- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.461
Bence yemek yapmak dünyanın en zor işi Allahtan annem yanımda hep yapıyo evlenince yandım ben zatenayy ne iyi olur yemek yapmaktan sıkıldımmm
Inşallah almazsn arada yemek gerekiyo telafi etmek için uğraş yarın Gülsüm spor yap yarın bayaKızlar ben bugün akşam Hamburger yedim ardından maç izlemeye geldik. Ve sevgilimle bir waffle paylaştık, yarım waffle yedim. Pişman değilim ama kilo almak istemiyoruminşallah almam.
Inşallah almazsn arada yemek gerekiyo telafi etmek için uğraş yarın Gülsüm spor yap yarın baya
Ayy çok karıştı bende devreler pardon cnm.Yok canım benim düğünüm filan yanlış hatrladn ama bekarım
Inan ki bende öyle düşünyrm yaYani bazen diyorum artık hiç mi yiyemeyeceğim böyle şeyler ? Hep kilo alma korkusu mu olacak diyorum.
Cnm biz burda menülerimizi paylaşırız birbirimize yorum yaparız. Bildiklerimizi diğer arkadaşlarımızla paylaşırız sohbet ederiz. Ayrıca her cuma öğlene kadar tartılıp kilolarımızı bildiririz. Ve takımlar kendi arasında yarışır. Senin 2 hafta deneme süren var. Aktif katılımına ve kilo verme durumuna göre 3 cuma listeye sende eklenirsin. Cuma kilo bildiriminede dikkat etmeyi unutma tatlım hesaplamalar için.Ve beni birazcık bilgilendirirseniz çok mutlu olucam günlük olarak burada neler yapılır
günaydınnn herkeseee hava çok güzellll ama ben sabah gözümü açamadım çünkü kızım saat başı gözünü açtı. bugün normal diyet günlüğümde tartılma günüm ve ben 99.700 olmuşum kızlarrr. bu benim için küçük bir adımdır. inşallah bu ay sonuna kadar 95i göreceğim :)
sabah:
1 kızarmış yumurta
1 dlm ekmek
7 zeytin
2 dlm peynir
2 çeri domates
2 acı biber
2 dlm salatalık
öğle:
azıcık etli patates(2 yk)
bulgur pilavı(2 yk)
yoğurt(2yk)
akşam:
lahana sarma
yoğurt
akşama kadar 4 ltye yakın su
3 bardak yeşil çay
Arkadaşım çok tebrik ederim :)günaydın kızlar. yoğun bir hafta geçirdim giremedim.
menüler çok güzel başarılı. bende dikkat ettim yediklerime. 62 kilo oldum bu hafta 1 kilo gitti.
bu cuma listeye girmek istiyorum artık :)
Canım çok geçmiş olsun.Merhabalar kızlar, ben nihayet normal hayata döndüm. Hastalık çok zormuş.
Ama bu sefer de eşim hastalandı
Kahvaltıda 1 dilim ekmek ve biraz peynir yiyebildim.
Öğlen: Kuru köfte ve salata
Akşam: ! kase tavuk çorbası yerim heralde.
İlacın etkisinden midir nedir hiç iştahım kalmadı ama çok ödem oldu bu sefer de.
Bakalım bu Cumaya ne kadar zayıflayacağım.
Sabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
3 Çeri domates 2 biber
Biraz peynir 6 zeytin
Aksam
Dışarda olcam
Tavuklu salata
Ara.
2 tane meyve
2 lt su
1 buçuk saat yürüyüş
kızlarr hem özür dilemek hemde itiraf etmek istyorum ben bugün çok kaçırdım
Ne yedin masal hani 95 i girecektn ay sonuna kadar bugün ayin 9 u oldu ama bakCanım menün güzel ve sağlıklı :)
Arkadaşım çok tebrik ederim :)
Canım çok geçmiş olsun.
Menün de çok güzel.
Harikasın bacım :)))
Canım yediklerini eritmeden uyuma sakın!!!!!
bugün nie böyle oldum anlamadım ekmek tatlı vs yemedim ama yemekleri biraz abarttım sanki...Canım menün güzel ve sağlıklı :)
Canım yediklerini eritmeden uyuma sakın!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?