- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.401
Sağol canım onuda denerim benimde doğumdan sonra kalmamıştı ne güzel bu ara tekrar başladıcanım liptonun kayısılı form çayını öneririm. bende de var aynı problem hamilelikte kaldı dönem dönem ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. ama liptonun çayı çok iyi
Memnun oldum tatlim çok gencmişsin ben seni daha büyük zannetmistim...çokça güzel zayiflamissin tebrikler eminim çok güzel bir kizsindir daha fistik olmussundur...eğitim hayatindada basarilar dilerim tanistigimiza tekrar sevindimBen de Gülsüm :) 21 yaşındayım hukuk fakültesi öğrencisiyim. Yaklaşık 2 ay oldu gruba gireli. Gruba girdiğimde 72 kiloydum. Şuan 65. Hedefim 60. Boyum 1.72. Bakalım inşallah hepimiz başarırız.
Canım içecek olarak ayran tercih et. Kutu içecekler çok kalorili. Kilo veremezsin onları tüketirsen.
Diyet döneminde içecekler : siyah çay, bitki çayları, ayran, şekersiz kahve ve SU :)
Öyle yapiyrm zaten ve 1 aydır ilkkez içtim emin olablrsin ve ben bugun baslayali dikkat etmeye tam 1 ay oldu 5 kilo verdim o yüzden mangaka gtti k bugün ice tea çok severim bi kre iceyim dedim millet ekmek arası yedi ben yemedimBen de Gülsüm :) 21 yaşındayım hukuk fakültesi öğrencisiyim. Yaklaşık 2 ay oldu gruba gireli. Gruba girdiğimde 72 kiloydum. Şuan 65. Hedefim 60. Boyum 1.72. Bakalım inşallah hepimiz başarırız.
Canım içecek olarak ayran tercih et. Kutu içecekler çok kalorili. Kilo veremezsin onları tüketirsen.
Diyet döneminde içecekler : siyah çay, bitki çayları, ayran, şekersiz kahve ve SU :)
Gülsüm bende 22 yaşındayım kilorumizda yakın hedeflermzde yakın tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederimMrb arkadaşlar. Sınavlara az kaldı bütün gün okul kütüphane girmeye vaktim olmadı.
Kahvaltı
1 kepek ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Öğle
1 Kepekli puf
Starbucks Tall boy non fat az karamelli caramel macchiato
Akşam
Eve şimdi girdim. Açlıktan başım ağrıyor.
5 yk salçalı makarna yiyeceğim.
Ara : kayısılı yoğurt , bir avuç beyaz leblebi
Kızlar bugün hiç su içmedim. Kütüphanenin tuvaletinden iğreniyorum o yüzden içemedim. Fakat evdeyim şuan yatana kadar 1.5 litre içerim.
Spor yok. Duşa girip uyuyacağım.
Gülsüm bende 22 yaşındayım kilorumizda yakın hedeflermzde yakın tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim
Ay ınsallah ya ama sen bende ondesin daha erken basladgn için bende yetmislerden altmislara duserim inşallahCanım kıyamam sana ya :) millet ekmek arası götürürken nasıl dayandın ? Ben senin kadar iradeli değilim inan. Sabrın için ayrıca tebrik hakettin :)
Canım kiloların bi daha alınmaması için yavaş yavaş verilmesi makbul bence. Bende karamelli kahve içtim bugün. Canımız çekiyor napalım. Arada sırada yapmak lazım. Ama bilgin olsun diye söyledim.
Ayrıca geçen hafta ara vermiştim diyete. Dünya şey yedim kilo almadım çok şükür. Bu hafta tekrar diyete başladım 1 kilo gitti. Duraksamıştı kilo vermem. Şimdi tekrar başladı gitmeye. Beraber mezun oluruz inşallah burdan :)
Ay ınsallah ya ama sen bende ondesin daha erken basladgn için bende yetmislerden altmislara duserim inşallah
Eki Görüntüle 1444256 kizlar pazartesi gününden beri bir diyetisyenin yayinladigi bir haftalik detoks sularindan iciyorum bu karisini gece yatmadan önce yapiyorum sabah uyandigim zaman bir bardak iciyorum...günlük uç litre ictiginiz suyun bir litresini ayiriyoruz içine iki uç elma dilimi,bir iki çubuk tarcin,iki dilim limon bir cay kaşifi (dogruluklu) yeşil cay koyup bir iki saat dinlendirip içmeye basliyoruz bunu yaklaşık bir hafta yapicaz pazar günü başka detoks suyuna baslicam emziren bayanlar içinde bir sakincasi yoktur.sizde yapabilirsiniz metabolizmaya calistiriyor,vücudu temizliyormus kizlar
etkisini gördün mü peki canımEki Görüntüle 1444256 kizlar pazartesi gününden beri bir diyetisyenin yayinladigi bir haftalik detoks sularindan iciyorum bu karisini gece yatmadan önce yapiyorum sabah uyandigim zaman bir bardak iciyorum...günlük uç litre ictiginiz suyun bir litresini ayiriyoruz içine iki uç elma dilimi,bir iki çubuk tarcin,iki dilim limon bir cay kaşifi (dogruluklu) yeşil cay koyup bir iki saat dinlendirip içmeye basliyoruz bunu yaklaşık bir hafta yapicaz pazar günü başka detoks suyuna baslicam emziren bayanlar içinde bir sakincasi yoktur.sizde yapabilirsiniz metabolizmaya calistiriyor,vücudu temizliyormus kizlar
Bagirsaklarimin biraz daha iyi çeliştiğini hissediyorum gibi...etkisini gördün mü peki canım
646 kalori süpersin benceKizlar ben instagramdaki hesabimdanda zayiflama grubum var ve yaptigimiz egzersizleri ve yediklerimizi resim cekiyoruz birbirimizden haberdar oluyoruz
Eki Görüntüle 1444387 Eki Görüntüle 1444388 Çektiğim resimleri buraya da yuklicem sabah bir buçuk saate yakin spor yaptim kirk dakikasi fitness blender geri kalani koşu bandinda yapildi.spordan sonra duş alindi ve menemen yaptim.öğlen bir elma akşamda balikla salata yanina mantarli kinoa yedim...
Aslında günlük tempoma gore biraz düşük 1000 e kadar yapabiliyorum...workout programında yirmi dakika ip atlama vardi çok Yoruldum646 kalori süpersin bence
Ip bende atliyorum ama çok yorucu nefes nefese kalıyorumAslında günlük tempoma gore biraz düşük 1000 e kadar yapabiliyorum...workout programında yirmi dakika ip atlama vardi çok Yoruldum
Benim programimda bir dakika atliyordun sonra otuz saniye mekik cekiyosun tekrar farkli bir tempoda ip atliyorsun sonra otuz saniye squat cekiyosun boyle boyle yirmi dakika yaptimIp bende atliyorum ama çok yorucu nefes nefese kalıyorum
Smdi kahvaltı yapyrm bende atlicamBenim programimda bir dakika atliyordun sonra otuz saniye mekik cekiyosun tekrar farkli bir tempoda ip atliyorsun sonra otuz saniye squat cekiyosun boyle boyle yirmi dakika yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?