Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sizde benim gibisiniz o vakit :) bende öyleyim bir ayda 1 kilo veririm 1 günde 1 kilo alırım

Ayy bende öyleyim masalım

bende hafta sonları senin gibi oluyorum. ya oturmaya, yemeğe gidiyoruz. bu hafta sonları beni batırıyor iyilik eder gibi dolduruyorlar da dolduruyorlar tabağı

Hepimizi batıran o haftasonları değil mi zaten..

kızlar aranızda sarımsak çayı kullanan var mı ? ben memnunum. zararını gören var mı? marketlerde satılan garden life kullanıyorum. günde 2kez yemekten yarım saat önce içiyorum.

İşe yarıyor mu? Birde ne işe yarıyor?

ben kullanmıyorum ama annem evde kendi yaparak kullanıyor o da memnunmuş. sende kendin yapsana hem daha sağlıklı olur.
Nasıl yapılır die soracaktım ama cvp gelmiş bile

Tadı nasıl ki?

Tadı nasıl ki?
valla babamda annemde beğenmiş. tek problem biraz sarımsak kokuyorsun. ee o kadar kusur kadı kızında da olur derler

aslında hiç kaçamak yapmamamız gerekiyor. ama insanoğlu nefsine yeniliyor. yasak olan daha cazip geliyor. hiçbirimiz normal bir günde oturup kutu kutu çikolata tepsi tepsi börek yemiyoruz ama diyetteyiz ya ondan oluyor.bakmayın siz ilk defa bir diyetim bir aydır sürüyor. o da siz varsınız diye. kendimi size bir söz verdim diye motive ediyorum. ama mesela bu hafta hiç kilo vermediğimi gördüğüm için motivasyonum düştü

Tadı nasıl ki?
tadı çok hafif ot tadı var. benim çok işime yarıyor. tartıda hafifletiyor etkisi bu :) iştah kapatıyor.

kaçamak yapınca bolca su iç cnm. metabolizmanı hızlandırır. menün çok güzelmiş.

Canım zayıflamak zorlu bir süreç. Sabır etmek Zorundayız :) kilo vermemizin duracağı günler olacak. Kilo aldığımız günler olacak. Önemli olan vazgeçmemek.

Ya kızlar bişey sorucam dün eşim sen 3 ayda değil 10 yılda 55 olamazsın dedi beni motive etmek için dediğini biliyorum yinede etrafımda herkes dalga geçiyor zayıflayamayacağımı düşünüyor bende sinirleniyorum sizce ne kadar zamanda zayıflarım ve en önemlisi zayıflarmıyım çok canım sıkılıyor

Canım bunun cevabını sen bilmiyor musun ? Sen bilmiyorsan biz hiç bilemeyiz. Kendine güven. Onlara gününü göster

bana öyle veremezsin falan diyen olursa benim çok moralim bozuluyor. biz zaten burada birbirimizi motive etmek için varız.. sen takılma diyenlere.. hep beraber vericez burada :)

Kızlar kefir hakkında ne düşünüyorsunuz?
çok faydalı olduğunu biliyorum ama tadını hiç sevmedim ben yaaa

şimdi bu cuma benim 3. tartı günüm olacak. bende listeye katılabilecek miyim ki?
evet canımmm bu cuma listeye giriyorsunn :)

hemen kalori mi daha da düşüreceğim demek ki yakında aç kalacağım
canım bazal metabolizma hızın 1800 kaloriyse böyle bir diyetle aç kalmanın mümkünatı yok.. ben bir ara burada günlük 750 kalorilik falan besleniyordum. kesinlikle aç kalmıyordum ama metabolizmamı yavaşlatmışım çok az yediğim için. şimdi toparlıyorum. yani diyeceğim şu ki, günlük 1200-1500 kalori arası bir diyetle çok güzel beslenirsin..

sporrr sporrr sporrr diyorummm :)

Kızlar ben yarın yine detoks yapıcam.
Şimdiden kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Detokslarda kilo vermede sıçrama oluyor bence.

Gerçi hafta sonu biraz saçmaladım, Pazar akşamı oğluma puding yedirirken ben de götürdüm.
Üstüne de bir iki bisküvi götürdüm. Gözüm dönmüş, nasıl yaptım anlayamadım. Ara öğünler kaynadığı için böyle oluyor bence. ama çocukla ve kocayla bu işler çok zor

Haftasonu kaçamağımdan dolayı detoksumu öne aldım. Yoksa başka uslanmicam.

Benimle detoksa var mısınız? Tek günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…