- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.321
Çok sevindim canım senin adınaGünaydıııın canlar
Limonlu su içildi yarım saat sonra :
Kahvaltı
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Yarım yk biber salçası, yarım domates salçasının içine sarımsak, nane, pulbiber koydum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kavurdum. Kahvaltı sosu hazır. :)
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 lavaş ekmek
Ara : 1 halka tatlı yerim belki, yeşil elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 dilim kepek ekmek
Ara : bir avuç beyaz leblebi
2.5 litre su
Jillian ve basen egzersizi yapıcam.
Kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım 1 kilo vermişim. Tartının fotoğrafını çekip herkese gönderdimzafere son 4 kilo.
Bugün dayanamamışız anlaşılan bende tartıldım moralim bozuldu çok yavaş ilerliyorum hiç verememekten iyidir diye kendimi teselli etsemde yavaşlık sabrımı zorluyordarısı başıma inşallahbende tartıldım bugün 500 gr vermişim bir haftada bence az 99'u göreydim iyiydi
bende aynı durumdayım çok yavaş ilerliyorum ama ilerliyorum sonuçta bunada şükürBugün dayanamamışız anlaşılan bende tartıldım moralim bozuldu çok yavaş ilerliyorum hiç verememekten iyidir diye kendimi teselli etsemde yavaşlık sabrımı zorluyor
Waaw tebrik ederim güldüm. O halka tatlıyı hiç yemek istemiyorsun bence. Sence??
darısı başıma inşallahbende tartıldım bugün 500 gr vermişim bir haftada bence az 99'u göreydim iyiydi
merhaba :) bugün sıkıntılı bir gün arkadaşlar. kahvaltıdan hemen sonra temizlik yaptım.
sabah
haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 dlm salatalık
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği
öğle
pufböreği 4 tane
yaprak sarma 15 tane
akşam
ızgara tavuk şiş
salata
akşama kadar 3 bardak yeşil çay
2 fincan 5li karışık bitki çayı
4 lt su
Çok sevindim canım senin adına
Sona yaklaştın ne güzel
bende aynı durumdayım çok yavaş ilerliyorum ama ilerliyorum sonuçta bunada şükür
canım bende diyorum ya çok şükür vermişim yinede :) bu arada öğle yemeği çok abartı oldu çok üzgünüm puf böreği araya sonradan girdi. yengem yapmış getirmiş nasıl koktu burnuma anlatamamCanım çok iyi :) vermişsin ya ona bak. Sayının çok önemi yok. Ben 100 gr verdiğimde bile havalara uçuyorum.
Öğle biraz abartı olmuş ama canını sıkma. Kendini ayarlarsın.
Bide o kadar suyu nasıl içiyorsun ya? Ben 2 litreyi zorla bitiriyorum.
Yavaş değil sağlıklı ilerliyorsun! Haftada 5 kilo verdiren diyetler ya da haftada 3-5 kilo vermek vücudumuza ne kadar zarar veriyor. Önemli olan sağlığımız. :) zayıf olmak çok da önemli değil.
Bundan 2 sene önce diyetisyenime bi an önce sıfır beden olmak istiyorum demiştimbana " sen hiç manken muayene etmedin tabi, sağlıklı olduklarını mı düşünüyorsun" demişti.
Bnce de o halka tatlıyi yemezsinGünaydıııın canlar
Limonlu su içildi yarım saat sonra :
Kahvaltı
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Yarım yk biber salçası, yarım domates salçasının içine sarımsak, nane, pulbiber koydum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kavurdum. Kahvaltı sosu hazır. :)
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 lavaş ekmek
Ara : 1 halka tatlı yerim belki, yeşil elma
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 dilim kepek ekmek
Ara : bir avuç beyaz leblebi
2.5 litre su
Jillian ve basen egzersizi yapıcam.
Kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım 1 kilo vermişim. Tartının fotoğrafını çekip herkese gönderdimzafere son 4 kilo.
merhaba :) bugün sıkıntılı bir gün arkadaşlar. kahvaltıdan hemen sonra temizlik yaptım.
sabah
haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 dlm salatalık
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği
öğle
pufböreği 4 tane
yaprak sarma 15 tane
akşam
ızgara tavuk şiş
salata
akşama kadar 3 bardak yeşil çay
2 fincan 5li karışık bitki çayı
4 lt su
Koymakta sakinca yoksa güzel olur benxekızlar benim bir gömleğim var çok severek almıştım ama içine giremiyorum artık. ilk hedefim o gömleğin içine girebilmek. o gömlekle bir foto çekinsem ve buraya koysam nasıl olur hem şimdi ki hali hem içine girinceki haliyle
yüzümü koymam canım ne olur ne olmaz ama boyun altını koyarım. kaptanlarda bir sakınca görmezse tabiBnce de o halka tatlıyi yemezsin
Koymakta sakinca yoksa güzel olur benxe
afiyet olsun canım. menü çok güzel. akşam ayarlaman harikaSabah 07.15
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates 2 biber az maydanoz
2 parça peynir
Ara 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle saat 12.15
1 porsiyon barbunya
1 tane Kıymalı börek(hastane yemeği )
1 kase yoğurt
üstüne 1 Bardak yeşil çay
Ara.16.00
1 tane süt
2 tane eti form mısır patlagi
Akşam 18.15
1 porsiyon barbunya
1 kase yoğurt
Ara 21.00
1 Bardak yeşil çay
special k krakeri
Teşekkür ederim canım hastane ya bugün öğünler düzenli oldu birdeafiyet olsun canım. menü çok güzel. akşam ayarlaman harika
Ne güzel sende MasalKusu da bol bol su içiyosunuz ben bazen 2 litre yi bile tamamlayamıyorum ama bunada şükür çünkü 2 . 3 günde aklıma gelirse bir bardak içerdimBu arada su 3 litre içtim unutmuşum spor nbtte oldgm için yok
koy tabi ki ne güzel olur, en kısa zamanda bekliyoruz.kızlar benim bir gömleğim var çok severek almıştım ama içine giremiyorum artık. ilk hedefim o gömleğin içine girebilmek. o gömlekle bir foto çekinsem ve buraya koysam nasıl olur hem şimdi ki hali hem içine girinceki haliyle
Sabah 07.15
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates 2 biber az maydanoz
2 parça peynir
Ara 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle saat 12.15
1 porsiyon barbunya
1 tane Kıymalı börek(hastane yemeği )
1 kase yoğurt
üstüne 1 Bardak yeşil çay
Ara.16.00
1 tane süt
2 tane eti form mısır patlagi
Akşam 18.15
1 porsiyon barbunya
1 kase yoğurt
Ara 21.00
1 Bardak yeşil çay
special k krakeri
Slm kızlar
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Domates maydanoz roka bol limonlu
Peynir
1 fincan tarçınlı sıcak su
Ara
Yeşil çay
Öğle Yemeği
2 dilim kepek ekmek
1 porsiyon patlıcan kebabı (kebap dediğime bakmayın baharatsız kıyma ve patlıcan ile fırında pişmiş)
1 ayran
Maydanoz roka limonlu
Ara
Yok
Akşam yemeği
Sütle hazırlanmış bir kase kuru meyveli müsli
2 litre su
Gün içinde içtiğim çayları yazmıyorum
Annemde yim birazdan eve geçicem 1 bardak tarçınlı süt içerim gidince
Akşamı müsli ile geçiştirdim canım çünkü işyerinde vaktim yoktu annemde de ağır yemek vardı o yüzden bugün de böyle geçti şimdi biraz acıktım ama tarçınlı süt içicemmenüm:
kahvaltı:
1 dilim tam buğday
peynir
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
yeşil çay
ara: 1 küçük muz
öğlen 1 fincan bulgur ve 1 tatlı kaşığı yaz ile hazırlanmış sebzeli pilav ve ayran
akşam: 1 milföy börek, 1 dilim tam buğday, 1 levrek buğulama
ara bir dilim pudingli pasta(bu olmasa çok iyiydi ama arkadaşlardaydık ve 2 dilim koymuş zoraki birini geri bıraktım)
misafirliğe gitmekten hoşlanmıyorum işte bu sebepten off offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?