yok dedim

Çok geçmiş olsun canım. Biran önce iyilrşir umarım.

Senin kiviyi bende deneyeceğim ama kısmet olmadı daha
Menün gayet güzel
vucudun demiri emmesi için c vitamini alması gerekiyor. yani et yiyorsan yanına bol limonlu salata öneriyorlar. kalsiyum demirin vucuda geçmesini engelliyor. :) aklında bulunsun

Bu bende biliyorum bunu ama resmen kemikleşmiş bi alışkanlık
En basiti yanında ayran içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…