Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi akşamlar canlarım

Kahvaltı
1.5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 domates
Limonlu maydanoz yeşil ve kırmızı biber
peynir

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle yemeği
1.5 dilim kepek ekmek
1 kase acılı Şehriye çorbası
Yarım porsiyon Arnavut ciğeri
1 ayran

Ara
Tarçınlı karanfilli yeşil çay

Akşam yemeği
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
3 yeşil 1 siyah zeytin

ara
3 hurma
bugünde akşam yemeğim yalan oldu

Ben yazmıyorum ama her sabah ve akşam zorunlu yürüyorum yaklaşık 40 ar dk hatta vaktim olursa bazen yolumu uzatıyor um birde bazı akşamlar kızımla zumba oryantal çiftetelli ne varsa tepiniyoruz
Aslında ip atlamak istiyorum ama eşim alt kata çok ses gider dediği için atlayamıyorum

Memnun oldum tatlim çok gencmişsin ben seni daha büyük zannetmistim...çokça güzel zayiflamissin tebrikler eminim çok güzel bir kizsindir daha fistik olmussundur...eğitim hayatindada basarilar dilerim tanistigimiza tekrar sevindim

Öyle yapiyrm zaten ve 1 aydır ilkkez içtim emin olablrsin ve ben bugun baslayali dikkat etmeye tam 1 ay oldu 5 kilo verdim o yüzden mangaka gtti k bugün ice tea çok severim bi kre iceyim dedim millet ekmek arası yedi ben yemedim

Gülsüm bende 22 yaşındayım kilorumizda yakın hedeflermzde yakın tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim

Gülsüm bende 22 yaşındayım kilorumizda yakın hedeflermzde yakın tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim

Canım kıyamam sana ya :) millet ekmek arası götürürken nasıl dayandın ? Ben senin kadar iradeli değilim inan. Sabrın için ayrıca tebrik hakettin :)
Canım kiloların bi daha alınmaması için yavaş yavaş verilmesi makbul bence. Bende karamelli kahve içtim bugün. Canımız çekiyor napalım. Arada sırada yapmak lazım. Ama bilgin olsun diye söyledim.

Ayrıca geçen hafta ara vermiştim diyete. Dünya şey yedim kilo almadım çok şükür. Bu hafta tekrar diyete başladım 1 kilo gitti. Duraksamıştı kilo vermem. Şimdi tekrar başladı gitmeye. Beraber mezun oluruz inşallah burdan :)

Ay ınsallah ya ama sen bende ondesin daha erken basladgn için bende yetmislerden altmislara duserim inşallah

kizlar pazartesi gününden beri bir diyetisyenin yayinladigi bir haftalik detoks sularindan iciyorum bu karisini gece yatmadan önce yapiyorum sabah uyandigim zaman bir bardak iciyorum...günlük uç litre ictiginiz suyun bir litresini ayiriyoruz içine iki uç elma dilimi,bir iki çubuk tarcin,iki dilim limon bir cay kaşifi (dogruluklu) yeşil cay koyup bir iki saat dinlendirip içmeye basliyoruz bunu yaklaşık bir hafta yapicaz pazar günü başka detoks suyuna baslicam emziren bayanlar içinde bir sakincasi yoktur.sizde yapabilirsiniz metabolizmaya calistiriyor,vücudu temizliyormus kizlar

Tavsiyelerin için çok teşekkürler canım.
Detox olarak ben de 1 bardak suyun içine gece yatmadan 1 adet hurma atıyoruz. (Kuru hurma) sabah aç karnına hem hurmayı yiyip hem suyu içiyoruz. Şişkinlik filan kalmıyor :)

etkisini gördün mü peki canım

Kizlar ben instagramdaki hesabimdanda zayiflama grubum var ve yaptigimiz egzersizleri ve yediklerimizi resim cekiyoruz birbirimizden haberdar oluyoruz
Çektiğim resimleri buraya da yuklicem sabah bir buçuk saate yakin spor yaptim kirk dakikasi fitness blender geri kalani koşu bandinda yapildi.spordan sonra duş alindi ve menemen yaptim.öğlen bir elma akşamda balikla salata yanina mantarli kinoa yedim...

Eklentiler

• IMG_20150306_192743.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 76
646 kalori süpersin bence

günaydın herkese :)
sabah:
salçalı yumurta
3 çeri domates
6 zeytin
1 dlm peynir
1 dilim tb ekmeği
öğle:
eşimin yanına gideceğim birlikte yeriz sanırım
akşam:
bamya
yoğurt
akşama kadar
3 lt su
3 bardak yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…