Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben
ya nerdesiniz kızlar geliven garii... sıkılıvedim ben
Ben geldim işte Masalkuşu :)
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, eşim de birkaç güne iyileşip ayağa kalkarsa tam toparlicaz inşallah.
Bu arada ben 1 aydır gittiğim diyetisyenimi bıraktım, yeni randevu almadım.
detoks tarifi dışında bana değişik birşeyler söylemedi, motivasyon da kötüydü bence.

Ankara'da ekonomik bir diyetisyen var mı bildiğiniz? Çankaya Çukurambar taraflarında.

Bugün sabah uyanınca suiçmeyi unuttum, ama kahvaltıdan önce hemen tamamladım.
Kahvaltı: Haşlanmış yumurta, biraz peynir, çeyrek simit ve birkaç yaprak tere roka
Öğle: Kabak graten, yoğurt ve salata
Ara öğün (15:00): 1 greyfurt
Ara öğün (17:00): 1 elma
Akşam: Tavuk sote, Mercimek çorbası ve yine bol salata.

Bu akşam tatlı falan yemicem, hastayım diye akşam yemeklerden sonra oğluşun pudingine ortak oluyodum birkaç gündür.

akşama kadar 3 litre su ve 1-2 kupa yeşil çay, beyaz çay.

Spora gelince sadece öğle arasında yapabiliyorum, ama eşim hasta olduğu için bugün eve geçicem. Bugünlük sporum kalacak maalesef.

h.geldin canım. allah iyilik, sağlık versin. tekrar geçmiş olsun.

Kahvaltı
Yarım domates
Yarım salatalık
Maydanoz
1 kepek ekmek
4 zeytin

Öğle
1 kase tarhana çorba
1 kase yoğurt
2 kepek ekmek

Ara: 1 avuç beyaz leblebi, sütlü kahve

Akşam
1 kase Tarhana çorba
1 kase yoğurt
1 kepek ekmek

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
4 çeri domates 1 biber 1 salatalık
Biraz peynir 4 zeytin

Ara =sade Türk Kahvesi

Öğle
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon Kızartma Yoğurtlu
1 portakal

Ara Yeşilçay 1 Bardak

Aksam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 portakal

Ara
1 Bardak yeşil çay
1 tane meyve
2.5 litre su

Canım tarçınlı su bende kullanıyorum tatlı isteğini kesiyor tarçın ben tatlıya acayip düşkün biri olarak memnunum umarım sende memnun kalırsın

Bende geldim kızlar depresyon dayım ben yaa kızım ateşleniyor uykumu alamıyorum işyerinde yoğunum kendime vakit ayıramıyorum bide üstüne bu kadar uğraşıma rağmen kilo veremiyorum kendimi iyice salmaktan korkuyorum

kızartma mı yedin? kızartma tehlikeli olabilir cnm

Çocuğun hastalanması çok zor oluyor gerçekten. Geçmiş olsun, acil şifalar. Diyet gerçekten titizlik ve dikkat istiyor, özellikle de kilo vermeye odaklanmışsan. Ama çocuk kendine gelene kadar 3-4 günlüğüne diyeti kenara koyabilirsin, tabi abartmadan.

Yoksa çocuk hastaysa ve yok ara öğünüm geldi, yok akşam sebze yemeliyim öğlen et posiyonumu unutmayayım derken çok yorucu oluyor. Sen kendine de dikkat et ve hastalanmamaya çalış. Ben geçen hafta oğlanın derdine düştüm, o tam iyileşemeden ben bronşit oldum. İğneyle, serumla ayakta durdum valla.

Çocuğun hastalanması çok zor oluyor gerçekten. Geçmiş olsun, acil şifalar. Diyet gerçekten titizlik ve dikkat istiyor, özellikle de kilo vermeye odaklanmışsan. Ama çocuk kendine gelene kadar 3-4 günlüğüne diyeti kenara koyabilirsin, tabi abartmadan.

Yoksa çocuk hastaysa ve yok ara öğünüm geldi, yok akşam sebze yemeliyim öğlen et posiyonumu unutmayayım derken çok yorucu oluyor. Sen kendine de dikkat et ve hastalanmamaya çalış. Ben geçen hafta oğlanın derdine düştüm, o tam iyileşemeden ben bronşit oldum. İğneyle, serumla ayakta durdum

Kızlar farkettim ki çoğumuz diyeti filan bırakmışız. Kötü günlerimiz olacak, diyet yapmak belki saçma bile gelecek. Ama lütfen vazgeçmeyelim. Tamam 3 gün aşırı kalorili yemiş olabilirsin. Tekrar diyete başlamak için pazartesiyi beklemeyelim. Ben haftasonu serdim. Bugün dedim ki Gülsüm noluyor? Bu kadar erken mi? Kendini aynada beğenmeden mi pes edeceksin ? Yok kızlar! Ben bunu istemiyorum. Sizin de pes etmenizi, moral bozmanızı istemiyorum. Başaracağız. Başka seçeneğimiz yok.

Valla Gülsüm ben saldgmi dusunmuyrm ya hiç kaçamak yapmiyrm bugün sadce kızartma o da 4 çatal filan yanu hastanede çıktığı için oda ama daha da dikkat edelim dedgn gibi vazgecmyelm ya

bende salmadım kii... sadece dün biraz fazla yedim ama bugün bol hareket ve daha hafif beslenmeyle telafi ettim. benim bırakmaya hiçç niyetim yokkk

Kızlar benim yarın sevgilim geliyo kaçamak yapmamak için tutcam kendimi 2 gün burda sonra da 8 gün memlekete gtcem izinliyim zorlu bi 10 gün beni bekliyo inşallah kilo.almam ama diyeti bıraktgm filab yok tabi ki

İyi akşamlar kızlar ben bugün biraz zorladım kendimi şuan açım ama yemeyeceğimm....
Sabah
7:30 gibi Süt gevreği yedim
Ara
Bitki çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
akşam üzeri
4 gibi bir küçük poğaça yedim
Eve geldiğimde 1 bardak kayısılı meyve suyu içtim bir kaç tane kuru meyve yedim
2'5 lt su içtim o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…