Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence de izne ayrılmayın, ben 5 günlüğüne şehir dışındayım diye kendime mola verdim ve 1 kilo almışım. üstüne hasta oldum derken izin süresi uzadı ve hasta olduğum zaman çok az yediğim halde kilo almış durumdayım. Antibiyotik ödem mi yapıyor acaba bi bilginiz var mı? Yemediğim halde şişkinim. Sabah tartıya çıktım ve +1'deyim ben de

Bugün öğlen spor yapıcam, eşim iyileşti ve işe gitti çok şükür. Öğlenleri artık benimmm.
Kahvaltı: Yarım simit (Geç uyandık bugün)
Öğle: Orman kebabı, yarım kase çorba, salata ve 2 kaşık yoğurt
1. Ara: 1 mandalina
2. Ara: 2 hurma
Akşam: 1 kase çorba ve yanına da bir kap yemek. Ne yemek yapsam acaba? :) Kaç gündür eşimle ilgilendiğimden markete gidip bişeyler alamadım, hava da yağmurlu.

herkese merhaba
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 salkım domates
5 zeytin
1 dlm ekmek
öğle:
domates çorba
salata
akşam:
bilmiyom ki ya sıkıldım yemek yapmaktan akıl verinn

Dün yürüyüşe başlamıştım kızlar. Bugün hava yağmurlu okduğundan evde 44 dk kadar pilates yaptım bacak hareketleri içeren Ve yine 6.20de uyandım.

Canım harikasın :) bende kahvaltıdan sonra yarım saat yürüyüş yapıyorum.
Ama şu aralar yağmur yağıyor baya.

herkese merhaba
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 salkım domates
5 zeytin
1 dlm ekmek
öğle:
domates çorba
salata
akşam:
bilmiyom ki ya sıkıldım yemek yapmaktan akıl verinn

1. Karnıbahar yemeği, yoğurt
2. Yarım porsiyon haşlanmış makarna, yoğurt
3. Haşlanmış brokoli, çorba, yoğurt
4. Et sote, salata
5. Çorba, 1 kepek ekmek, yoğurt

Ben genellikle böyle yiyorum canım :)

nereye gidiyorsunuz ya siz benim motivasyon kaynağımsınız siz de giderseniz kimse kalmayacak grupta
Gtmek istemiyrm ben sadece memlekete gidince kaçak yaparım kötü olur diye yapiyrm yoksa asla gtmek istmyrm bdn hep burdayım artk 60 kilo olana kadar :)

Bi yere gitmiyoruz kuzucum. Izin alsak mı diye düşünmüştüm de ben. Sonra vazgeçtim kesin kilo alırım diye

Gtmek istemiyrm ben sadece memlekete gidince kaçak yaparım kötü olur diye yapiyrm yoksa asla gtmek istmyrm bdn hep burdayım artk 60 kilo olana kadar :)

Kızlar basen sorunum olduğunu söylemiştim. Bakalım gidiyor yavaş yavaş :)
kararınızdan vazgeçmenize çok sevindim. gulsum462 harikasın çok incelmişsin. kızlar bende salı günü itibari ile salona başlıyorum. regl oluyorum canım çok yanıyor. azıcık uzanacağım. görüşürüz sonraaa. sizi seviyorummmm ve ben izin alıcam diyeniiii şiddetle kınarım

Süpersin ya ne kadar incelmissin farkında misin hem.boyle sonuç aldn hem de skldn mi sen diyet yapmaktan bakayım

Sınavlarım yaklaştı sanırım sinir stres beni yemek yemeğe itiyor Ayşe duygusal açlık var dünyaları yiyesim geliyo. Ama bunun üstesinden gelip istediğim kiloya ineceğim ve izin almadan burdan mezun olacağım.

Kuzucum görüş almak istedim izin konusunda herkes olumsuz dedi. Ben de mantıklı buldum. Izin alsam kesin kilo alırım. En korktuğum şey kilo almak

izin vermiyoruz evet otur oturduğun yerde

Mrb kızlar bikaç gündür giremedim
Kızım iyileşti çok şükür yani ilk güne göre daha iyi umarım tekrarlamaz
Bu arada bi arkadaşımızın vefat haberini aldık daha çok gençti o yüzden çok Üzgünüm. Herşeyi bırakasım geldi bi anda diyetmiş kiloymuş ama sonra kendine gel filiz dedim hayatta herşey oluyor
Geçmişi okudum ve gitmediğinize sevindim bende burda olmasam kilo vermek şöyle dursun alırdım eminim geçmiş menülerimi yazmadım kaçamak yapmadım neyseki bende durumlar böyle

başınız sağolsun. aynı zamanda geçmiş olsun. ölümün her türlüsü zor hele genç olunca nsan çok üzülüyor. ama dediğiniz gibi hayat devam ediyor ve biz çocuklarımız için kendi sağlığımız için herşeye dikkat etmek zorundayız. allah geride kalanlara hem sabır hem ömür versin

Kozlar merhaba nasilsiniz?ben regl oldum iki gün sancidan dolayi spor falan yapmadim regl çok agir geçer diger günde butun gün çiftlikte idik orda internet yok göremedim nasilsiniz?bu aralar sporunu aksatiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama pazar gününden beri 71 kiloyu görmüştüm bu sabah 70 de gördüm yarinda ayran detoksunae basliyorum pazartesi yetmislileri birakirim inşallah ohhh ohhh gitsin kilolar

Waaaw fıstık olmuşsun.
Çok teşekkür ederim canım benim :))

Canım başınız sağolsun. Hayat devam ediyor. 1-2 hafta sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz hayatımıza. Vazgeçmemekle çok iyi yapmışsın. Hayatımızın bazı dönemlerimde herşey değersiz geliyor. Anlamsız ve boş geliyor. Burda hep beraber başaracağız.

60lara bi an önce inersin inşallah kuzum.

Selam kızlar.
Ben izne ayrılmak istiyorum sakıncası yosa. Çünkü bu ara motive olamıyorum. Bir iki hafta izine ayrılıp daha motive dönerim inşallah

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
Domates salatalık
2 zeytin 2 dilim peynir
Omlet

Ara =sade Türk Kahvesi

Öğle
Tavuklu salata ( yesilliligi çok fazlaydi)

Aksam
5 çigkofte marulla
1 tane ev yapımı az yağlı ıspanaklı börek

1 saat yürüyüş
2 litre su

Amin Allah razı olsun hepinizden tek tek alıntı yapamadım kızlar
Kahvaltı
2 dilim kayısılı kepek ekmeği arasında peynir

Öğle Yemeği
1 dürüm ince lavaşta
1 bardak ayran

akşam yemeği
4 çatal kısır
5 badem
5 fındık

2 litre su
2 fincan yeşil çay
4 - 5 fincan çay
Birazdan 1 kase limonlu yoğurt yicem

Ben geldim dün giremedim
Bugünkü menüm
Sabah
7:30 Süt gevreği
9 gibi labneli yarım dilim ekmek
Ve şekersiz çay

Öğle
Bir kase yoğurt
Ve bir tabak ıspanak

Ara
Bitki çayı

Akşam
Bir porsiyon meyve

1 saat spor yaptım 2.5 litre su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…