- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.521
İyi akşamlar kızlar ben bugün biraz zorladım kendimi şuan açım ama yemeyeceğimm....
Sabah
7:30 gibi Süt gevreği yedim
Ara
Bitki çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
akşam üzeri
4 gibi bir küçük poğaça yedim
Eve geldiğimde 1 bardak kayısılı meyve suyu içtim bir kaç tane kuru meyve yedim
2'5 lt su içtim o kadar...
Zaten bugüne özel yapıcam ilerleyen saatlerde buna daha da karar wedimBu kadar az yersen metabolizman yavaşlar kuzucum. Ayrıca sağlıksız. Bugüne özel bi menü olsun :)
Çok az yemissin yaİyi akşamlar kızlar ben bugün biraz zorladım kendimi şuan açım ama yemeyeceğimm....
Sabah
7:30 gibi Süt gevreği yedim
Ara
Bitki çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
akşam üzeri
4 gibi bir küçük poğaça yedim
Eve geldiğimde 1 bardak kayısılı meyve suyu içtim bir kaç tane kuru meyve yedim
2'5 lt su içtim o kadar...
Çok doğru bş karar cnm. Metaboliznanı yavaşlatmaman gerekZaten bugüne özel yapıcam ilerleyen saatlerde buna daha da karar wedim
Biraz öyle oldu aslında öğleye kadar acıkmadım yoğurdu metabolizması çalıştırsın diye yedim fakat akşam üzeri acıkınca bir poğaça yedim sonra dedim bu poğaça yedin akşam sana yemek yok nefsimÇok az yemissin ya
Herkesciklere iyi geceler.
Ben yarın yürüyüşe başlıyorum kızlar. Eşimde bende öğretmeniz. O işe sabah 7de gidiyor bense öğlen 12de. Sabah 6 buçukta ona kahvaltı hazırlıyorum ve yatıyordum. Artık kesinkes yatmak yok. Onunla beraber çıkıp bir saat yürüyüş yapıcam. Sonra eve gelip yemek işgüç halleder işe çıkarım, ayrıca burdanda yazarım size.
hemen menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek. Peynir. Yumurta. 2 zeytin. Çay.
Öğle tavuklu salata ve ayran.
Akşam 6 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek. Yoğurt salata.
Ara yarım muz, 5 çilek.
Herkese sağlıklı kilo vermeler.
tamam tamam affettim. afiyet olsun kuzum sporla telafi edersinVe 40 gündür ilk kızartma
menün çok güzel cnm. tebrik ederim.Günaydın kızlaaaarrr :)
Kahvaltı
2 kepek ekmek
1 domates
Yarım salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
Öğle
Çorba
Salata bar
Akşam
Çorba
Maydanoz
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara : 1 avuç leblebi, bitki çayları
2 litre su.
menün çok güzel canım. yapmazsın sen kaçamak .ayrıca hurma kaçamak değil ama ara öğün olabilir.Günaydınlar kızlar,
Bugün güne fit başladım. Ben iyice kendime geldim, eşim de çok daha iyi ama yine evde yatıyo.
Uyanınca: 1 kupa su
Kahvaltı: Biberli omlet, biraz peynir, yeşillik ve yarım ekmeğe tahin-pekmez.
Öğle: Yemekhanede Ankara tava çıkıyor :) yanına da bol salata ve limonlu su.
1. Ara öğün: 1 meyve
2. Ara öğün: 3 kuru erik
Akşam: 2-3 kepçe tarhana çorbası, salata ve 2 kaşık yoğurt. 1 dilim ekmek.
Dün öğle yemeğinden sonra 2 hurma kaçamağım oldu maalesef. Öğlen eve gidince dolaptan tırtıklıyorumAkşam da yemekten sonra 3 rulokat yedim.
Ama bugün HİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇ KAÇAMAK YOKKKKK! Şimdi buraya yazıyorum, yarın gururla yazıcam buraya hiç kaçamak yapmadım diye.
evet karatay düzenli uygulandığında çok iyi sonuçlar veriyor. ama ben kendime güvenemiyorum. başladığın andan itibaren pirinç ,patates ,hamur işi, kızartma, tatlı ne varsa hayatından çıkarmak lazım. bugün yiyip, yarın devam etmek kendini kandırmak oluyor. çok sabırlı olmalısın :)günaydın kızlar musmutlu sabahlar..
dün pirinç lapası yaptım. sabah öğle akşam 3 öğün sadece 1 çay bardağı haşlanmış pirinç yedim. yeşil çay salata filan yedim. tuz kullanmadım hiç. ve sabah 1 kilo eksik geldim :) ödem attı diye düşünüyorum. bugünden itibarende karatay diyetine başlıyorum kızlarr . araştırma yaptım epey. sağlıklı yaşam için karatay diyorum
Teşekkürler Masalkuşu. Cesaret verdin. Geçen hafta şehir dışıydı hastalıktı derken çok yoruldum. Bu hafta diyete ciddiyetle sarılıcam. Gerçi 3 gündür spor yapamıyorum öğlen eşime gittiğim için ama sorun değil onu yarın telafi ederim. Yarın öğlen salonda spor yapayım da vücut da kendine gelsin.menün çok güzel canım. yapmazsın sen kaçamak .ayrıca hurma kaçamak değil ama ara öğün olabilir.
Tatlım vana karatay öğünleri hakkıbda bilgi verebiliir misin örnek menü falan. bende yapmak istiyorum ama pek bilgim yok.günaydın kızlar musmutlu sabahlar..
dün pirinç lapası yaptım. sabah öğle akşam 3 öğün sadece 1 çay bardağı haşlanmış pirinç yedim. yeşil çay salata filan yedim. tuz kullanmadım hiç. ve sabah 1 kilo eksik geldim :) ödem attı diye düşünüyorum. bugünden itibarende karatay diyetine başlıyorum kızlarr . araştırma yaptım epey. sağlıklı yaşam için karatay diyorum
Ayy tebrik ederim çok güzel menü.günaydın herkese...
sabah:
4 sucuklu yumurta
1 çeri domates
3 zeytin
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
3 badem-2 fıstık-1 kuru kayısı
öğle:
lahana sarma yoğurt
akşam:
ton balıklı salata
akşama kadar 3 lt su
3 bardak yeşil çay
Yok yok yapmazsın sen zaten kaçamak şekerim.Günaydınlar kızlar,
Bugün güne fit başladım. Ben iyice kendime geldim, eşim de çok daha iyi ama yine evde yatıyo.
Uyanınca: 1 kupa su
Kahvaltı: Biberli omlet, biraz peynir, yeşillik ve yarım ekmeğe tahin-pekmez.
Öğle: Yemekhanede Ankara tava çıkıyor :) yanına da bol salata ve limonlu su.
1. Ara öğün: 1 meyve
2. Ara öğün: 3 kuru erik
Akşam: 2-3 kepçe tarhana çorbası, salata ve 2 kaşık yoğurt. 1 dilim ekmek.
Dün öğle yemeğinden sonra 2 hurma kaçamağım oldu maalesef. Öğlen eve gidince dolaptan tırtıklıyorumAkşam da yemekten sonra 3 rulokat yedim.
Ama bugün HİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇ KAÇAMAK YOKKKKK! Şimdi buraya yazıyorum, yarın gururla yazıcam buraya hiç kaçamak yapmadım diye.
İyi dinlenmeler canımNbtten geldim biraz evi toparladı
2 bardak su ile 10 badem yedim
200 ip atladım duş aldım ben artk uyumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?