Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ara öğünlerinde hurma ye zaten :) hurma kabızlığı önler.

Kızlar bugün öğle arası konferans vardı. Dersten çıkıp direkt oraya geçtim. 1 paket saklıköy bisküvi aldım. Yulaflıydı. 5 kraker yedim.

Hala dersteyim. Birazdan çıkıp başka bi toplantıya geçicem. Ordan eve. Akşam menümü aynen uygulayacağım.
Yarın da sebze ağırlıklı besleneceğim. Bugünü telafi etmek için.

Offf günlük programın çok fenaymış. Ders-konf-toplantı. Hepsi aynı günde. Duyunca midem bulandı
Toplantılardan nefret eden birisi olarak kolaylıklar diliyorum sana. Akşam Tv falan açma bari, dinlenmeye çekil.

Sabah
2 bardak su 10 badem

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates biraz peynir
1 Bardak yeşil çay

Aksam
3 içli köfte
Yarım kase çorba
Salata ayran

Yarım post yön sütlü tatlı (erkek arkadasm geldi ona yaptım eşlik etcem )

2.5 litre su
300 up atlama

Canım hem de nasıl ya :S açlıktan başım ağrıdı. Eve geldim şimdi çorba yaptım. Ekmek yoğurt aynen uygulayacağım menüyü. Öğlen bisküvi yiyince aylardır alışık olmadığım bi durum midem alt üst oldu. bu iyi bişey herhalde.
Toplantıda görenler " efsane zayıflamışsın" dediler. Şımarmak yok ama :)

Kızlar Canım çok tatlı çekmişti. Irmik, süt, şeker karıştırıp üzerine çikolata sos döküp yedim. Sonra yürüyüşe çıktım. Yarım saat yürüdüm. Yağmur yağmaya başladı (( yarıda kaldı yürüyüşüm. Ama evde devam etcem kızlar.
Ayrıca bu cuma izne mi ayrılsam ? Çok sıkıldım diyet yapmaktan. Ne önerirsiniz ?

Ayrılma ya en azından burda kal bak herkes zayiflamissin demiş bende bugün çok vicdan azabı cekiyrm pişmanıye yedim az önce kilo almaktan korkuyrm ama 1 ayda 5 kilo verince ve herseyden kısınca sanırım böyle oluyo ben smdi 10 gün memlekte gtcem çok korkuyrm alcam diye

Ben de bu cuma gidicem memlekete. Akşam otobüsüm. Yediklerime dikkat ederim. Ama diyet yapmam. O yüzden 1-2 hafta izne ayrılsam mı diye düşündüm. Menüleri buraya yazıp moral bozmak da istemem. Sadece menülere yorum yaparım olmadı :)
Bide bu aralar motivasyonum düştü. Sürekli yeme isteği. Yani duygusal açlık. Bununla mücadele edip tekrar başlamam lazım.. Sinir, stres tetikliyor bu duygusal açlığı. Memlekete gidip kafamı toplar gelirim :)

Inan ki aynı durumdaym bende buraya katilmadan da diyet yapiydm baya uzun oldu benim de napsak kı takım kaptanmz bi yorum yapsın bize

cnm ben izne ayrılırken 52,6 kilo idim. ve şimdi keşke ayrılmasaydım diyorum çünkü haliyle esneklik oldu ve ilk zamanlar kilo aldım. kesinlikle ayrılmanı tavsiye etmiyorum. şu anda izne ayrıldığım kiloya döküp listeye girmeyi istiyorum ama izne ayrılınca insan koyveriyor. sakın ha.

hayıııır hiç mantıklı değil izne ayrılınca hiiç olmuyo ayşecim direk koyveriyor insan. benim öyle oldu.
O zman ayrilmdan devam edelim yine çok dikkt etcem ama memlekete gideceğim için arada kaçak olabilir 10 günün sonunda tamamen düzgün bi şekilde gelirim olur mu

Canım benim ilgin için çok teşekkürler. Izne ayrılırsak kesin ben de kilo alırım.
Moral bozukluğumun sebebi Pazartesi tartıda +1 görmem. bugün sabah tekrar tartıldım aynı kiloma dönmüşüm. Haftasonu yersem o kadar alırım tabi.
Bide merak ettiğim bi konu var. Hep mi kilo alma korkum olacak ? Sürekli diyet yapmak zorunda mı kalıcam ?

O zman ayrilmdan devam edelim yine çok dikkt etcem ama memlekete gideceğim için arada kaçak olabilir 10 günün sonunda tamamen düzgün bi şekilde gelirim olur mu

Canım biz yediklerimize dikkat ederek götürelim bu işi 1 hafta :)

Yaa tabiki heer zaman değil istediğin kiloya in sonra bi sürede koruma evresi yap, zaten hep o koruma evresinde kalmak istersin eminim canım çünkü çok sağlıklı

Tarçınlı su yarım saat sonra kahvaltı.

Kahvaltı
1 kk peynir
4 zeytin
1 salatalık
Maydanoz
2 kepek ekmek
1 yumurtadan omlet

Öğle
Beyaz peynirli tost
Ihlamur

Akşam
Kahvaltı gibi yapacağım + sucuk

Dün yürüyüşe başlamıştım kızlar. Bugün hava yağmurlu okduğundan evde 44 dk kadar pilates yaptım bacak hareketleri içeren Ve yine 6.20de uyandım.

Hadi bakalim seni talipteyim cnm. Kaçamak yok söz ver gulsum462

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…