- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.421
waaww çok iyiymiş cnm denemekte fayda var.Eki Görüntüle 1444256 kizlar pazartesi gününden beri bir diyetisyenin yayinladigi bir haftalik detoks sularindan iciyorum bu karisini gece yatmadan önce yapiyorum sabah uyandigim zaman bir bardak iciyorum...günlük uç litre ictiginiz suyun bir litresini ayiriyoruz içine iki uç elma dilimi,bir iki çubuk tarcin,iki dilim limon bir cay kaşifi (dogruluklu) yeşil cay koyup bir iki saat dinlendirip içmeye basliyoruz bunu yaklaşık bir hafta yapicaz pazar günü başka detoks suyuna baslicam emziren bayanlar içinde bir sakincasi yoktur.sizde yapabilirsiniz metabolizmaya calistiriyor,vücudu temizliyormus kizlar
burddaaaaBugün herkes nerde ya
Ben fark ettim bizim takım geçen hafta da böyleydi tartı gününden sonra bi relax oluyo ertesi gün kimse girmiyo hafta içi yine aktif oluyo herkes :)herkese iyi akşamlar hanımlar. kilo veren bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum başarılarınız katlansın ve inecik fıstık gibi hatunlar olun.hiiiç ekside olan yok ne mutlu ayrıca dördüncü olmuşuz
menülerinize de şöyle bi baktım herkes çok iyi gidiyor maşallah size
kusura bakmayınız dünden tebrik etmem gerekirdi ancak kız kardeşim geldi şehir dişindan ve ailecek biraz vakit geçirdik. çok çok keyifliydi
bana gelince bugün biraz anne yemeği yedim ama ölçülüydü fazla değildi.
hepinizi çok çoook öpüyorum kızlar
canım bide haftasonu eşlerin çocukların evde olduğu ailecek gezmelere gidilen temizlik alişveriş gibi bi takım ihtiyaçlarımızı hallettiğimiz zamanlar. bende çok sık giremiyorum haftasonları.Ben fark ettim bizim takım geçen hafta da böyleydi tartı gününden sonra bi relax oluyo ertesi gün kimse girmiyo hafta içi yine aktif oluyo herkes :)
bekliyoruz canım çok sevdim senin şu fotoğraf işini, bakması bile keyifli.Merhaba kizlar dun yediğim balik tabagim bana çok geldi aksam sabaha kadar sis karindan uyuyamadim...hem tabagim çok fazla geldi hem de soğan da vardi şişkinlik yapti,siz siz olun ara öğünlerini atlamayin...ara öğün olmayinca aksam yemeklerine saldiriyorum sonrada şişkinlik rahatsiz ediyor...sabah sütle gevrek yedik detoks suyunu bitirdim sporumuda yaptim şuan öğlen iki burada evi biraz toparlayip kizlari parka goturucem parkta da biraz dolanirim squat falan cekerim aksam yemeğinin ve ara ogunun resmini cekerim koyarim
hoşgeldin cnm tanıtır mısın kendini? böylece ben ve takım arkadaşlarım da seni daha iyi tanırız seniMerhabalar ben geldim
Merhaba canim meslektasiz demek nasilsin? Hoşgeldin bu arada bende bir kaç gündür burdayim instagram hesabinda varmi boyle güzel gruplar ordada var...bu tur etkinlikler insani dahada şevkini artiyor...yasin kaç? Boyun,kilon ?Ve beni birazcık bilgilendirirseniz çok mutlu olucam günlük olarak burada neler yapılır
Yok canım benim düğünüm filan yanlış hatrladn ama bekarımcanım bide haftasonu eşlerin çocukların evde olduğu ailecek gezmelere gidilen temizlik alişveriş gibi bi takım ihtiyaçlarımızı hallettiğimiz zamanlar. bende çok sık giremiyorum haftasonları.
ayşe bu arda canım senin düğünün olacaktı değilmi? tabi yanlış hatırlamıyorsam.
Sen çok azimlisin yaBugün sabah sütle gevrek le kahvaltimi gecistirip hemen spora başladım Eki Görüntüle 1445565 ikindiye doğru tavuklu bezelye yoğurt yedim biraz geç yediğim için aksamida ton balikli marul salatasiyla gecistirdim yarinada zencefil,tarcin,limon,maydonoz dörtlüsüyle yapilan detoks suyuna baslicam Eki Görüntüle 1445564 buda salatamdi saat yediği geçtiği için salata yapmakla vakit kaybetmeden bir marulla ton baligi yaptim gayet güzelde tok tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?