Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende tartıya bi çıktım tartı :) 70.0 gösterdi aman tanrım didim maalesef pili bitmiş

kızlarrr dürüst olayım dün çok yedim ama yine dürüst olayım ne yedimsede çıkardım çok hastaydım midem sürekli bulandı. bu sabahta aynı durumda kalktım ama söz veriyorum dikkat edeceğim.
sabah:
ucundan koparılmış açma,simit
1 dilim peynir
1 dlm domates
öğle:
salata
yoğurt
akşam:
tavuk
salata

Kızlar Günaydın
Dün için hepinizden özür dilerim takım ortalaması benim yüzümden düştü hakkınızı helal edin
Tartının pilini çıkarmıştım dün sinirden, sabah takıp tartıldım 67.70 yani 1 kilo vermişim aslında bu hafta
ben tartıya bağlıyorum bu sonucu sizce ?

Başka bi tartida daha tartil bence

Kızlar anne evimdeyim.
Kaçamaklar üst üste. Yağmur da yağıyor. Yürüyüşe çıkıcam. Koşucam biraz. Kilo almamaya çalışıcam.
Bende yarın çıkıyorum yola tutcam kendimi her gttgmde kilo alıp da geldm yemekten her geldgmden is yerinde kilo almissin diyenden geçilmiyor bu sefer olmucak inşallah

canım diyorum ya biraz göbek halen duruyo ama az kaldı çok şükür jilianın gerçekten faydasını gördüm.30 day level 3 bugün son pzt itibaren jilian 6 week abs (göbek) devam edicem bakalım...

Fıstık gibisin kuzum ya :) o egzersizlere de başladın mı artık mezun olursun sen. İdolümsün Nurgül :)

Bende yarın çıkıyorum yola tutcam kendimi her gttgmde kilo alıp da geldm yemekten her geldgmden is yerinde kilo almissin diyenden geçilmiyor bu sefer olmucak inşallah

İnşallah kuzucum ya ben yarın dönücem Ankara'ya zaten. :) biraz tadını çıkarayım dedim. Yemek yapıyorum ama leZzetli olmuyo o yüzden yediğim şeyden zevk alamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…