- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.601
Canım maalesef ben kilo veremedim tam tersi almışım hala aklım almıyor bu kadar dikkate rağmenKızlar kendimizi bırakmayalım. Bu hafta Masalkuşu, Akrepim ve Nurgül var heralde kilo veren. Kilo verenleri ve özellikle Nurgül'ü tebrik ediyorum.55 altında hala kilo verebilmen muhteşem.
Ben de öğle arası hava soğuk demedim, 50 dakika açık havada tempolu yürüyüş yaptım. Gerçi dönerken son 15 dakika yağmura ve doluya yakalandım ve işyerinde saç kurutma makinasıyla kurulandım
Bu zor zamanlarımı düşünüp, düşüncesizce yemek yemicem. Bunu öğrenmem lazım.
canımmKızlar kendimizi bırakmayalım. Bu hafta Masalkuşu, Akrepim ve Nurgül var heralde kilo veren. Kilo verenleri ve özellikle Nurgül'ü tebrik ediyorum.55 altında hala kilo verebilmen muhteşem.
Ben de öğle arası hava soğuk demedim, 50 dakika açık havada tempolu yürüyüş yaptım. Gerçi dönerken son 15 dakika yağmura ve doluya yakalandım ve işyerinde saç kurutma makinasıyla kurulandım
Bu zor zamanlarımı düşünüp, düşüncesizce yemek yemicem. Bunu öğrenmem lazım.
kızz sezen nereye gidiyosun bizi bırakıppKilom aynı kızlar. Izinden once yazayım dedim. Hafta uci 53 lü rakamları görmüştüm gerci
EveeetCanım maalesef ben kilo veremedim tam tersi almışım hala aklım almıyor bu kadar dikkate rağmen
Ortalamamiz çok kötü olmuş bu hafta bi daha ki hafta toprlanmamiz lazım***14.TAKIM 404. ETAP ***
Se_zen ( 54 /0/0 /%0) izne ayrılmak istiyor
Gulsum462 ( 64.2 /64.2/ 0 / %0 )
Nurgul_85 (52/ 51,5 / 0,5/%0,96 )
Akrepimm (68,4 /69,9/-1,5/ %-2,19)
Minikiminannesi (59.6 / //%) 1. Kez bildirim yapmadı
MasalKusu (100.2 /99.5/0.70 /%0.70)
Ayseemr ( 74,1/73,8/0,3 /%0,40 )
14. TAKIM ORTALAMASI % -0,01
Benim durdu kilo vermem suan kaçamak hiç dencek kadar az yapıyorum ama durdu isteMerhaba kizlar bugün ayran detoksuna basliyorum sabah kahvaltimi yaptim simdi malzemeleri hazirlayip iki saat sonrasi için ayrani içmeye baslicam sabah çok geç kalktim sporunu yapamadim ama gece yatmadan mutlaka yapicam bu hafta regl donemi olduğu için zaten çok zorlamadim kendimi umarin önümüzdeki hafta daha çok spor yapabilirim bu arada birinci hedefime yarim kilo kadar kaldi sonraki hedef 65 nisanin sonuna kadar verebilirim o kadarda sizde durumlar nasil?kilo verirken zorlanıyor musunuz?
benimde bi hafta bazen 2 hafta duruo sonraki hafta gidio canım kilo vermek zor zanaatMerhaba kizlar bugün ayran detoksuna basliyorum sabah kahvaltimi yaptim simdi malzemeleri hazirlayip iki saat sonrasi için ayrani içmeye baslicam sabah çok geç kalktim sporunu yapamadim ama gece yatmadan mutlaka yapicam bu hafta regl donemi olduğu için zaten çok zorlamadim kendimi umarin önümüzdeki hafta daha çok spor yapabilirim bu arada birinci hedefime yarim kilo kadar kaldi sonraki hedef 65 nisanin sonuna kadar verebilirim o kadarda sizde durumlar nasil?kilo verirken zorlanıyor musunuz?
jilian level 3+ 50 squat+ 10 dk mekik günlük sporum tamamdır. jilian 30 day son bi gün kaldı
Hic deetoks falan denedinmi?duraklama evrelerinde kilo vermeyi sahliyormmus tekrar ben bugün ayran detoksuna baslicam bakalim tartida fark görürseniz sizde yapinBenim durdu kilo vermem suan kaçamak hiç dencek kadar az yapıyorum ama durdu iste
canim fark oldu göbegm sıkıntılıydi yanlardan öndn falan pörtlüodu şimdi tamamen düz dgl ama pörtlemioda başlamadan önce foto cekmedim önce sonra gbi şu an telimde 53 kiloykenki fotom var onu paylaşayim yarinda yenidn çekip paylaşirim olur mu?Canım fark oldu mu ? Foto paylaşabilme durumun var mı ?
Canım fark oldu mu ? Foto paylaşabilme durumun var mı ?
Yapmadm nasıl yapiysn anlatsanaHic deetoks falan denedinmi?duraklama evrelerinde kilo vermeyi sahliyormmus tekrar ben bugün ayran detoksuna baslicam bakalim tartida fark görürseniz sizde yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?