- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.261
arkadaşlar ben bugün öğle yemeği yiyemedim çok geç kahvaltı yaptığım için. şimdi pulbiber limon ve keten tohumlu yoğurt yiyorum. akşamda bamya ve yoğurt yiyeceğim.
Sabah 07.30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz tere
4 zeytin
Ara 10.30
1 tane sade Türk Kahvesi
Öğle 12.15
1 kase çorba
Yarım porsiyon rosto garnitürlü
Yarım kase yoğurt (üstüne yeşil çay )
Ara 16.30
1 yeşil elma
1 portakal
Aksam 18.30
1 kase çorba
1 porsiyon rosto garnitürlü
3 kaşık sutlac
Ara 20.30
1 Bardak yeşil çay
1 paket special k krakeri
2.5 litre su nbte olduğum için spor yok
Valla zararlı değil ya ama ben toplu yazdgn için çok mu görünüyo ne ama gerçekten az yedim şeylerAfiyet olsun
Dolu gözüksede menü zararlı bi durum yok gibi :)
Canım menü çok güzel. Afiyet olsun.Afiyet olsun
Dolu gözüksede menü zararlı bi durum yok gibi :)
Canım bu motivasyon düşüşü bende oluyor sanki 10 kiloyu bırak 1 kilo veremeyecekmişim gibi geliyor ama sonra burda yazılanları tekrar tekrar okuyorum toparlanıyorum bizde başarıcaz merak etmearkadaşlar benim de motivasyonum düşüyor. ama tabii sizinle alakalı bir durum değil. diyorum ya canım hiç olmadık şeyler istiyor. başaramamaktan çok korkuyorum. sonrada diyorum ki ilk defa bir diyetin 1 ay sürdü ve devamı gelmeli... sonrada içimden bir ses kendini kandırma sen iradesizsin diyor
Canım bak ben de 2 hafta diyet yapıp sonra tatlıları götüren bi insandım. Fakat o kadar rahatsız oldum ki görüntümden yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum ama ara sıra 1 hafta ara veriyorum. Çünkü insan sıkılıyor ya. Yemek yemeği özlüyor, diyet yapmaktan sıkılıyor. Mesela geçen hafta hiç kilo veremedim. Çünkü aşırı derecede yemek yedim. Gece pizza, tatlı , kek yemeler. Sabah simitleri poğaçaları götürmek...
Gördün burda paylaştım menülerimi.
Ama pes etmeyi asla düşünmedim. Inan. Pantolon alırken 32 beden bile dar gelirken şuan 29 giyiyorum.
Ya da 42 beden bile dar gelirken şuan 38in içine sığmaya çalışıyorum.
Hayatımın hiç bi evresinde ben bu kadar zayıf olmadım canım. Sen de canın sıkılınca ara ver. Kilo vermek sabır ve zaman istiyor bunun farkına vardım. Hemen kilo veremiyoruz ki. Sabır edeceksin! Ara sıra kaçamak yapacaksın tabi hepimiz insanız ya canımız neler çekiyor. Ben 1 haftadır diyet filan hak getire. Pazartesi tekrar başladım diyete. Tadını çıkara çıkara yapıcaz. Sağlıklı bi şekilde Zayıflıcaz.
Kafanda bunu kurduğun sürece asla vazgeçmezsin. Kendin için. Sağlığın için. Sana inanıyorum ben.
Yürüyüşe filan çık. Yemeyerek de kilo veremezsin hareket etmen lazım! Biraz hareket ve sağlıklı beslenme. Başka bişey yok.[/QUOTE
Süpersin bende 29 giymek istiyorummm
İyi akşamlar kızlar menüleriniz çok güzel ben bugün kızımı işyerine götürdüm annem evde olmadığı için ve benim beslenme şaştı onun yemediklerini yiyince olanlar oldu
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
Yarım poğaça
Biber peynir
Tarçınlı sıcak su
Öğle Yemeği
Yarım kase yayla çorbası
Yarım porsiyon Salçalı makarna
Fırında patates püreli Kaşarlı köfte
1 kase yoğurt
Saat 17.30 gibi
1 top dondurma ile fıstıklı kadayıf
ve bu abartıdan sonra akşam yemeği yemedim su içiyorum şuan Karnım aç ama birazdan yatıcam yarın telafi edicem
Allahim bize de göstersin ben de suan diyorum ki hastane formalarm 3 numara bu bile hafif dar geliyo 2 numaraya olana kadar zayiflicam diyorum kendi kendimeCanım geçen pantolon almıştım daha hiç giymemiştim. 30 bedendi. Bugün gidip 28 beden ile değiştirdim :) kaderde bol gelen pantolonu değiştirmekte varmış.
bence güzel menü olmuş tatlım göze fazla görünüyor sadece yazıdan dolayı. ama daha güzel tane tane.Valla zararlı değil ya ama ben toplu yazdgn için çok mu görünüyo ne ama gerçekten az yedim şeyler
waaaaawwww gözün aydın 26 da oolcek gülsümcüm.Canım geçen pantolon almıştım daha hiç giymemiştim. 30 bedendi. Bugün gidip 28 beden ile değiştirdim :) kaderde bol gelen pantolonu değiştirmekte varmış.
Ben size ne diye hitap etcem sorabilir miyimbence güzel menü olmuş tatlım göze fazla görünüyor sadece yazıdan dolayı. ama daha güzel tane tane.
tabiki cnm gerçekte adım şifa. öğretmenim. 29 yaşındayım.Ben size ne diye hitap etcem sorabilir miyim
Tamam o zman şifa diyeyim baritabiki cnm gerçekte adım şifa. öğretmenim. 29 yaşındayım.
kahvaltı: 2 dilim ekmek ve lordan oluşan tost, yeşil çay, maydonoz
ara türk kahvesi sade.
öğlen 1 fincan bulgur ve 1 kaşık yağ ile sebzeli pilav. ayran
ara türk kahvesi, 2 küçük kare bitter. kekik çayı.
akşam: 100 gr yağsız pişmiş tavuk göğsü ve salata
ara: 1 kase kadar patlamış mısır
2 litre su.
Aynen canım uzun bi süre tatlı yok o kadar zaman dikkat et gram gram ver bi kaçamakta kg kg al çok sinirleniyorum yaAslında aşırı bişey yememişsin ama o kadayıf biraz sırıtmış :) o da bugüne özel olsun önümüzdeki 2-3 hafta dikkat et tatlı yeme kuzucum.
inşallah başarırız. :)Canım bu motivasyon düşüşü bende oluyor sanki 10 kiloyu bırak 1 kilo veremeyecekmişim gibi geliyor ama sonra burda yazılanları tekrar tekrar okuyorum toparlanıyorum bizde başarıcaz merak etme
canım menün çok güzel. afiyet olsun.Kahvaltı
1 adet domates
1 kk peynir
5 zeytin
2 kepek ekmek
Öğle
Yeşil elma ve leblebi
Akşam
Tarhana çorbası
1 kepek ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?