- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.381
Inşallah cancazım önümüzdeki haftaya odaklandım şimdiden birde benim kabızlık problemim var onada çözüm bulsaydım iyiydineden sıfırmış moralin... hiç üzülme bence. haftaya ikimizde 1.5 kilo vercez inşallahhhhyaşasın tombik dostlarrr
Inşallah canım ağzından bal damlıyor haftaya daha çok vericem vericez hep birliktetatlım vermişsin sonuçta ne moral bozuyorsun. haftaya daha da çok vereceksin.
Valla harikasın 1.5 kiloneden sıfırmış moralin... hiç üzülme bence. haftaya ikimizde 1.5 kilo vercez inşallahhhhyaşasın tombik dostlarrr
Hayırlı cumalar canımmBu arada herkese Hayırlı cumalar
Cnm çok geçmiş olsun. Biran önce iyileş hadi.Kızlar merhabalar, ben şehir dışı görevimden döndüm ama ne dönüş! Çok fena hastalandım iki gündür hastanedeydim bugün de evde yatıyorum. Bronşit olmuşumkilomu bildiremiyoeum çünkü tartıya çıkmaya halim yok. Şimdi yatağımda terliyorum. Umarım bir iki güne toparlanırım, çocuğum gözüme bakar. O da orta kulak iltihabı geçirdi. Ağır bir antibiyotiğe başladı. İkimize de yaramadı şehir dışı. Bi daha kış zamanı şehirdışına gitmicem
teşekkür ederim inşallahCnm çok geçmiş olsun. Biran önce iyileş hadi.
Merhaba kizlar burada saat sabah 8,saat altida uyandim gorumcem Türkiye de oğlu bende onu okula gönderdim kendi oğlumu emzirdim uyuttum derken iki saat geçti.kalka kalmaz detoks suyundan bir bardak içtim şimdide eşim aksam somoothie yapmisti ondan bir bardak içip sporuna basliyacagim sizler nasilsiniz?
Bu arada tanistigimiza memnun oldum ben hazal çok mesgulsun eğitimine devam ediyorsun anladigim kadariyla kaç yasindasin?ne zaman girdim bu gruba?Canım hangi ülkede yaşıyorsun :) kolay gelsin.
Bu arada kaç kilo ile başladın bakalım ve boyun kaç?
canım çok geçmiş olsun.Kızlar merhabalar, ben şehir dışı görevimden döndüm ama ne dönüş! Çok fena hastalandım iki gündür hastanedeydim bugün de evde yatıyorum. Bronşit olmuşumkilomu bildiremiyoeum çünkü tartıya çıkmaya halim yok. Şimdi yatağımda terliyorum. Umarım bir iki güne toparlanırım, çocuğum gözüme bakar. O da orta kulak iltihabı geçirdi. Ağır bir antibiyotiğe başladı. İkimize de yaramadı şehir dışı. Bi daha kış zamanı şehirdışına gitmicem
canım liptonun kayısılı form çayını öneririm. bende de var aynı problem hamilelikte kaldı dönem dönem ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. ama liptonun çayı çok iyiInşallah cancazım önümüzdeki haftaya odaklandım şimdiden birde benim kabızlık problemim var onada çözüm bulsaydım iyiydi
Bu arada tanistigimiza memnun oldum ben hazal çok mesgulsun eğitimine devam ediyorsun anladigim kadariyla kaç yasindasin?ne zaman girdim bu gruba?
Sabah 09.00
1 dilim tam buğday ekmek
1 Bardak yeşil çay
Tek yumurtadan omlet
1 biber 3 zeytin
Ara 13.30
8 kaju
1 muz
Aksam 17.00
3 kanat ızgara
3 mantar ızgara
Yarım balık ızgara balık azdı ama anlatamadm
1 kutu ice tea şeftali
Ara 19.00 1 bardak yeşil çay
1.5 litre su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?