- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.441
Kızlar sabah 300 gr fazla çıktım kaçamak da yok spor da çok yaptım sizce neden
Cuma tartıldım birde bugün tartıldım meraktanCanım tartım günlerin kaç gün arayla ?
Merhaba canim meslektasiz demek nasilsin? Hoşgeldin bu arada bende bir kaç gündür burdayim instagram hesabinda varmi boyle güzel gruplar ordada var...bu tur etkinlikler insani dahada şevkini artiyor...yasin kaç? Boyun,kilon ?
Cuma tartıldım birde bugün tartıldım meraktan
Inşallah Gülsüm ya benim de öyledir nasıl üzüldüm fena taktım kiloyaCanım şişkinlik, ödem filan vardır. :) benim günden güne 1 kilo fark ettiği oluyordu.
Inşallah Gülsüm ya benim de öyledir nasıl üzüldüm fena taktım kiloya
Dgru soyluysn tamma mak gerekiyo aslındaBak taktığın zaman beyin onu algılıyor ve kendini korumaya alıyor canım. Sonra kilo veremiyoruz. Hiç takacak bişey yok. 300 gr nedir yani :) sürekli kafanda aç olduğun, diyet yapmak zorunda olduğun düşüncesini de yok et.
Bi kitap okuyorum şimdi. TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ diye. Orda bunlardan bahsediyor.
benim karnımda şişko gülsümcüğüm. yoksa ben çok inceyimdirBak taktığın zaman beyin onu algılıyor ve kendini korumaya alıyor canım. Sonra kilo veremiyoruz. Hiç takacak bişey yok. 300 gr nedir yani :) sürekli kafanda aç olduğun, diyet yapmak zorunda olduğun düşüncesini de yok et.
Bi kitap okuyorum şimdi. TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ diye. Orda bunlardan bahsediyor.
Kas yapmis.olabilirsin tartidaki kilondan çok incelme varmi onu olcmelisin,bir arkadasim bir aydir kilo vermesi durmuş bu ay hatta tardida dediğin gibi artilari görmüş ama 11,cmden fazla incelme olmuş yani kas yaptigi için tartida bunu kilo olarak algilamis,iki uç günlük detokslarla kilo vetmeni tekrar sağlayabilirsiniz ornegin ayran detoksu iki gün yaparsin metebolizmani canlandirir...böyle duraksama dönemlerinde metebolizmamiza biraz oyunlar oynuyoruz canlanmasi icin...Kızlar sabah 300 gr fazla çıktım kaçamak da yok spor da çok yaptım sizce neden
Nasıl ayran Detox u anlatr misin canımKas yapmis.olabilirsin tartidaki kilondan çok incelme varmi onu olcmelisin,bir arkadasim bir aydir kilo vermesi durmuş bu ay hatta tardida dediğin gibi artilari görmüş ama 11,cmden fazla incelme olmuş yani kas yaptigi için tartida bunu kilo olarak algilamis,iki uç günlük detokslarla kilo vetmeni tekrar sağlayabilirsiniz ornegin ayran detoksu iki gün yaparsin metebolizmani canlandirir...böyle duraksama dönemlerinde metebolizmamiza biraz oyunlar oynuyoruz canlanmasi icin...
canım afiyet olsun menün çok güzell :)Kızlar ben nbtteym bu güzel pazar gününde
Sabah 08.30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
2 yumurtadan omlet
2 çeri domates 1 biber
Öğle 12.30
1 kase tarhana çorbası
Ispanak Yoğurtlu
Elma
Ara 16.00
1 Bardak yeşil çay
1 tane portakal
Aksam 18.00
1 kase çorba
Ispanak yoğurt
Ara 20.00
2 tane mısır patlagi eti form
1 Bardak yeşil çay
Su 3 lt
Gece çok acikirsam 1 elma yerim ama o daha belli değil
spor yapınca kilo verilemiyor mu yani ? ben salona yazılacaktımKas yapmis.olabilirsin tartidaki kilondan çok incelme varmi onu olcmelisin,bir arkadasim bir aydir kilo vermesi durmuş bu ay hatta tardida dediğin gibi artilari görmüş ama 11,cmden fazla incelme olmuş yani kas yaptigi için tartida bunu kilo olarak algilamis,iki uç günlük detokslarla kilo vetmeni tekrar sağlayabilirsiniz ornegin ayran detoksu iki gün yaparsin metebolizmani canlandirir...böyle duraksama dönemlerinde metebolizmamiza biraz oyunlar oynuyoruz canlanmasi icin...
Hastane sağolsun tesekkr ederim masalcimcanım afiyet olsun menün çok güzell :)
rica ederim eleman lazım mıHastane sağolsun tesekkr ederim masalcim
Lazım. Lazım gelrica ederim eleman lazım mı
ayy ne iyi olur yemek yapmaktan sıkıldımmmLazım. Lazım gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?