Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya azaltmak istyrm çünkü kilo veremiyrm gbi geliyo çok hissetmedim daha verdgmi yediklermi azaltmaya calisyrm
Canım sadece akşamı azaltmakla olmaz ki. Öğünlerini dengelemen gerekiyor. Mesela öğlen 2 kase çorba içeceğine birini akşam iç. Akşamı sadece meyve ile geçirmek sağlıklı olmadığı gibi (aksini düşünsende) kan şekerini yükseltir. Ki kilo vermek için akşamları glisemik indeksi daha düşük besinler tercih etmeliyiz. Bende Canan Karatay Yalancısıyım :)

Tesekkr ederim bilgiler için masalcim dikkat etcem bundan sonra ama benim en büyk sknti nbtten gelip yatmam geç uyanmam öğün dengeleye mi yorum ama bundan sonra daha dikkat etcem

Iyi akşamlar kızlar dünkü yediğim kadayıfın acısını çıkarmaya çalışıyorum

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 domates
yeşil kırmızı biber maydanoz limonlu
Peynir
1 fincan yeşil çay

Ara
1 fincan yeşil çay
3 adet keten tohumlu diyet bisküvi

Öğle yemeği
2 dilim kepek ekmek
1 tabak salata
1 kase yoğurt

Ara
6 veya 7 adet sarı leblebi
Şekersiz Türk Kahvesi

Akşam yemeği
1 kase kuru meyveli müsli sütle hazırlanmış

Şimdi
1 fincan tarçınlı süt

2 litre su
Bugünlük benden bu kadar açım ama kararlıyım gidecek bu kilolar

Annem yarın memlekete gidecek götürmek için sarma yaptı tatlı kurabiye yaptı tuzlu kurabiye yaptı ben hiçbişey yiyemedim

Annem yarın memlekete gidecek götürmek için sarma yaptı tatlı kurabiye yaptı tuzlu kurabiye yaptı ben hiçbişey yiyemedim
Yememen güzel ama çok canın çektiyse yarın ara öğün için bi kurabiye ayırabilirsin sanırım sarmayıda çok abartmadan yoğurtla yiyebilirsin yarın tabi
Ben genelde korktuğum yiyecekleri gündüz saatlerine atıyorum

Tutmaya caliscam kendimi yememem lazım

Sabah
2 yumurta
1.dilim.ekmek

Ara
Yarım elma yogurt ve tarçın

Oglen
Doner ve ceyrek lavas

Ara 1 elma

Aksam
Yarım tabak ciger biraz salata
Ara
2.hurma 2.incir

Bu ara oglumun dogumgunu hazırlıkları var kızlar surekli kafamda onlar var. Pek gelemiyorum butun boş zamanlarımda basit ne yapabilirim diye arayıp duruyorum.
Bu arada bu hafta basinda 1.5 kilo fazla ciktim. Fena moralim bozuldu bir ver iki al nereye kadar gidecek bilmiyorum. 1 kilo vermis gorunuyordum bu sabah ama insallah dogrudur ve kalanını da verebilirim.

Aynen öyle canım :) çok doğru bilgiler.

Günaydıııın canlar
Limonlu su içildi yarım saat sonra :

Kahvaltı
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Yarım yk biber salçası, yarım domates salçasının içine sarımsak, nane, pulbiber koydum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kavurdum. Kahvaltı sosu hazır. :)

Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 lavaş ekmek

Ara : 1 halka tatlı yerim belki, yeşil elma

Akşam
1 kase tarhana çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara : bir avuç beyaz leblebi

2.5 litre su

Jillian ve basen egzersizi yapıcam.

Kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım 1 kilo vermişim. Tartının fotoğrafını çekip herkese gönderdim zafere son 4 kilo.

Waaw tebrik ederim güldüm. O halka tatlıyı hiç yemek istemiyorsun bence. Sence??

darısı başıma inşallah bende tartıldım bugün 500 gr vermişim bir haftada bence az 99'u göreydim iyiydi

merhaba :) bugün sıkıntılı bir gün arkadaşlar. kahvaltıdan hemen sonra temizlik yaptım.

sabah
haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 dlm salatalık
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği

öğle
pufböreği 4 tane
yaprak sarma 15 tane

akşam
ızgara tavuk şiş
salata

akşama kadar 3 bardak yeşil çay
2 fincan 5li karışık bitki çayı
4 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…