Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla müthişsin Nurgül :) gerçekten idolümsün. Yarın ciddi bi şekilde başlıyorum 1 aya halledicem ben de inşallah.
Bu pantolon 19 20 yaslarindayken giydigim kotum hatta bugun onun bile bollastigini farkettim onceki resimle fark var mi bilmiorum ama 2 kilo oynuyo su ayva gobek te bi gitsee sen hangi spora basliosun canim?

Bu pantolon 19 20 yaslarindayken giydigim kotum hatta bugun onun bile bollastigini farkettim onceki resimle fark var mi bilmiorum ama 2 kilo oynuyo su ayva gobek te bi gitsee sen hangi spora basliosun canim?

Pilatese başlıcam canım.

Günaydın arkadaşlar dün girmedim çok yoğun uykusuz karışık birgün dü
Sabah
1 tane Patatesli poğaça

Ara
Eti form mısır patlagi

Akşam
1 kase tavuk çorbası
Bol salata

Ara
2 elma

Su 1 litre filan dir dün yorgunluk uykusuzluk ve yolculuk böyle düzensiz bi menu yaptı işte

Kızlar ben bugün hep dışardaydım yazamadım menümü.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 tutam maydonoz, biraz peynir ve 1 dilim ekmek
Öğlen: 1 avuç içi büyüklüğünde haşlanmış et, 1 kepçe sütlü kereviz çorbası, 2 kaşık yoğurt ve bol salata
Ara: 1 elma, 1 sütlü neskafe
Akşam: Tavuk sote, salata

Bu arada ben de 400 gram zayıflamışım :)) Umarım Cumaya kadar daha da zayıflamış oluruuuum :)

herkese merhaba bugün ancak girebildim eve. sabah temizlik yaptım, ardından kızımı hastaneye götürdüm. sonrada arkadaşlarımla dışarıda kahve içtim.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çri domates
1 dlm ekmek
öğlen:
1 yeşil elma
tavuk(gögüs haşlanmış)
acı biber
akşam:
3 yk bulgur pilavı
2 yk ıspanak(yoğurtlu)

sabah kalkınca
1 fincan nescafe
1 adet burçak

kahvaltı
çeyrek beyaz ekmek tost ( mecbur beyaz ekmeğe yaptım bayatlıcaktı)
1 bardak çay

ara
1 adet burçak

öğlen
1 tabak şehriye çorba

ara
1 fincan salep ( poşetin yarısı)

akşam
2 tane kabak dolması yiyeceğim

Iyi akşamlar
Kahvaltı
1 simit
Peynir
Bol limonlu maydanoz ve roka
1 yumurta
1 fincan yeşil çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle Yemeği
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık Salçalı makarna
yarım porsiyon tavuk sote
limonlu maydanoz ve roka
2 kaşık yoğurt

Ara
4 kuru hurma
1 fincan yeşil çay

akşam yemeği
2 küçük kabak dolması
2 küçük biber dolması
2 sarma
2 kaşık yoğurt

Canım çok az değilmi yediklerin açlık hissetmiyomusun

jilian ı ben yapamadım canım ya çok yorucu senin azmine ve enerjine maşallah
canım benimm çok teşekkürler yeni başladıysan yapamaman normal gerçi ben başladığımda zorlansamda videoyu tamamlamıştım gerçi öncesindede spor yapıodum belki ondan kaynaklı olabilir bırakmak yokk devam sözmü akreepimm :)

Canım çok az değilmi yediklerin açlık hissetmiyomusun
gerçekten az mı canım yaa bana çok bile yediğimi düşünerek sızlanıyodum kendi kendime :)) özellikle de şu sabah yediğm beyaz ekmek tosttan sonra vicdan yapıodum sayende o psikolojiden kurtuldum :)

Arkadaşlar gerçekten takımda motivasyon takım kaptanimiz bile en son cuma gördü buraya 4 gün oldu eğer girerse ben bu cuma 8.takima geçmek istyrm

Söz canım ama jilian değil şimdilik mekik ve bacak hareketleri yapıyorum ☺

gerçekten az mı canım yaa bana çok bile yediğimi düşünerek sızlanıyodum kendi kendime :)) özellikle de şu sabah yediğm beyaz ekmek tosttan sonra vicdan yapıodum sayende o psikolojiden kurtuldum :)
Beyaz ekmeği sabah yemişsin zaten sen benim pazar günü neler yediğimi bilsen kahvaltı organizasyonumuz vardı ama dengelemeye çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…