- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.301
Ya azaltmak istyrm çünkü kilo veremiyrm gbi geliyo çok hissetmedim daha verdgmi yediklermi azaltmaya calisyrmCanım 2 kase mercimek çorbası çok değil mi birde akşam menün çok az
Ayşecim eğer sende bu takımda devam etmek istiyorum diyorsan girebilirsin bu hafta listeye tabiki canımcım.Bişey sorcam ben bu hafta takıma. Girecek miyim iki cumalar kilo bildirimi yaptım
Tabi istyrm canım hatta seviniyorum bu hafta gircem artık diyeAyşecim eğer sende bu takımda devam etmek istiyorum diyorsan girebilirsin bu hafta listeye tabiki canımcım.
Canım sadece akşamı azaltmakla olmaz ki. Öğünlerini dengelemen gerekiyor. Mesela öğlen 2 kase çorba içeceğine birini akşam iç. Akşamı sadece meyve ile geçirmek sağlıklı olmadığı gibi (aksini düşünsende) kan şekerini yükseltir. Ki kilo vermek için akşamları glisemik indeksi daha düşük besinler tercih etmeliyiz. Bende Canan Karatay Yalancısıyım :)Ya azaltmak istyrm çünkü kilo veremiyrm gbi geliyo çok hissetmedim daha verdgmi yediklermi azaltmaya calisyrm
PARDON öteki yorum bunu görmeden yapılmıştır. Akşam yoğurt ve salata ye mesela. Ya da yediğini meyvenin yanında bir kase yoğurt ye2 yanlisklikla yazılmış 1 olcakti o elim kalmış iki kase çorba asla icemem ben
Tesekkr ederim bilgiler için masalcim dikkat etcem bundan sonra ama benim en büyk sknti nbtten gelip yatmam geç uyanmam öğün dengeleye mi yorum ama bundan sonra daha dikkat etcemCanım sadece akşamı azaltmakla olmaz ki. Öğünlerini dengelemen gerekiyor. Mesela öğlen 2 kase çorba içeceğine birini akşam iç. Akşamı sadece meyve ile geçirmek sağlıklı olmadığı gibi (aksini düşünsende) kan şekerini yükseltir. Ki kilo vermek için akşamları glisemik indeksi daha düşük besinler tercih etmeliyiz. Bende Canan Karatay Yalancısıyım :)
Yememen güzel ama çok canın çektiyse yarın ara öğün için bi kurabiye ayırabilirsin sanırım sarmayıda çok abartmadan yoğurtla yiyebilirsin yarın tabiAnnem yarın memlekete gidecek götürmek için sarma yaptı tatlı kurabiye yaptı tuzlu kurabiye yaptı ben hiçbişey yiyemedim
Tutmaya caliscam kendimi yememem lazımYememen güzel ama çok canın çektiyse yarın ara öğün için bi kurabiye ayırabilirsin sanırım sarmayıda çok abartmadan yoğurtla yiyebilirsin yarın tabi
Ben genelde korktuğum yiyecekleri gündüz saatlerine atıyorum
Canım sadece akşamı azaltmakla olmaz ki. Öğünlerini dengelemen gerekiyor. Mesela öğlen 2 kase çorba içeceğine birini akşam iç. Akşamı sadece meyve ile geçirmek sağlıklı olmadığı gibi (aksini düşünsende) kan şekerini yükseltir. Ki kilo vermek için akşamları glisemik indeksi daha düşük besinler tercih etmeliyiz. Bende Canan Karatay Yalancısıyım :)
Waaw tebrik ederim güldüm. O halka tatlıyı hiç yemek istemiyorsun bence. Sence??Günaydıııın canlar
Limonlu su içildi yarım saat sonra :
Kahvaltı
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Yarım yk biber salçası, yarım domates salçasının içine sarımsak, nane, pulbiber koydum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kavurdum. Kahvaltı sosu hazır. :)
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 lavaş ekmek
Ara : 1 halka tatlı yerim belki, yeşil elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 dilim kepek ekmek
Ara : bir avuç beyaz leblebi
2.5 litre su
Jillian ve basen egzersizi yapıcam.
Kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım 1 kilo vermişim. Tartının fotoğrafını çekip herkese gönderdimzafere son 4 kilo.
iyi nöbetler canım.Günaydın arkadaşlar ben yine 24 saat nbtciyim
darısı başıma inşallahGünaydıııın canlar
Limonlu su içildi yarım saat sonra :
Kahvaltı
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Yarım yk biber salçası, yarım domates salçasının içine sarımsak, nane, pulbiber koydum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kavurdum. Kahvaltı sosu hazır. :)
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 lavaş ekmek
Ara : 1 halka tatlı yerim belki, yeşil elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 dilim kepek ekmek
Ara : bir avuç beyaz leblebi
2.5 litre su
Jillian ve basen egzersizi yapıcam.
Kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım 1 kilo vermişim. Tartının fotoğrafını çekip herkese gönderdimzafere son 4 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?