- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.481
O zman yarın telafi edysnbugün nie böyle oldum anlamadım ekmek tatlı vs yemedim ama yemekleri biraz abarttım sanki...
Ohhh ne güzel olmuş inşallah bizde onu diyebilecek kadar veririzSelam kızlar oglumun dogumgunu derdi bitti. Bende bittim resmen yorgunluktan mahvoldum. Ne yapayım onu mu yapsam amannn boşver diye diye bayaa 40 kişilik doğumgünü yaptık. Evi süsledik, şekilli kurabiyeler, börekler, tatlılar falan derken masayı donattık, evi bir güzel süsledik falan zor yetiştik valla. Beni gören herkes ne.kadar zayıfladıgımdan bahsetti. Soranlara hiccc canım iste cocukların peşinde koşmaktan dedim..Bunu söylemek çok iyi geldi.
Olur olur yaparsın 4 kilo ne kiEvett simdi doğumgünüydü onun rehavetiydi, bitmek bilmeyen ikramıydı son bulduguna gore simdi normale dönüp kalan 4 kiloyu da 3 ayda vermem lazım. Hatta 2.5 ayda. Haziran basında kuzenin dügünü vat, sonraki hafta tatil var. Benim mayısın sonumda 50 olmam lazım. Her hafta yarım kilo gitse 2 aya tamam bu iş.
İnşallah canım.hele dedigin insanların hayattaki tek işi butun gun senin.dedikodunu yapmak olunca apayrı bir zevki oluyor bu işin. Hatunlar yıllar itibari ile benim kilomu biliyor ben aklımda tutamıyorum onlar kadar. Onlar bana fesat fesat baktıkca ne mutlu oldum anlatamam.Ohhh ne güzel olmuş inşallah bizde onu diyebilecek kadar veririz
Kaç kilo ile baslamistin suan kaç kilosun canım senİnşallah canım.hele dedigin insanların hayattaki tek işi butun gun senin.dedikodunu yapmak olunca apayrı bir zevki oluyor bu işin. Hatunlar yıllar itibari ile benim kilomu biliyor ben aklımda tutamıyorum onlar kadar. Onlar bana fesat fesat baktıkca ne mutlu oldum anlatamam.
Canım ben ikinci doğuma 75 kilo ile gitmiştim geçen sene bu zamanlarda. Doğumdan sonra 4 kilo gitti. Sonra 1 ayda falan 68 kiloya indim. sonra yavaş yavaş 64 e düştüm. sonra dikkat ederek 60 kiloya düştüm buraya geldiğimde 59 kiloydum. İlk haftalar sürekli 1 er kilo verdim. Listeye 57 ile girdim. şimdi 54 kiloyum. hamile kaldığımda 55 kilo falandım. Hedefte önce 52 sonra da 50Kaç kilo ile baslamistin suan kaç kilosun canım sen
ohh gitsin kilolar. tatlım listeye giremiyorsun bu hafta ne yazıkki, keşke girebilseydin ama geçen cuma kilo bildirimi yapmamışsın ve hesaplama bir önceki cuma ve bu cuma arasındaki farka göre hesaplanıyor. bu hafta aktif katılım yapıp cuma bildirimi yaparsan alabiliriz seni listeye. öpüyorum cnm.günaydın kızlar. yoğun bir hafta geçirdim giremedim.
menüler çok güzel başarılı. bende dikkat ettim yediklerime. 62 kilo oldum bu hafta 1 kilo gitti.
bu cuma listeye girmek istiyorum artık :)
sezencim gözün aydın oğlunun doğumgünüsü geçti gitti. sıra geldi kilolaraaEvett simdi doğumgünüydü onun rehavetiydi, bitmek bilmeyen ikramıydı son bulduguna gore simdi normale dönüp kalan 4 kiloyu da 3 ayda vermem lazım. Hatta 2.5 ayda. Haziran basında kuzenin dügünü vat, sonraki hafta tatil var. Benim mayısın sonumda 50 olmam lazım. Her hafta yarım kilo gitse 2 aya tamam bu iş.
şekerim menün gaayet güzel belki börek 1 dilim olabilirdi. ama sen ayarlamışsındır muhakkak.Merhabalar kızlar biraz geç oldu ama bende bugünkü menümü yazayım
Bismillah dedik başladık...
Sabah
1 kızarmış yumurta
1ince dilim ekmek
7 zeytin az peynir
Ve Şekersiz çay
Öğle
1kepçe mercimek çorbası
3-4 kaşık kadar tavuklu pilav
1 küçük bardak ayran
Akşam
2 dilim börek ve salata
Bu akşam platese başladım 2 litre kadar su içtim hadi hayırlısı bakalım
şekerim çoook geçniş olsun.İyi Akşamlar kızlar bugün giremedim dünden beri sersem gibiyim kızım ateşlendi sabaha kadar uyur uyanık haldeydim işyerindede yoğundum fırsat bulunca hemen yazayım dedim
Sabah kalkınca karışık bitki çayı
Kahvaltı
1 simit içi alınmış
Peynir
1 yumurta
1 domates maydanoz roka nane
Öğle
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık orman kebabı
1 kase yoğurt
Maydanoz roka nane
Akşam
2 kepekli tost
5.6 zeytin
2 litre su
1 fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay
Yatmadan yine karışık bitki çayı
cn afiyet olsun tebrikler..günaydınnn herkeseee hava çok güzellll ama ben sabah gözümü açamadım çünkü kızım saat başı gözünü açtı. bugün normal diyet günlüğümde tartılma günüm ve ben 99.700 olmuşum kızlarrr. bu benim için küçük bir adımdır. inşallah bu ay sonuna kadar 95i göreceğim :)
sabah:
1 kızarmış yumurta
1 dlm ekmek
7 zeytin
2 dlm peynir
2 çeri domates
2 acı biber
2 dlm salatalık
öğle:
azıcık etli patates(2 yk)
bulgur pilavı(2 yk)
yoğurt(2yk)
akşam:
lahana sarma
yoğurt
akşama kadar 4 ltye yakın su
3 bardak yeşil çay
ayyy ne güzel menüü, keşke benim olsaaaaSabah
2 kuru kayısı 2 bardak su
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
3 Çeri domates 2 biber
Biraz peynir 6 zeytin
Aksam
Dışarda olcam
Tavuklu salata
Ara.
2 tane meyve
2 lt su
1 buçuk saat yürüyüş
Mrb kızlar :)
Kahvaltı
1 dilim kızarmış kepek ekmek
Öğle
1 kase mercimek çorba
1/2 porsiyon erişte
1 yk püre
3 yk haşlanmış tavuk ve mantar
Ayran
Akşam
Meyveli yoğurt
Çorba
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
banada olmuştu o durum cnm. vücudumuz bazen su topluyor, mineralleri dengelemek için. sabırlı olalım.2 gündür o fazla gösteren miktar hala aynı neden degsmiyo ya durdu suan kilo vermem resmen
evet aynı şeyi bende yaşıyorum yaklaşık 2 haftadır eksilmiyo hiç. bi çözüm gerek yoksa çıldıracağım.2 gündür o fazla gösteren miktar hala aynı neden degsmiyo ya durdu suan kilo vermem resmen
canımmmmm olsun sıkma kendini. tuzu azalt, yeşil çay iç bol limonlu ödemdir o2 gündür o fazla gösteren miktar hala aynı neden degsmiyo ya durdu suan kilo vermem resmen
canım pirinç insilün direncini yükseltiyor ve en az beyaz ekmek kadar zararlı daha sağlıklı bir çözüm bul bence. mesela bir kaç gün tuzsuz ye yiyeceklerini...günaydın kızlar. bugün pirinç lapası uyguluyorum. vücuttaki ödemleri atmak için. kahvaltıda yedim öğle ve akşamda lapaya devam :) su içiyorum yeşil çay ve tuz kullanmıyorum bugün inşallah başarılı olurum ve spor... bugün güzel olsun diyet günüm
dün için menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1kase yoğurt, 5 zeytin, yeşil çay
öğle: yarım simit, 1 elma
akşam: 3kabak dolması yağsız.
2.5 lt su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?