- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.921
Benimde çok moralim bozuluyor işte Allahtan sizler varsınız da motivasyonumu koruyorumbana öyle veremezsin falan diyen olursa benim çok moralim bozuluyor. biz zaten burada birbirimizi motive etmek için varız.. sen takılma diyenlere.. hep beraber vericez burada :)
Daha önce okumuştum ama şuan hatırlayamadım nasıldı öğünlerKızlar ben yarın yine detoks yapıcam.
Şimdiden kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Detokslarda kilo vermede sıçrama oluyor bence.
Gerçi hafta sonu biraz saçmaladım, Pazar akşamı oğluma puding yedirirken ben de götürdüm.
Üstüne de bir iki bisküvi götürdüm. Gözüm dönmüş, nasıl yaptım anlayamadım. Ara öğünler kaynadığı için böyle oluyor bence. ama çocukla ve kocayla bu işler çok zor
Haftasonu kaçamağımdan dolayı detoksumu öne aldım. Yoksa başka uslanmicam.
Benimle detoksa var mısınız? Tek günlük.
çok faydalı olduğunu biliyorum ama tadını hiç sevmedim ben yaaa
bende hepsine peki diyorum ve listeye gireceğim için de çok seviniyorummm :)çok faydalı olduğunu biliyorum ama tadını hiç sevmedim ben yaaa
evet canımmm bu cuma listeye giriyorsunn :)
canım bazal metabolizma hızın 1800 kaloriyse böyle bir diyetle aç kalmanın mümkünatı yok.. ben bir ara burada günlük 750 kalorilik falan besleniyordum. kesinlikle aç kalmıyordum ama metabolizmamı yavaşlatmışım çok az yediğim için. şimdi toparlıyorum. yani diyeceğim şu ki, günlük 1200-1500 kalori arası bir diyetle çok güzel beslenirsin..
sporrr sporrr sporrr diyorummm :)
Sabah uyanınca: 1 bardak su- 1 dilim ananas ya da kiviDaha önce okumuştum ama şuan hatırlayamadım nasıldı öğünler
Aslında insanlar diyetteyim yada dikkat ediyorum dediğin anda canavarlaşıyorlarKahvaltıdan yarım saat önce : ballı- tarçınlı kür içtim. ( kızlar yüksek kalorili günlerde bile kilo almanızı engelliyor)
Kahvaltı
1 adet Patatesli poğaça
Öğle
Sucuklu yumurta yarım porsiyon
2 adet kepek ekmek
1 kk peynir
5 adet zeytin
2 çatal reçel
1 adet ıspanaklı börek.
Akşam
Mercimek çorba
Kızlar dün gece karışık pizza yedik. Arkadaşımın morali çok bozuktu. Baya ısrar etti. Neyse ben yedim iştesabah kalktım ilk işim tartılmak oldu. Çok şükür hala aynı kilodayım. Bu aralar sürekli kaçamak yapıyorum kızlar. Çünkü insanlar çok ısrar ediyorlar. Nasıl engelleneceğim bunu bilemiyorum.
aslında hiç kaçamak yapmamamız gerekiyor. ama insanoğlu nefsine yeniliyor. yasak olan daha cazip geliyor. hiçbirimiz normal bir günde oturup kutu kutu çikolata tepsi tepsi börek yemiyoruz ama diyetteyiz ya ondan oluyor.bakmayın siz ilk defa bir diyetim bir aydır sürüyor. o da siz varsınız diye. kendimi size bir söz verdim diye motive ediyorum. ama mesela bu hafta hiç kilo vermediğimi gördüğüm için motivasyonum düştü
Bende yeşil çay içiyorum onuda tavsiye ederim.kaçamak yapınca bolca su iç cnm. metabolizmanı hızlandırır. menün çok güzelmiş.
Ya kızlar bişey sorucam dün eşim sen 3 ayda değil 10 yılda 55 olamazsın dedi beni motive etmek için dediğini biliyorum yinede etrafımda herkes dalga geçiyor zayıflayamayacağımı düşünüyor bende sinirleniyorum sizce ne kadar zamanda zayıflarım ve en önemlisi zayıflarmıyım çok canım sıkılıyor
Sabah uyanınca: 1 bardak su- 1 dilim ananas ya da kivi
Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik (blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.
Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek
Tesekkur ederim canim,bunu ogrendigim iyi oldu.dikkat edecegim:)vucudun demiri emmesi için c vitamini alması gerekiyor. yani et yiyorsan yanına bol limonlu salata öneriyorlar. kalsiyum demirin vucuda geçmesini engelliyor. :) aklında bulunsun
bravooo bravooo :)
Ben de öğle aralarında, işyerimin spor salonunda ip atlıyoruuuum. :)) Tavsiye ederim. Kesinlikle çok efor harcatıyor.
Arkadaşlar sanırım. Çok güzel bilgiler paylasmissnz ama yazamadm yarın evde okucam hepsini
Eki Görüntüle 1428877 GülsümüM kızarmış ekmek soruna yanıt tatlım
Diyet soru-cevap bölümünden bakabilirsiniz devamına
Bana ne kayısı ne yoğurt kürü hiç fayda etmedi keten tohumu nasıl memnun kaldn mibu arada bir önerim olacak dün söyledim mi hatırlamıyorum ama keten tohumu aldım(öğütülmüş) yoğurdun içine bir tatlı kaşığı atıyorum ve yiyorum. hem kabızlıktan koruyor, hem iştahınızı kontrol altında tutuyor.
çok güzel olmuş menün..Bugün hastane çok yoğun mesajları okuyamadm
Sabah 07.30
Iki kuru kayısı 2 bardak ılık us
1 dilim tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
Tek yumurtadan peynirli yumurta
4 zeytin
Ara saat 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle
12.30
Üç kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara 17.00
Yarım elma
Aksam 18.30
Üç kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
Yarım kase yoğurt
Akşam
20.00
Yeşilçay
22.00
1 tane meyve 1 paket süt
Spora olarak 24 saattr ayaktaym
tatlım benim açlık için süper bir yöntemim var..Aksam menumu yazamamistim
4-5 kasik esimin tabagindan corba ve pirasa yemegi,4 adet cigkofte.bol salata
Sonuc şu an açım(
Denedim canim cok sagol.cok makbule gecti :))çok güzel olmuş menün..
tatlım benim açlık için süper bir yöntemim var..
bir bardak süt ısıtıyorum içine biraz kahve ve tarçın koyuyorum. tatlandırıcı da koyuyorum. istersen sen 1 çay kaşığı bal koyabilirsin. öyle şişiriyorki sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum.. hem de çok sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?