- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.361
Moral bozmak yoktu ya haftaya daha çok gider bozmayalm birbirimizi motive edelm gaza gelelimBu haftaki kilo bildiririm
Geçen hafta : 68.700
Bu hafta : 68.400
Fark : 0.300
Yüzdesel : 0.44
moralim sıfır
Moral bozmak yok...yok öyle pes etmek herkezde olur boyle kilo verirken duraksamalar olur,sen yine vermissin duraksama bile olmamiski...önümüzdeki hafta acisini cikarirsin bir iki günlük detokslar yapip dengeleyebilirsin yada akşamları salata çorbayla gecistirisin kilo vermen hizlanir tekrarBu haftaki kilo bildiririm
moralim sıfır
teşekkür ederim canım :)Geçmiş olsun canım çabuk atlatirsin inşallah
çok teşekkür ederim.Canımm çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin dikkat et kendine
evet öyle buna da şükür :)Olsun yarım kilo soncta
hoşgeldin canım ben duygu 26 yaşındayım. 8 aylık minik bir kızın annesiyim. ev hanımıyım. 110 kilo ile başladığım yolculuğuma 100 kilo ile devam ediyorum. sana da başarılar diliyorum.Gunaydin arkadaşlar ben hazal bende gruba dahil oldum gecen haftaki (gecen pazar tartildim en son)
Gecen hafta:73.0
Bu hafta:73.0
Fark:1.00
Yuzde:1.36
Umarim doğru yapabilmisimdir
doğum günü menün hazır mı? fikir verebilirim :)Gunaydın kızlar.
Su dogumgunu bitsin soz daha çok gelicem.
Kilom
Geceb hafta 54.2
Bu hafta 54
Fark 0.2
% 0.37
neden sıfırmış moralin... hiç üzülme bence. haftaya ikimizde 1.5 kilo vercez inşallahhhhBu haftaki kilo bildiririm
moralim sıfır
canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.günaydın herkeseçok hastayım. bugün çok uğrayamazsam kusuruma bakmayın lütfen:
sabah:
2 yumurtalı omlet
yarım çeri domates
1 dilim ekmeğin sadece ucu(yiyemedim)
öğle:
hasta olduğum için çorba yapmayı düşünüyorum.
akşam:
bamya
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
ve sanırım bugün bol bol yatış
harika ayşecim tebrikler.Geçen hafta =75.200
Bu hafta =74.100
Fark=1.100
Yüzde =1.46
tatlım vermişsin sonuçta ne moral bozuyorsun. haftaya daha da çok vereceksin.Bu haftaki kilo bildiririm
moralim sıfır
ayy bilmiyorum kız ama paylaşsan bizde öğreniriz. ne iyi olur.Kizlar bu siteye resimler nadil yukleniyordu sanki sistem biraz değişmiş becermedim telefondan...ben instagram hesabimdan başka bir grubla daha yarisma icerisindeyim orda yediklerimizi gotoraflarini çekip koyariz çektiğim yemekleri koyayim dedim ama
beceremedim...bu arada bir detoks suyu da ikicorum pazatesinden beri konuda gösterecektir...ben yurt disindayim aramizda tam dokuz saat var burada şuan gece saat bir saat alto gibi kakiyorum o zamandan itibaren yediklerinin ve yaptigim spor aktivitelerini ekleyebilirim şuan yatmam lazim dizede kacamaksiz bir gün dilerim
teşekkür ederimm .canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun sanada kuzucuğada benim kızda kulak sıkıntısı çekti bilirim Rabbim güç kuvvet versin biran önce toparlanırsın inşallahKızlar merhabalar, ben şehir dışı görevimden döndüm ama ne dönüş! Çok fena hastalandım iki gündür hastanedeydim bugün de evde yatıyorum. Bronşit olmuşumkilomu bildiremiyoeum çünkü tartıya çıkmaya halim yok. Şimdi yatağımda terliyorum. Umarım bir iki güne toparlanırım, çocuğum gözüme bakar. O da orta kulak iltihabı geçirdi. Ağır bir antibiyotiğe başladı. İkimize de yaramadı şehir dışı. Bi daha kış zamanı şehirdışına gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?