- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.621
bende tartıya bi çıktım tartı :) 70.0 gösterdi aman tanrım didimGünaydın kızlar, ben sabah tartıya çıktım ve hala şoktayım. Tamam geçen hafta şehir dışındaydım hastaydım ama bu hafta hep dikkat ettiğim halde kilom; 57,2'de takıldı. Dijital tartı bozuldu mu acaba deyip tekrar denedim, yine 57,2.
Gerçi bu hafta sporlarımı çok iyi yapamadım, bir de benim tahminim, antibiyotik ödem yapıyor vücutta.
Haftaya listeye gireceğim galiba. Onun için haftaya çok daha iyi çalışmam lazım. Havalar da açılır inşallah da bol bol yürürüm öğlenleri.
Bu kilo durmasına çözüm önerileriniz var mıdır? Detoks yapmak istemiyorum tekrar, çok zorlanmıştım en sonkinde.
afiyet olsun canımmm.Günaydın bugün nbtteyim
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
3 Çeri domates
Az peynir
7 zeytin
Başka bi tartida daha tartil benceKızlar Günaydın
Dün için hepinizden özür dilerim takım ortalaması benim yüzümden düştü hakkınızı helal edin
Tartının pilini çıkarmıştım dün sinirden, sabah takıp tartıldım 67.70 yani 1 kilo vermişim aslında bu hafta
ben tartıya bağlıyorum bu sonucu sizce ?
Bugün kaçamak yokSana da afiyet olsun canım kaçamak yok bugun hicbirmizden bugün söz verin bakayım
Haklısın canım bide öyle denemeliyimBaşka bi tartida daha tartil bence
sözzzSana da afiyet olsun canım kaçamak yok bugun hicbirmizden bugün söz verin bakayım
olabiir canım. sıkma canını bende 100 gr fazla göründüm ona üzüldüm. 1 saat sonra bir daha çıktım tartıya 100.500 gösteren tartı 70.0 gösteriyorBaşka bi tartida daha tartil bence
Bende yarın çıkıyorum yola tutcam kendimi her gttgmde kilo alıp da geldm yemekten her geldgmden is yerinde kilo almissin diyenden geçilmiyor bu sefer olmucak inşallahKızlar anne evimdeyim.
Kaçamaklar üst üste. Yağmur da yağıyor. Yürüyüşe çıkıcam. Koşucam biraz. Kilo almamaya çalışıcam.
canım diyorum ya biraz göbek halen duruyo ama az kaldı çok şükürCanım müthişsin :) vallahi şuan çok özendim :)
bugün free günün olsun canım madem anne evindesin tabi abartmamak koşuluylaKızlar anne evimdeyim.
Kaçamaklar üst üste. Yağmur da yağıyor. Yürüyüşe çıkıcam. Koşucam biraz. Kilo almamaya çalışıcam.
canım diyorum ya biraz göbek halen duruyo ama az kaldı çok şükürjilianın gerçekten faydasını gördüm.30 day level 3 bugün son pzt itibaren jilian 6 week abs (göbek) devam edicem bakalım...
Bende yarın çıkıyorum yola tutcam kendimi her gttgmde kilo alıp da geldm yemekten her geldgmden is yerinde kilo almissin diyenden geçilmiyor bu sefer olmucak inşallah
hedefe çok yaklaştım kuzucum son 3 kiloFıstık gibisin kuzum ya :) o egzersizlere de başladın mı artık mezun olursun sen. İdolümsün Nurgül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?