- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.561
Canım biz yediklerimize dikkat ederek götürelim bu işi 1 hafta :)
nereye gidiyorsunuz ya siz benim motivasyon kaynağımsınız siz de giderseniz kimse kalmayacak gruptaBence de kuzucum biz o süreçte dikkat edelm salmayalim veremsekte en azından koruruz dönüşte yine çok dikkatli devam ederiz
Dün yürüyüşe başlamıştım kızlar. Bugün hava yağmurlu okduğundan evde 44 dk kadar pilates yaptım bacak hareketleri içerenVe yine 6.20de uyandım.
herkese merhaba
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 salkım domates
5 zeytin
1 dlm ekmek
öğle:
domates çorba
salata
akşam:
bilmiyom ki ya sıkıldım yemek yapmaktan akıl verinn
nereye gidiyorsunuz ya siz benim motivasyon kaynağımsınız siz de giderseniz kimse kalmayacak grupta
Gtmek istemiyrm ben sadece memlekete gidince kaçak yaparım kötü olur diye yapiyrm yoksa asla gtmek istmyrm bdn hep burdayım artk 60 kilo olana kadar :)nereye gidiyorsunuz ya siz benim motivasyon kaynağımsınız siz de giderseniz kimse kalmayacak grupta
Süpersin ya ne kadar incelmissin farkında misin hem.boyle sonuç aldn hem de skldn mi sen diyet yapmaktan bakayımKızlar basen sorunum olduğunu söylemiştim. Bakalım gidiyor yavaş yavaş :)
Bi yere gitmiyoruz kuzucum. Izin alsak mı diye düşünmüştüm de ben. Sonra vazgeçtim kesin kilo alırım diye
Gtmek istemiyrm ben sadece memlekete gidince kaçak yaparım kötü olur diye yapiyrm yoksa asla gtmek istmyrm bdn hep burdayım artk 60 kilo olana kadar :)
kararınızdan vazgeçmenize çok sevindim.Kızlar basen sorunum olduğunu söylemiştim. Bakalım gidiyor yavaş yavaş :)
Süpersin ya ne kadar incelmissin farkında misin hem.boyle sonuç aldn hem de skldn mi sen diyet yapmaktan bakayım
kararınızdan vazgeçmenize çok sevindim.gulsum462 harikasın çok incelmişsin. kızlar bende salı günü itibari ile salona başlıyorum. regl oluyorum canım çok yanıyor. azıcık uzanacağım. görüşürüz sonraaa. sizi seviyorummmm ve ben izin alıcam diyeniiii şiddetle kınarım
Waaaw fıstık olmuşsun.Kızlar basen sorunum olduğunu söylemiştim. Bakalım gidiyor yavaş yavaş :)
izin vermiyoruz evetSınavlarım yaklaştı sanırım sinir stres beni yemek yemeğe itiyor Ayşeduygusal açlık var dünyaları yiyesim geliyo. Ama bunun üstesinden gelip istediğim kiloya ineceğim ve izin almadan burdan mezun olacağım.
Kuzucum görüş almak istedim izin konusunda herkes olumsuz dedi. Ben de mantıklı buldum. Izin alsam kesin kilo alırım. En korktuğum şey kilo almak
başınız sağolsun. aynı zamanda geçmiş olsun. ölümün her türlüsü zor hele genç olunca nsan çok üzülüyor. ama dediğiniz gibi hayat devam ediyor ve biz çocuklarımız için kendi sağlığımız için herşeye dikkat etmek zorundayız. allah geride kalanlara hem sabır hem ömür versinMrb kızlar bikaç gündür giremedim
Kızım iyileşti çok şükür yani ilk güne göre daha iyi umarım tekrarlamaz
Bu arada bi arkadaşımızın vefat haberini aldık daha çok gençti o yüzden çok Üzgünüm. Herşeyi bırakasım geldi bi anda diyetmiş kiloymuş ama sonra kendine gel filiz dedim hayatta herşey oluyor
Geçmişi okudum ve gitmediğinize sevindim bende burda olmasam kilo vermek şöyle dursun alırdım eminim geçmiş menülerimi yazmadım kaçamak yapmadım neyseki bende durumlar böyle
Çok teşekkür ederim canım benim :))Waaaw fıstık olmuşsun.
Canım başınız sağolsun. Hayat devam ediyor. 1-2 hafta sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz hayatımıza. Vazgeçmemekle çok iyi yapmışsın. Hayatımızın bazı dönemlerimde herşey değersiz geliyor. Anlamsız ve boş geliyor. Burda hep beraber başaracağız.Mrb kızlar bikaç gündür giremedim
Kızım iyileşti çok şükür yani ilk güne göre daha iyi umarım tekrarlamaz
Bu arada bi arkadaşımızın vefat haberini aldık daha çok gençti o yüzden çok Üzgünüm. Herşeyi bırakasım geldi bi anda diyetmiş kiloymuş ama sonra kendine gel filiz dedim hayatta herşey oluyor
Geçmişi okudum ve gitmediğinize sevindim bende burda olmasam kilo vermek şöyle dursun alırdım eminim geçmiş menülerimi yazmadım kaçamak yapmadım neyseki bende durumlar böyle
Kozlar merhaba nasilsiniz?ben regl oldum iki gün sancidan dolayi spor falan yapmadim regl çok agir geçer diger günde butun gün çiftlikte idik orda internet yok göremedim nasilsiniz?bu aralar sporunu aksatiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama pazar gününden beri 71 kiloyu görmüştüm bu sabah 70 de gördüm yarinda ayran detoksunae basliyorum pazartesi yetmislileri birakirim inşallah ohhh ohhh gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?