Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm: sabah 1kupa yeşil çay, peynirli omlet, küçük bi kase yoğurt, 2zeytin
ara: nescafe
öğle: 2 uzun galeta, 2 elma
ara:1 küçük avuç leblebi
akşamda ıspanak yemeğim var. bol yoğurt salata ile yerim.
sarımsak çayına devam ediyorum bu hafta iyi gidiyorum inşallah bu hafta 2kilo verebilirim. henüz pek su içmedim. akşam içicem.

Başaracaksın. Bir kere yaptın bir daha yaparsın. :) pes etmek yok.

Arkadaşlar ben bugün çok tuhafım canım sadece tatlı şeyler çekiyor. Yemek kokusundan midem bulanıyor. Hatta düşüncesi bile yetiyor. Pek görünmeyebilirim ortalarda şimdiden özür dilerim.

Başaracaksın. Bir kere yaptın bir daha yaparsın. :) pes etmek yok.
Teşekkürler masalkuşu. Öğle arasında dışarda işim vardı, yürüyünce yoruldum heralde. İkindi öğünümü de yaptım. Rahatladım biraz şimdi. Ama bir daha detoksa bulaşmicam. Kilo düştükçe, açlığa direncim de azalıyor galiba. Bugün eridiğimi hissettim resmen. Gerçi bunun daha akşamı var. Oğluma balık yedircem akşama. Ona yedirirken ben götürmem inşallah :)

Yapmazsın korkma. Kesin başaracaksın :)

tebrik ederim çok güzel cnm bende 3 aydır diyetteyim 5kilo verdim kendi başıma. kaç kilo verdin 3 ayda

Canım 8 kilo verdim ama son 1 ay geceleri pizza bile yedim :) börekler, kekler inan hepsini yedim hiç kısmadım. artık nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum. Sıra sıkılaşmada. Fakat vermem gereken 5 kilo daha var.

Canım bilmiyorum valla artık tatlı şeylerde çekmiyor canım. reklamlrda ki yiyecekler bile midemi alt üst ediyor düşünemiyorum bile...

Ara sıra olur canım diyette. Fakat bunun geri dönüşü acayip bir yeme isteği oluyor dikkat et.
Sağlık sorunun varsa doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…