- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.941
zeynep iş başında:))) tatlım süpersin yaa. hızır sanki.Eki Görüntüle 1428877 GülsümüM kızarmış ekmek soruna yanıt tatlım
Diyet soru-cevap bölümünden bakabilirsiniz devamına
güzelim abooow sen dinlen bence zaten..Bugün hastane çok yoğun mesajları okuyamadm
Sabah 07.30
Iki kuru kayısı 2 bardak ılık us
1 dilim tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
Tek yumurtadan peynirli yumurta
4 zeytin
Ara saat 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle
12.30
Üç kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara 17.00
Yarım elma
Aksam 18.30
Üç kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
Yarım kase yoğurt
Akşam
20.00
Yeşilçay
22.00
1 tane meyve 1 paket süt
Spora olarak 24 saattr ayaktaym
Meksilina döndünmü bacım. Valla dönduysen cok sevinicem ya.hekese iyi geceler hanımlar.. ne çok şey yazılmış çizilmiş okumak yarım saati aldı helal size maşallah
bugün epey yoğundu benim. işten eve 6 gibi geldim ancak bi öğrencim vardı ders anlattığım 8'e adar onunla ilgilendim. yemek(gerçi akşam yemeği eşimdendi), bulaşık, çay fası derken bi de örgümü elime aldım biraz. eşim yatınca hooop ben buraya
menüm
saat 10.00 kahvaltı
1 yumurta haşlanmış, peynir, 5 tane zeytin, domates, maydonoz bitki çayı 1,5 dilim ekmek.
13.30 gibi 2 ceviz 2 kayısı
16.30 civar 1 elma 1 bisküvi
6.30 civar akşam yemeği
1 adet biftek(eşim gurme olma yolunda ilerliyorkendine özel tava ve çeşitli mutfak araççları aldı sürekli yabancı kanalları izleyerek öğrendikleri et pişirme tekniklerini evde uyguluyor, tabi mutfak resil oluyor. ama olsun en azından ben gelince yemek hazır bazı günler. kendisi benden önce geliyor işten eve.)
salata 2 dilim ekmek ve biraz izmir tulum peyniri
21.00 civarı 2 küçük bisküvi
ayrıca hanımlar azminiz hiç sönmesin, hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz. ilk izne ayrıldığımda epey aksatmıştım diyetimi sayenizce çok güzel toparladım.. çoook öpüyorum. sevgiyle
canım izinden henüz dönemem cnm. az biraz daha zamana ihtiyacım var, iilk izne ayrıldığımda azcık koyvermiş ve yimiştim şimdi ayrıldığım kiloya dönmeye çalışıyorum bacım yaa. amaa genelde buralardayım ve seni arıyor gözlerimMeksilina döndünmü bacım. Valla dönduysen cok sevinicem ya.
yaa zeynep sen varyabeni gerçekten kendime getiriyorsun biliyor musun. yine mükemmelSabah
Müsli
1tk tahin helvası
Ara
2 kupa yeşil çay
Öğle
Az yağlı barbunyalisteme ekleyipte kaloriyi görünce bin pişman oldum
Ara yeşil çay
Akşam
1,5 kase çorba
1/2 dilim ekmek
1 yk ıspanak kavurma
1 kase yoğurt içine 2 yk rendelenmiş sakız kabağı
Ara
Türk kahvesi
Yeşil çay
2 parça çikolata
1/4 kivi
3-4 dilim muz
Spor
Leslie zumba karışımı 30'
Karın videosu 10'
Bacak popo videosu 5'
İçbacak videosu 4,5' ( aslında 7' Ama öldüm yani o nasıl bir yanma)
Bel boyun sırt videom 5'
Su 2.200 ml
Evet ben memnunum deneyin bence.Bana ne kayısı ne yoğurt kürü hiç fayda etmedi keten tohumu nasıl memnun kaldn mi
Ahh canıımm burayı okuyup gaza gelince böyle oluyor.yaa zeynep sen varyabeni gerçekten kendime getiriyorsun biliyor musun. yine mükemmelbarbunya arada olur cnm çoook faydalı imiş..
menün çokta kötü değil. herşey senin elinde. bırakma diyetini. maalesef biz diyeti bırakınca hemen kilo alıyoruz. diyeti bırakmamak için bu gruptayım. sürekli burayı takip etmeye çalışıyorumSelam kızlar
Menum
Sabah
1 ev pogacası
Ara
1 salep
Oglen
Tavuk haşlanmış karnıbahar yogurt
Ara
1 sutlu kahve
Aksam
Ciger ve bir kac kasik manti
Insan bazen bosveriyor ama bu formu takip edince dikkat etmeye calisiyor:))sayfayi takip edelim.birbirimize destek olalim:)Ahh canıımm burayı okuyup gaza gelince böyle oluyor.
Keşke hep böyle olsa, listeye girmek için beklermiyim hiç
Ama bu hafta ciddi ciddi dikkt etmeyi planlıyorm bir aksilik olmazsa
İnşallah olmaz:)
yemek bulamaman iyi olmuş :) akşamı hafif geçiştirmişsin.Günaydın. Sabah:
Omlet
domates
peynir
1 dilim tb ekmek
öğle
kuru fsulye
pilav
akşam:
Yoğurt
salata. Yemek bulamadım.
akşama kadar 4 lt su
2 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?