Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar ben bugün öğle yemeği yiyemedim çok geç kahvaltı yaptığım için. şimdi pulbiber limon ve keten tohumlu yoğurt yiyorum. akşamda bamya ve yoğurt yiyeceğim.

Afiyet olsun

Dolu gözüksede menü zararlı bi durum yok gibi :)

Canım bu motivasyon düşüşü bende oluyor sanki 10 kiloyu bırak 1 kilo veremeyecekmişim gibi geliyor ama sonra burda yazılanları tekrar tekrar okuyorum toparlanıyorum bizde başarıcaz merak etme

İyi akşamlar kızlar menüleriniz çok güzel ben bugün kızımı işyerine götürdüm annem evde olmadığı için ve benim beslenme şaştı onun yemediklerini yiyince olanlar oldu
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
Yarım poğaça
Biber peynir
Tarçınlı sıcak su

Öğle Yemeği
Yarım kase yayla çorbası
Yarım porsiyon Salçalı makarna
Fırında patates püreli Kaşarlı köfte
1 kase yoğurt

Saat 17.30 gibi
1 top dondurma ile fıstıklı kadayıf

ve bu abartıdan sonra akşam yemeği yemedim su içiyorum şuan Karnım aç ama birazdan yatıcam yarın telafi edicem

Canım geçen pantolon almıştım daha hiç giymemiştim. 30 bedendi. Bugün gidip 28 beden ile değiştirdim :) kaderde bol gelen pantolonu değiştirmekte varmış.

Aslında aşırı bişey yememişsin ama o kadayıf biraz sırıtmış :) o da bugüne özel olsun önümüzdeki 2-3 hafta dikkat et tatlı yeme kuzucum.

Canım geçen pantolon almıştım daha hiç giymemiştim. 30 bedendi. Bugün gidip 28 beden ile değiştirdim :) kaderde bol gelen pantolonu değiştirmekte varmış.
Allahim bize de göstersin ben de suan diyorum ki hastane formalarm 3 numara bu bile hafif dar geliyo 2 numaraya olana kadar zayiflicam diyorum kendi kendime

kahvaltı: 2 dilim ekmek ve lordan oluşan tost, yeşil çay, maydonoz
ara türk kahvesi sade.
öğlen 1 fincan bulgur ve 1 kaşık yağ ile sebzeli pilav. ayran
ara türk kahvesi, 2 küçük kare bitter. kekik çayı.
akşam: 100 gr yağsız pişmiş tavuk göğsü ve salata
ara: 1 kase kadar patlamış mısır

2 litre su.

Gözüme çarpan bitterin 2 tane olması ve patlamış Mısır :)
Patlamış Mısır yiyeceksek yağsız ve tuzsuz patlamış olmalı ve 1 su bardağı kadar tüketelim.
O kadar kalorili ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…