Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Se_zen ( 54 /54.0 /0.0/%0) izne ayrılmak istiyor
Gulsum462 ( 64.2 /64.2/ 0 / %0 )
Nurgul_85 (52/51,5 /-500 /0,50% )
Akrepimm (68,4 /69,9/-1,5/ %-2,19)
Minikiminannesi (59.6 / //%)
MasalKusu (100.2 /99.5/0.70 /%0.70)
Ayseemr ( 74,1/73,8/0,3 /%0,40 )

Kızlar kendimizi bırakmayalım. Bu hafta Masalkuşu, Akrepim ve Nurgül var heralde kilo veren. Kilo verenleri ve özellikle Nurgül'ü tebrik ediyorum. 55 altında hala kilo verebilmen muhteşem.

Ben de öğle arası hava soğuk demedim, 50 dakika açık havada tempolu yürüyüş yaptım. Gerçi dönerken son 15 dakika yağmura ve doluya yakalandım ve işyerinde saç kurutma makinasıyla kurulandım

Bu zor zamanlarımı düşünüp, düşüncesizce yemek yemicem. Bunu öğrenmem lazım.

Canım maalesef ben kilo veremedim tam tersi almışım hala aklım almıyor bu kadar dikkate rağmen

canımm benim ağar aksak gidiyo bi hafta duruyo ikinci hafta gidiyo az da olsa hedefe son 3,5 kaldıkesinlikle canım insan bu günleri düşününce verilen zahmetlere değmesi açısından kontrollü gitmek en mantıklısı

***14.TAKIM 404. ETAP ***

Se_zen ( 54 /0/0 /%0) izne ayrılmak istiyor
Gulsum462 ( 64.2 /64.2/ 0 / %0 )
Nurgul_85 (52/ 51,5 / 0,5/%0,96 )
Akrepimm (68,4 /69,9/-1,5/ %-2,19)
Minikiminannesi (59.6 / //%) 1. Kez bildirim yapmadı
MasalKusu (100.2 /99.5/0.70 /%0.70)
Ayseemr ( 74,1/73,8/0,3 /%0,40 )

14. TAKIM ORTALAMASI % -0,01

Ortalamamiz çok kötü olmuş bu hafta bi daha ki hafta toprlanmamiz lazım

sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 çatal reçel
1 çatal acılı ezme
1 yumurta sucuklu
4 zeytin
1 dilim süzme peynir

ara
1 tane burçak
1 bardak çay

öğle
2 kaşık ıspanaklı yumurta
2 kaşık yoğurt

akşam
çeyrek ekmek tavuk döner
1 bardak ayran

gün içinde 2 lt su

Merhaba kizlar bugün ayran detoksuna basliyorum sabah kahvaltimi yaptim simdi malzemeleri hazirlayip iki saat sonrasi için ayrani içmeye baslicam sabah çok geç kalktim sporunu yapamadim ama gece yatmadan mutlaka yapicam bu hafta regl donemi olduğu için zaten çok zorlamadim kendimi umarin önümüzdeki hafta daha çok spor yapabilirim bu arada birinci hedefime yarim kilo kadar kaldi sonraki hedef 65 nisanin sonuna kadar verebilirim o kadarda sizde durumlar nasil?kilo verirken zorlanıyor musunuz?

Benim durdu kilo vermem suan kaçamak hiç dencek kadar az yapıyorum ama durdu iste

benimde bi hafta bazen 2 hafta duruo sonraki hafta gidio canım kilo vermek zor zanaat

jilian level 3+ 50 squat+ 10 dk mekik günlük sporum tamamdır. jilian 30 day son bi gün kaldı

Benim durdu kilo vermem suan kaçamak hiç dencek kadar az yapıyorum ama durdu iste
Hic deetoks falan denedinmi?duraklama evrelerinde kilo vermeyi sahliyormmus tekrar ben bugün ayran detoksuna baslicam bakalim tartida fark görürseniz sizde yapin

Canım fark oldu mu ? Foto paylaşabilme durumun var mı ?
canim fark oldu göbegm sıkıntılıydi yanlardan öndn falan pörtlüodu şimdi tamamen düz dgl ama pörtlemioda başlamadan önce foto cekmedim önce sonra gbi şu an telimde 53 kiloykenki fotom var onu paylaşayim yarinda yenidn çekip paylaşirim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…