- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.341
canım en fazla 4 diyorlar. ancak kesinlikle yemek gerekiyor. belki 3 yapabilirsin ben de 3 tane yiyorum bazen 4 oluyor.Kızlar ben günde 4 dilim kepek ekmek yiyorum kepek tost ekmeklerinden fazlamı sizce ? Gerçi yemek durumuna göre bazen düşürüyorum ama
Öncelikle merhabalar meksilina arkadasim simdi grup kurallarini okudum sormak istediğim bir kaç sorum varcanım en fazla 4 diyorlar. ancak kesinlikle yemek gerekiyor. belki 3 yapabilirsin ben de 3 tane yiyorum bazen 4 oluyor.
tatlım öncelikle hoşgeldin. takım kurallarımız senin yukarıda yazdıkların gibi değil artık. epey esnettik. sadece sağlıksız yok patates diyeti yok su diyeti falan gibi sağlıksız beslenmeye karşıyız genel anlamda.Öncelikle merhabalar meksilina arkadasim simdi grup kurallarini okudum sormak istediğim bir kaç sorum var
1.yapilan detokslar danisilarakmi yapiliyor 2.ben haftanin beş günü spor yapiyorum hergun yapmak bana çok agir gelir
3.kendim kepekli undan lavaş gibi ekmek yaparim arada bu hamur isine dahilmi
3,haftanin bir gününde bir öğünde olsa kaçamak hakkimiz yokmu?ornegin evde pizza yaparim haftanin bir günü kahvaltidada bir dilim yerim buda yasakmi
4.emzirdigim için mi bilmiyorum ama eskisine gore yavaş kilo veriyorum birde hergun( spor yapan arkadaslarda bir zaman sonra kilolarinda sabitleme oluyor yağdan verse bile kas yaptiklari için tartida anlamiyorlar)bu gibi durumlarda yarismadan diskalifiye olunuyormu?
Cok çok memnun oldum ben hazal 25 yasindayim,evliyim,iki kizin bir oğlum var,yurt dişinda kanadada yasiyorum ev hanimiyim Türkiye de anaokulu öğretmenliği yapiyordum suan burada eğitimimi bebekten dolayi biraktim...şuan 72 kiloyum dediğin gibi sifacim ben cuma sabahi (bizim burada perşembe gecesi )kilo bildirimini yaparim yaptigim menüleri bu akşamdan itibaren koymaya baslarim spor programimi hatta yaktigim kalori miktarini bile burada paylasirim...tesekkur ederim tekrardan araniza aldiginiz için tesekkurler bu aksamda itibaren paylasimlarima basliyorumtatlım öncelikle hoşgeldin. takım kurallarımız senin yukarıda yazdıkların gibi değil artık. epey esnettik. sadece sağlıksız yok patates diyeti yok su diyeti falan gibi sağlıksız beslenmeye karşıyız genel anlamda.
bunun haricinde ölçülü olduğu sürece sabah 1 dilim pizza yiyebilirsin ama mesela akşemki ekmeğini azaltırsın
mesela ben genel olarak sabah 1 dilim ekmek yumurta falan kahvaltı yapıyorum. öğlen ve akşam ya sebze yoğurt yada protein salatadan uygun olanlarını almaya çalışıyorum günde en fazla 3 dilim ekmekle yetnmeye çalışıyorum. 1 dilim ekmek 2 kaşık pilava eşit pilav yersem ekmek yemiyorumm gibi. takımımızda herkes kendine uygun olanı yapıyor asıl anlatmak istediğim.
asıl kurallarımızı yazayım ben sana öncelikle buraya uğrayabildiğin kadar sık uğrayıp menülerini yaz bizlerin menülerine yorum yapabilirsin, devamı gelir zaten sohbet muhabbet. mesela ben her zaman spor yapamıyorum çalışıyorum ve vakit bulmakta zorlanıyorum bazen yapabiliyorum. ama düzenli sporunu yapan arkadaşlarımızda var.
her cuma öğlen 12ye kadar kilo bildirmi istiyoruz senin orda saat kaça denk geliyo bilmiyorum ama bu bildirimi vaktin uymazsa perşembeden de yapabilirsin. başka soruların varsa cevap veririz. ayrıca 2 hafta deneme süren var. 3 cuma yarılma listesine girebilirsin en erken tabi bizimle devam edersen.
kendini tanıtırsan takım arkadaşlarımızla seni daha iyi tanırız. mesella ben şifa. öğretmenim. 29 yaşındayım. evliyim. cuma yarışmalarında listede değilim şuan izinliyim.
memnün oldum hazal. hoşgeldin. diğer takım arkadaşlarım yatışa geçmiş olabilerler bura gece 1i geçti. onlarlada tanışırsın zaten.Cok çok memnun oldum ben hazal 25 yasindayim,evliyim,iki kizin bir oğlum var,yurt dişinda kanadada yasiyorum ev hanimiyim Türkiye de anaokulu öğretmenliği yapiyordum suan burada eğitimimi bebekten dolayi biraktim...şuan 72 kiloyum dediğin gibi sifacim ben cuma sabahi (bizim burada perşembe gecesi )kilo bildirimini yaparim yaptigim menüleri bu akşamdan itibaren koymaya baslarim spor programimi hatta yaktigim kalori miktarini bile burada paylasirim...tesekkur ederim tekrardan araniza aldiginiz için tesekkurler bu aksamda itibaren paylasimlarima basliyorum
Hoşgeldin hazal ismim ayşe 22 yasindayim nbtte olduğum için Hastanede uyumadm yani inşaallah hep beraber veririz kilolarimemnün oldum hazal. hoşgeldin. diğer takım arkadaşlarım yatışa geçmiş olabilerler bura gece 1i geçti. onlarlada tanışırsın zaten.
Geçmiş olsun canım çabuk atlatirsin inşallahgünaydın herkeseçok hastayım. bugün çok uğrayamazsam kusuruma bakmayın lütfen:
sabah:
2 yumurtalı omlet
yarım çeri domates
1 dilim ekmeğin sadece ucu(yiyemedim)
öğle:
hasta olduğum için çorba yapmayı düşünüyorum.
akşam:
bamya
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
ve sanırım bugün bol bol yatış
Olsun yarım kilo sonctabu arada
geçen hafta: 100.7
bu hafta: 100.2
fark: 0.5
bu hafta pek olmamış gibi
önümüzde ki hafta bomba gibi geliyorum inşallah
Canım hoşgeldin ben filiz 34 yaşındayım 1 kızım var muhasebeciyim istanbul da yaşıyorum birlikte güzel kilolar veririz inşallahCok çok memnun oldum ben hazal 25 yasindayim,evliyim,iki kizin bir oğlum var,yurt dişinda kanadada yasiyorum ev hanimiyim Türkiye de anaokulu öğretmenliği yapiyordum suan burada eğitimimi bebekten dolayi biraktim...şuan 72 kiloyum dediğin gibi sifacim ben cuma sabahi (bizim burada perşembe gecesi )kilo bildirimini yaparim yaptigim menüleri bu akşamdan itibaren koymaya baslarim spor programimi hatta yaktigim kalori miktarini bile burada paylasirim...tesekkur ederim tekrardan araniza aldiginiz için tesekkurler bu aksamda itibaren paylasimlarima basliyorum
Ayşecik memnun oldum nasilsin?umarim tez zamanda kurtulabiliriz bu kilolardanHoşgeldin hazal ismim ayşe 22 yasindayim nbtte olduğum için Hastanede uyumadm yani inşaallah hep beraber veririz kilolari
Canımm çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin dikkat et kendinegünaydın herkeseçok hastayım. bugün çok uğrayamazsam kusuruma bakmayın lütfen:
sabah:
2 yumurtalı omlet
yarım çeri domates
1 dilim ekmeğin sadece ucu(yiyemedim)
öğle:
hasta olduğum için çorba yapmayı düşünüyorum.
akşam:
bamya
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
ve sanırım bugün bol bol yatış
İnşallah filiz tek hedefin bu suan...memnun oldun bu arada ben hazalCanım hoşgeldin ben filiz 34 yaşındayım 1 kızım var muhasebeciyim istanbul da yaşıyorum birlikte güzel kilolar veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?