- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.901
sizde benim gibisiniz o vakit :) bende öyleyim bir ayda 1 kilo veririm 1 günde 1 kilo alırım
bende hafta sonları senin gibi oluyorum. ya oturmaya, yemeğe gidiyoruz. bu hafta sonları beni batırıyoriyilik eder gibi dolduruyorlar da dolduruyorlar tabağı
kızlar aranızda sarımsak çayı kullanan var mı ? ben memnunum. zararını gören var mı? marketlerde satılan garden life kullanıyorum. günde 2kez yemekten yarım saat önce içiyorum.
Nasıl yapılır die soracaktım ama cvp gelmiş bileben kullanmıyorum ama annem evde kendi yaparak kullanıyor o da memnunmuş. sende kendin yapsana hem daha sağlıklı olur.
Tadı nasıl ki?annem evde sabah ve akşam için 2 bardaklık yapıyormuş babamda eşlik ediyormuş :) zencefili hafif kaynatıyormuş üzerine 6-7 diş sarımsağı bıçakla ezip çatlatıp içine atıyormuş. 5 dk sonra süzüp içiyormuş. hasta bile olmuyoruz dedi
benim bazal metabolizma hızım 1800 çıktı bu ne demek ki
doğrudur çok faydalı olduğu söyleniyor ama iyice araştırmak lazım. denemediğim için yrum yapamıyorum.Canım sabah mı içmem gerekiyor bu kefiri mesela ? Bununla zayıflayanlar olmuş.
valla babamda annemde beğenmiş. tek problem biraz sarımsak kokuyorsun. ee o kadar kusur kadı kızında da olur derlerAyy bende öyleyim masalım
Hepimizi batıran o haftasonları değil mi zaten..
İşe yarıyor mu? Birde ne işe yarıyor?
Nasıl yapılır die soracaktım ama cvp gelmiş bile
Tadı nasıl ki?
hemen kalori mi daha da düşüreceğim demek kiYediklerin 1800 kaloriyi geçince kilo alıyorsun demek :) kadınların genellikle 1800 canım
aslında hiç kaçamak yapmamamız gerekiyor. ama insanoğlu nefsine yeniliyor. yasak olan daha cazip geliyor. hiçbirimiz normal bir günde oturup kutu kutu çikolata tepsi tepsi börek yemiyoruz ama diyetteyiz ya ondan oluyor.bakmayın siz ilk defa bir diyetim bir aydır sürüyor. o da siz varsınız diye. kendimi size bir söz verdim diye motive ediyorum. ama mesela bu hafta hiç kilo vermediğimi gördüğüm için motivasyonum düştüAyy bende öyleyim masalım
tadı çok hafif ot tadı var. benim çok işime yarıyor. tartıda hafifletiyor etkisi bu :) iştah kapatıyor.Ayy bende öyleyim masalım
Hepimizi batıran o haftasonları değil mi zaten..
İşe yarıyor mu? Birde ne işe yarıyor?
Nasıl yapılır die soracaktım ama cvp gelmiş bile
Tadı nasıl ki?
allah allah ben garden lifeninki kokmuyor hiçvalla babamda annemde beğenmiş. tek problem biraz sarımsak kokuyorsun. ee o kadar kusur kadı kızında da olur derler
canım o hazır olduğu içindir ben doğal olanından bahsediyorum.allah allah ben garden lifeninki kokmuyor hiç
kaçamak yapınca bolca su iç cnm. metabolizmanı hızlandırır. menün çok güzelmiş.Kahvaltıdan yarım saat önce : ballı- tarçınlı kür içtim. ( kızlar yüksek kalorili günlerde bile kilo almanızı engelliyor)
Kahvaltı
1 adet Patatesli poğaça
Öğle
Sucuklu yumurta yarım porsiyon
2 adet kepek ekmek
1 kk peynir
5 adet zeytin
2 çatal reçel
1 adet ıspanaklı börek.
Akşam
Mercimek çorba
Kızlar dün gece karışık pizza yedik. Arkadaşımın morali çok bozuktu. Baya ısrar etti. Neyse ben yedim iştesabah kalktım ilk işim tartılmak oldu. Çok şükür hala aynı kilodayım. Bu aralar sürekli kaçamak yapıyorum kızlar. Çünkü insanlar çok ısrar ediyorlar. Nasıl engelleneceğim bunu bilemiyorum.
aslında hiç kaçamak yapmamamız gerekiyor. ama insanoğlu nefsine yeniliyor. yasak olan daha cazip geliyor. hiçbirimiz normal bir günde oturup kutu kutu çikolata tepsi tepsi börek yemiyoruz ama diyetteyiz ya ondan oluyor.bakmayın siz ilk defa bir diyetim bir aydır sürüyor. o da siz varsınız diye. kendimi size bir söz verdim diye motive ediyorum. ama mesela bu hafta hiç kilo vermediğimi gördüğüm için motivasyonum düştü
Ya kızlar bişey sorucam dün eşim sen 3 ayda değil 10 yılda 55 olamazsın dedi beni motive etmek için dediğini biliyorum yinede etrafımda herkes dalga geçiyor zayıflayamayacağımı düşünüyor bende sinirleniyorum sizce ne kadar zamanda zayıflarım ve en önemlisi zayıflarmıyım çok canım sıkılıyor
bana öyle veremezsin falan diyen olursa benim çok moralim bozuluyor. biz zaten burada birbirimizi motive etmek için varız.. sen takılma diyenlere.. hep beraber vericez burada :)Ya kızlar bişey sorucam dün eşim sen 3 ayda değil 10 yılda 55 olamazsın dedi beni motive etmek için dediğini biliyorum yinede etrafımda herkes dalga geçiyor zayıflayamayacağımı düşünüyor bende sinirleniyorum sizce ne kadar zamanda zayıflarım ve en önemlisi zayıflarmıyım çok canım sıkılıyor
bravooo bravooo :)Haydii sporaaa..
Ben zumba leslie karışımı yaptım
Karın ve bacak videosuda yapıldı iç bacak videosunu yapıp geliyorum
çok faydalı olduğunu biliyorum ama tadını hiç sevmedim ben yaaaKızlar kefir hakkında ne düşünüyorsunuz?
evet canımmm bu cuma listeye giriyorsunn :)şimdi bu cuma benim 3. tartı günüm olacak. bende listeye katılabilecek miyim ki?
canım bazal metabolizma hızın 1800 kaloriyse böyle bir diyetle aç kalmanın mümkünatı yok.. ben bir ara burada günlük 750 kalorilik falan besleniyordum. kesinlikle aç kalmıyordum ama metabolizmamı yavaşlatmışım çok az yediğim için. şimdi toparlıyorum. yani diyeceğim şu ki, günlük 1200-1500 kalori arası bir diyetle çok güzel beslenirsin..hemen kalori mi daha da düşüreceğim demek kiyakında aç kalacağım
sporrr sporrr sporrr diyorummm :)aslında hiç kaçamak yapmamamız gerekiyor. ama insanoğlu nefsine yeniliyor. yasak olan daha cazip geliyor. hiçbirimiz normal bir günde oturup kutu kutu çikolata tepsi tepsi börek yemiyoruz ama diyetteyiz ya ondan oluyor.bakmayın siz ilk defa bir diyetim bir aydır sürüyor. o da siz varsınız diye. kendimi size bir söz verdim diye motive ediyorum. ama mesela bu hafta hiç kilo vermediğimi gördüğüm için motivasyonum düştü
Zaten artık hırs yaptım 5 ayda sürse 55 i tartı da görücem inşCanım bunun cevabını sen bilmiyor musun ? Sen bilmiyorsan biz hiç bilemeyiz. Kendine güven. Onlara gününü göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?