- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.501
Ben geldim işte Masalkuşu :)ya nerdesiniz kızlar geliven garii... sıkılıvedim ben
h.geldin canım. allah iyilik, sağlık versin. tekrar geçmiş olsun.Ben
Ben geldim işte Masalkuşu :)
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, eşim de birkaç güne iyileşip ayağa kalkarsa tam toparlicaz inşallah.
Bu arada ben 1 aydır gittiğim diyetisyenimi bıraktım, yeni randevu almadım.
detoks tarifi dışında bana değişik birşeyler söylemedi, motivasyon da kötüydü bence.
Ankara'da ekonomik bir diyetisyen var mı bildiğiniz? Çankaya Çukurambar taraflarında.
Ay iciyorum valla neyse bakalm inşallah gidercanımmmmm olsun sıkma kendini. tuzu azalt, yeşil çay iç bol limonlu ödemdir o
Canım tarçınlı su bende kullanıyorum tatlı isteğini kesiyor tarçın ben tatlıya acayip düşkün biri olarak memnunum umarım sende memnun kalırsınBu arada kızlar ben 1 haftadır içtiğim suyun içine sabahtan 1 kabuk tarçın atıyorum. Bütün gün onu içiyorum. Gerçi ben suyu da sıcak içerim. Yani yaz kış sıcağa yakın ılık su içerim. Sabahları şişemi doldururken sıcak su koyarım. sıcak su ile tarçın zaten suya geçiyor hemen. Daha pek bi etkisini göremedim ama epey susatıyor.
kızartma mı yedin? kızartma tehlikeli olabilir cnmSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
4 çeri domates 1 biber 1 salatalık
Biraz peynir 4 zeytin
Ara =sade Türk Kahvesi
Öğle
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon Kızartma Yoğurtlu
1 portakal
Ara Yeşilçay 1 Bardak
Aksam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 portakal
Ara
1 Bardak yeşil çay
1 tane meyve
2.5 litre su
Ama çok az ve hastanede bu yemek vardı öğleyin az da olsa yedim aksama yemicem zateb
kızartma mı yedin? kızartma tehlikeli olabilir cnm
Çocuğun hastalanması çok zor oluyor gerçekten. Geçmiş olsun, acil şifalar. Diyet gerçekten titizlik ve dikkat istiyor, özellikle de kilo vermeye odaklanmışsan. Ama çocuk kendine gelene kadar 3-4 günlüğüne diyeti kenara koyabilirsin, tabi abartmadan.Bende geldim kızlar depresyon dayım ben yaa kızım ateşleniyor uykumu alamıyorum işyerinde yoğunum kendime vakit ayıramıyorum bide üstüne bu kadar uğraşıma rağmen kilo veremiyorum kendimi iyice salmaktan korkuyorum
Çocuğun hastalanması çok zor oluyor gerçekten. Geçmiş olsun, acil şifalar. Diyet gerçekten titizlik ve dikkat istiyor, özellikle de kilo vermeye odaklanmışsan. Ama çocuk kendine gelene kadar 3-4 günlüğüne diyeti kenara koyabilirsin, tabi abartmadan.Bende geldim kızlar depresyon dayım ben yaa kızım ateşleniyor uykumu alamıyorum işyerinde yoğunum kendime vakit ayıramıyorum bide üstüne bu kadar uğraşıma rağmen kilo veremiyorum kendimi iyice salmaktan korkuyorum
Ve 40 gündür ilk kızartmaAma çok az ve hastanede bu yemek vardı öğleyin az da olsa yedim aksama yemicem zateb
Valla Gülsüm ben saldgmi dusunmuyrm ya hiç kaçamak yapmiyrm bugün sadce kızartma o da 4 çatal filan yanu hastanede çıktığı için oda ama daha da dikkat edelim dedgn gibi vazgecmyelm yaKızlar farkettim ki çoğumuz diyeti filan bırakmışız. Kötü günlerimiz olacak, diyet yapmak belki saçma bile gelecek. Ama lütfen vazgeçmeyelim. Tamam 3 gün aşırı kalorili yemiş olabilirsin. Tekrar diyete başlamak için pazartesiyi beklemeyelim. Ben haftasonu serdim. Bugün dedim ki Gülsüm noluyor? Bu kadar erken mi? Kendini aynada beğenmeden mi pes edeceksin ? Yok kızlar! Ben bunu istemiyorum. Sizin de pes etmenizi, moral bozmanızı istemiyorum. Başaracağız. Başka seçeneğimiz yok.
bende salmadım kii... sadece dün biraz fazla yedim ama bugün bol hareket ve daha hafif beslenmeyle telafi ettim. benim bırakmaya hiçç niyetim yokkkKızlar farkettim ki çoğumuz diyeti filan bırakmışız. Kötü günlerimiz olacak, diyet yapmak belki saçma bile gelecek. Ama lütfen vazgeçmeyelim. Tamam 3 gün aşırı kalorili yemiş olabilirsin. Tekrar diyete başlamak için pazartesiyi beklemeyelim. Ben haftasonu serdim. Bugün dedim ki Gülsüm noluyor? Bu kadar erken mi? Kendini aynada beğenmeden mi pes edeceksin ? Yok kızlar! Ben bunu istemiyorum. Sizin de pes etmenizi, moral bozmanızı istemiyorum. Başaracağız. Başka seçeneğimiz yok.
Benim de asla yok bırakmaya niyetimbende salmadım kii... sadece dün biraz fazla yedim ama bugün bol hareket ve daha hafif beslenmeyle telafi ettim. benim bırakmaya hiçç niyetim yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?