- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.961
hasta olma dikkat et. keşke benimde midem bulansa yemek yemek istemese canım. ama nerdeeeee ben hep iştahlı hep aç :)Mrb canlar.
Kahvaltı
Patatesli poğaça
2si bir arada kahve
Öğle
Yok
Akşam
Mercimek çorba
Bugün midem bulanıyo kızlar bişey yiyesim yok.
normal ama açık mı içiyorsun. şekerli mi. önemli olan bunlar. ben açık ve şekersiz içiyorum. fakat normal çay bende kabız yapıyor o yüzden bitki çayı içiyorumKizlar gunde ortalama 4-5bardak çay normal mi(
Sekersiz ve açık iciyorum .aslinda bitki cayina daha fazla ağırlık versem iyi olacaknormal ama açık mı içiyorsun. şekerli mi. önemli olan bunlar. ben açık ve şekersiz içiyorum. fakat normal çay bende kabız yapıyor o yüzden bitki çayı içiyorum
o zaman çok zararı olmaz. aynen sallama bitki çayı alıyorum ben. aynı poşetle 2 kez 3kez filan içiyorum. hem sıcak bi şeyler içiyorum. hemde sıvı tüketiyorum.Sekersiz ve açık iciyorum .aslinda bitki cayina daha fazla ağırlık versem iyi olacak
hasta olma dikkat et. keşke benimde midem bulansa yemek yemek istemese canım. ama nerdeeeee ben hep iştahlı hep aç :)
tebrik ederim çok güzel cnm bende 3 aydır diyetteyim 5kilo verdim kendi başıma. kaç kilo verdin 3 aydaCanım yemek yememeye alıştım artık. 3 ay oldu diyete başlayalı. Açlığı sorun etmiyorum.
Yok cnm daha yemedim o bugün ki menüm. Midem çok thaf. pek birşey yiyemiyorum.yemek bulamaman iyi olmuş :) akşamı hafif geçiştirmişsin.
Başaracaksın. Bir kere yaptın bir daha yaparsın. :) pes etmek yok.Öğlenleyin detoksuma uyarak, haşlanmış sebze, azcık ton balığı yiyip sodamı da içtim. Ama şimdi midem kazınıyoooo!
Kendimi tutmam lazım. Daha günü bile yarılamadan, erkenden başladı bu sefer.
Kızlar bişeyler söyleyin.
Ne güzel ya sevindim sizin adiniza darısı benim başıma,her daim açımtebrik ederim çok güzel cnm bende 3 aydır diyetteyim 5kilo verdim kendi başıma. kaç kilo verdin 3 ayda
Teşekkürler masalkuşu. Öğle arasında dışarda işim vardı, yürüyünce yoruldum heralde. İkindi öğünümü de yaptım. Rahatladım biraz şimdi. Ama bir daha detoksa bulaşmicam. Kilo düştükçe, açlığa direncim de azalıyor galiba. Bugün eridiğimi hissettim resmen. Gerçi bunun daha akşamı var. Oğluma balık yedircem akşama. Ona yedirirken ben götürmem inşallah :)Başaracaksın. Bir kere yaptın bir daha yaparsın. :) pes etmek yok.
Ben son 1 haftadır günde 2 fincan Yeşilçay içmeye başladım çok faydasını gördümKizlar gunde ortalama 4-5bardak çay normal mi(
Neden böyle oldu ki yaArkadaşlar ben bugün çok tuhafım canım sadece tatlı şeyler çekiyor. Yemek kokusundan midem bulanıyor. Hatta düşüncesi bile yetiyor. Pek görünmeyebilirim ortalarda şimdiden özür dilerim.
Yapmazsın korkma. Kesin başaracaksın :)Teşekkürler masalkuşu. Öğle arasında dışarda işim vardı, yürüyünce yoruldum heralde. İkindi öğünümü de yaptım. Rahatladım biraz şimdi. Ama bir daha detoksa bulaşmicam. Kilo düştükçe, açlığa direncim de azalıyor galiba. Bugün eridiğimi hissettim resmen. Gerçi bunun daha akşamı var. Oğluma balık yedircem akşama. Ona yedirirken ben götürmem inşallah :)
Canım bilmiyorum valla artık tatlı şeylerde çekmiyor canım. reklamlrda ki yiyecekler bile midemi alt üst ediyor düşünemiyorum bile...Neden böyle oldu ki ya
tebrik ederim çok güzel cnm bende 3 aydır diyetteyim 5kilo verdim kendi başıma. kaç kilo verdin 3 ayda
Canım bilmiyorum valla artık tatlı şeylerde çekmiyor canım. reklamlrda ki yiyecekler bile midemi alt üst ediyor düşünemiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?