- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.661
Bu pantolon 19 20 yaslarindayken giydigim kotum hatta bugun onun bile bollastigini farkettimValla müthişsin Nurgül :) gerçekten idolümsün. Yarın ciddi bi şekilde başlıyorum 1 aya halledicem ben de inşallah.
ahh bir bilsemmmHehehe nasil olcakki o
Bu pantolon 19 20 yaslarindayken giydigim kotum hatta bugun onun bile bollastigini farkettimonceki resimle fark var mi bilmiorum ama 2 kilo oynuyo su ayva gobek te bi gitsee sen hangi spora basliosun canim?
ebru şallı mı canım ?Pilatese başlıcam canım.
Tesekkur ederimm evet sizler fotoyu gordukce ben de sizlerden yorum aldikca motivasyon maksimum oluoÇok iyisin Nurgül. Bravo
Böyle fotolar çok iyi oluyooor
jilian ı ben yapamadım canım ya çok yorucu senin azmine ve enerjine maşallah1,5 lt su tamamdır
bugün jilian 6week abs başladım çok fenaaa
Canım çok az değilmi yediklerin açlık hissetmiyomusunsabah kalkınca
1 fincan nescafe
1 adet burçak
kahvaltı
çeyrek beyaz ekmek tost ( mecbur beyaz ekmeğe yaptım bayatlıcaktı)
1 bardak çay
ara
1 adet burçak
öğlen
1 tabak şehriye çorba
ara
1 fincan salep ( poşetin yarısı)
akşam
2 tane kabak dolması yiyeceğim
canım benimm çok teşekkürlerjilian ı ben yapamadım canım ya çok yorucu senin azmine ve enerjine maşallah
gerçekten az mı canım yaa bana çok bile yediğimi düşünerek sızlanıyodum kendi kendime :)) özellikle de şu sabah yediğm beyaz ekmek tosttan sonra vicdan yapıodum sayende o psikolojiden kurtuldum :)Canım çok az değilmi yediklerin açlık hissetmiyomusun
Söz canım ama jilian değil şimdilik mekik ve bacak hareketleri yapıyorum ☺canım benimm çok teşekkürleryeni başladıysan yapamaman normal gerçi ben başladığımda zorlansamda videoyu tamamlamıştım gerçi öncesindede spor yapıodum belki ondan kaynaklı olabilir bırakmak yokk devam sözmü akreepimm :)
Beyaz ekmeği sabah yemişsin zaten sen benim pazar günü neler yediğimi bilsen kahvaltı organizasyonumuz vardı ama dengelemeye çalıştımgerçekten az mı canım yaa bana çok bile yediğimi düşünerek sızlanıyodum kendi kendime :)) özellikle de şu sabah yediğm beyaz ekmek tosttan sonra vicdan yapıodum sayende o psikolojiden kurtuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?