Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben bugün akşam Hamburger yedim ardından maç izlemeye geldik. Ve sevgilimle bir waffle paylaştık, yarım waffle yedim. Pişman değilim ama kilo almak istemiyorum inşallah almam.

Kızlar ben bugün akşam Hamburger yedim ardından maç izlemeye geldik. Ve sevgilimle bir waffle paylaştık, yarım waffle yedim. Pişman değilim ama kilo almak istemiyorum inşallah almam.
Inşallah almazsn arada yemek gerekiyo telafi etmek için uğraş yarın Gülsüm spor yap yarın baya

Kızlarrr günümüz kutlu olsun
C.tesi yoğunluğu ve pazar temizliği derken ancak girebildim h.sonu ama kaçamak yapmadım yuppi
Dünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Domates maydanoz roka bol limonlu
Peynir

Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık Yoğurtlu makarna
2 tavuk şinitzel
Salata

Akşam
Yarım tavuk şinitzel
Domates salatası
Bikaç tane patates kızartması

Ve bugünkü menüm
Kahvaltı
2.5 dilim kepek ekmek
1 köfte bikaç patates kızartması
Peynir

Öğle yok

Akşam 17.30 gibi
Sade makarna
Havuç salatası
Yoğurt

Tek kaçamaklarım makarna ve patates kızartması oldu ama aşırıya kaçmadım neyseki

Ve beni birazcık bilgilendirirseniz çok mutlu olucam günlük olarak burada neler yapılır
Cnm biz burda menülerimizi paylaşırız birbirimize yorum yaparız. Bildiklerimizi diğer arkadaşlarımızla paylaşırız sohbet ederiz. Ayrıca her cuma öğlene kadar tartılıp kilolarımızı bildiririz. Ve takımlar kendi arasında yarışır. Senin 2 hafta deneme süren var. Aktif katılımına ve kilo verme durumuna göre 3 cuma listeye sende eklenirsin. Cuma kilo bildiriminede dikkat etmeyi unutma tatlım hesaplamalar için.

Günaydın arkadaşlar nbtten geldim kahvaltı yapmak hiç canım istmiyo 2 kayısı ve 2 bardak su içtim yattım smdi kalkınca yerim artk kahvaltı tarzı

günaydınnn herkeseee hava çok güzellll ama ben sabah gözümü açamadım çünkü kızım saat başı gözünü açtı. bugün normal diyet günlüğümde tartılma günüm ve ben 99.700 olmuşum kızlarrr. bu benim için küçük bir adımdır. inşallah bu ay sonuna kadar 95i göreceğim :)
sabah:
1 kızarmış yumurta
1 dlm ekmek
7 zeytin
2 dlm peynir
2 çeri domates
2 acı biber
2 dlm salatalık
öğle:
azıcık etli patates(2 yk)
bulgur pilavı(2 yk)
yoğurt(2yk)
akşam:
lahana sarma
yoğurt
akşama kadar 4 ltye yakın su
3 bardak yeşil çay

günaydın kızlar. yoğun bir hafta geçirdim giremedim.
menüler çok güzel başarılı. bende dikkat ettim yediklerime. 62 kilo oldum bu hafta 1 kilo gitti.
bu cuma listeye girmek istiyorum artık :)

Merhabalar kızlar, ben nihayet normal hayata döndüm. Hastalık çok zormuş.
Ama bu sefer de eşim hastalandı

Kahvaltıda 1 dilim ekmek ve biraz peynir yiyebildim.
Öğlen: Kuru köfte ve salata
Akşam: ! kase tavuk çorbası yerim heralde.
İlacın etkisinden midir nedir hiç iştahım kalmadı ama çok ödem oldu bu sefer de.
Bakalım bu Cumaya ne kadar zayıflayacağım.

Mrb kızlar :)

Kahvaltı
1 dilim kızarmış kepek ekmek

Öğle
1 kase mercimek çorba
1/2 porsiyon erişte
1 yk püre
3 yk haşlanmış tavuk ve mantar
Ayran

Akşam
Meyveli yoğurt
Çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 avuç beyaz leblebi

Sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
3 Çeri domates 2 biber
Biraz peynir 6 zeytin

Aksam
Dışarda olcam
Tavuklu salata

Ara.
2 tane meyve

2 lt su
1 buçuk saat yürüyüş

Canım menün güzel ve sağlıklı :)

günaydın kızlar. yoğun bir hafta geçirdim giremedim.
menüler çok güzel başarılı. bende dikkat ettim yediklerime. 62 kilo oldum bu hafta 1 kilo gitti.
bu cuma listeye girmek istiyorum artık :)
Arkadaşım çok tebrik ederim :)

Canım çok geçmiş olsun.
Menün de çok güzel.

Harikasın bacım :)))

kızlarr hem özür dilemek hemde itiraf etmek istyorum ben bugün çok kaçırdım

Canım yediklerini eritmeden uyuma sakın!!!!!

Selam kızlar oglumun dogumgunu derdi bitti. Bende bittim resmen yorgunluktan mahvoldum. Ne yapayım onu mu yapsam amannn boşver diye diye bayaa 40 kişilik doğumgünü yaptık. Evi süsledik, şekilli kurabiyeler, börekler, tatlılar falan derken masayı donattık, evi bir güzel süsledik falan zor yetiştik valla. Beni gören herkes ne.kadar zayıfladıgımdan bahsetti. Soranlara hiccc canım iste cocukların peşinde koşmaktan dedim.. Bunu söylemek çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…