Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takımın enerjisi bilmiyorum ama benim de enerjim düştü. Bu aralar epey değişik etkinlikler oluyor çevremde, katılmasam olmaz, katılınca da az ondan az bundan derken ipin ucu kaçıyor.
Dün akşam arkadaşım çaya davet etti, akşam yemeğini ne güzel hafifçe yapıp çıktık, az yağlı da olsa bi kek yapmış, bir irice dilimi hüplettim

Sanırım ben diyetisyenimden ayrıldığımdan beri motivasyonum düştü. Yarın da arkadaşlarla öğle yemeğine gideceğim ve açık büfe servis varmış
Bi alıp bi verirsem motivasyonum iyice düşecek. Şunun şurasında vereceğim 2 kilo var, tıkandım kaldım.

Bugün öğlen salonda spor yapıcam. Ona bile isteksizim şimdi. Böyle olmamalı. Bişeyler yapalım.

Ben bugünkü menümü yazıyorum, herşey güzel gidiyor taa ki akşam yemekten sonraya kadar. Akşam yemekten sonraki kaçamaklarım kötü oluyor

Sabah uyanınca: Su-Yarım greyfurt suyu-Su
Kahvaltı: Yapamadım. 1 bardak süt içtim. Şimdi 1 kivi yiyeceğim.
Öğlen: Orman kebabı, Yarım kase çorba ve bol salata
1. Ara: 1 bardak ayran ve 3 altınbaşak bisküvi
2. Ara: 3 kuru erik ve yeşil çay
Akşam: Kıymalı bezelye yemeği, Salata ve yoğurt, 1 dilim ekmek yada 1 kepçe çorba.

Öğlen: 30 dakika spor.
Gün boyunca 3 litre su.

AKŞAM KAÇAMAK YAPMAYACAĞIMMMM!

Bir de ben de meydan okuyorum, haftaya ben de bir foto eklicem. :)

günaydın
sabah:
poğoça
peynir
zeytin
öğle:
yok
akşam:
yarım porsiyon kıymalı makarna
salata
yoğurt

Herkese iyi günler. Öncelikle ben takım kaptan yardımcısıyım, yani kaptan değil. Eleştiri yapmanızı anlayabiliyorum ancak şunu da anlamanızı istiyorum ki zor bi dönemden geçiyorum. Özel epey bi problemim var günlerdir hastane doktor geziyorum. Yani psikolojik açıdanda pek iyi sayılmam. İnsaniz herkesin kendine göre derdi tasası var tabiki ancak ayşecim bu senin ikinci kez zayıflamak isteyenler başlıklı konuya yazışın. Buyur sen devral hayatım kaptan yardımcılığını. hemen oraya yazmak yerine bi iyimisin mesajı atmak gerekmezmi acaba. Belki öldüm şuan, belki trafik kazası geçirdim.
herneyse.

geçmiş olsun. ayşenin doğrudan size yönelik yazdığını düşünmeyin. genel olarak grupta katılım az. yeni üyelerde paylaşımda bulunmuyor gün içerisinde 3-4 kişi ancak varız.

Sadece senin için demedm ben bunu ama kimse yorum yapmıyo kimse girmiyo ewet zor bi dönem olablr ama bunu belirtmek gerekir en azından burda bişeyler için ugrasyrz çünkü geçmiş olsun sana ben geçmek isturm 8.takima cuma belirtirsen sevinirim

Ve sen zor durumdaysan kaptan girsin başkası girsin ama.boyle olmamali neyse tekrar geçmiş olsun üzüldüm sana da

geçmiş olsun. ayşenin doğrudan size yönelik yazdığını düşünmeyin. genel olarak grupta katılım az. yeni üyelerde paylaşımda bulunmuyor gün içerisinde 3-4 kişi ancak varız.
Aynen öyle masalcim sadece meni yazıp çıkmak değildi cuma kötü sonuç aldk diye o kadar yazdım ki düzelelim dedim napablrz takım için dedim kimse bişey demedi böyle nasıl takım ruhu olcak da biz güzel kilolar vercez mexilana yoksa kaptan girsin veya başka kaptan yardmcisi girsin birinin sorunu olunca diğeri yapsın bişeyler üyeler içinde aynı şeyi söylüyorum burda birbirmizi motive etmek için varız

canım sende haklısın ama grupta çoğu kişi izinli o yüzden katılım olmuyor. en basit örneği ben hergün grip kontrol ediyorum ama 2 gündür kızım rahatsız diye bende giremiyorum. girsemde duramıyorum. belki herkes aktifleşir diye bekliyorum...

Kızlar kendinizi de takım arkadaşlarınızı da boş yere germeyin. Ben yeniyim, kaptan kim yardımcısı kimdir bilmiyorum, işin doğrusu zayıflamak için birisinin beni kollamasını da aramıyorum. Kendimde o hakkı görmüyorum en azından. Bu kiloları biz kendimiz aldık, kimse burnumuzu sıkıp ağzımızdan tıkmadı o yiyecekleri. Şimdi de birer yetişkin olarak kendimiz vereceğiz.

Böyle bir oluşumun elbette çok katkısı var ama kilo veremiyorsak da sebebi bu takımda olup, öbür takımda olamamak değil bence.
Aramızda evli olanlar, çocuğu olanlar, hastası olanlar vs. var. Onun için herkesin hergün muntazam girme şansı olmayabilir. Bu nedenle başkalarına, foruma girip bişeyler yazmadığı için kızmak oldukça anlamsız bence.
Elbette başka gruba geçmek isteyen geçsin.
Elbette enerjimiz düştü, kendimizi toparlamamız lazım, ama kimseyi de üzmeyelim lütfen.

Mesela menülerimizin fotosunu eklemek yada kendi fotolarımızı eklemek beni çok etkiliyor.
Benim gibi zayıflamaya çalışan, gayret eden başka birileri daha var deyip motive oluyorum.

Ama kilo veremeyince yada motivasyonum düşünce bunun sebebi, kendimiziz.
Buradan yola çıkarsak forumun da takımın da varlığının, ancak biz kilo verince anlamlı olduğunu unutmayız.

Ben de haftaya diyetisyen randevusu aldım, daha önce belirttiğim gibi benim motivasyonum diyetisyenimi bırakınca düştü. E bi de eşim, daha kilo verme, böyle iyisin dedikçe saldım iyice. Haftaya yeni diyetisyenimden edindiğim bilgilerimi sizlere aktararak ben de bir katkıda bulunurum inşallah.

Kimse beni anlamiyo ben birilerini suçlamiyorum iyi olmak için bişeyler yapalim diyorum farkindaysanz neyse ben artk yazmiyrm sizde benim dediklerinde ilgili yazmayin kapansin madem bu muhabbet herkese iyi günler

canım kimse kimseyi suçlamıyor zaten. ben arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım. zaman zaman benimde motivasyonum düşüyor ama buraya girince sizlere karşıda bir sormluluğum olduğunu düşünüyorum ve diyeti bırakmıyorum. birbirimize destek olabilmek adına ,mümkün olduğunca aktif katılım sart.

Kimse beni anlamiyo ben birilerini suçlamiyorum iyi olmak için bişeyler yapalim diyorum farkindaysanz neyse ben artk yazmiyrm sizde benim dediklerinde ilgili yazmayin kapansin madem bu muhabbet herkese iyi günler
Geçen hafta ben hastaydım, ondan öncesinde çocuğum 22 gün boyunca antibiyotik almak durumunda kaldı ve son olarak eşim hastalandı. Gerçekten zor günlerdi... Di diyorum, inşallah da geride kalmıştır o günler. Bir daha gelmesinler. İnsan böyle zor zamanlarda, kiloyu falan çok önemsemiyor gerçekten. Hepimiz için sağlıkla mutlulukla kilo vermeyi istiyorum ben.

Zor günler geçiren birini kollarken seni de üzmek istemem. Geri çekilmek yerine lütfen beriye gelin. Günlük neler yapıyoruz, paylaşalım. Benim günlerim gittikçe birbirine benziyor. Ama ben de yemeklerimi fotoğraflayıp ekleyerek bir değişiklik yapmak istiyorum.

Bir de dedim ya, haftaya buraya Nurgül gibi fotomu eklicem. Bu kendi kendimi motive etmek için koyduğum hedefim.
Haydi siz de küçük küçük hedefler koyun ve birbirimizi kontrol edelim.

ayyy ben deyim o zaman 134 cmden 128 cme düşmüş bel ölçüm(yuhhh dediğinizi duyar gibiyim ) veee sonunda 98leri gördüm kızlarr ayy bide spor yapsam var ya adriana lima halt etcek yanımda

kızlar ben geldim nasılsınız bakalim evet bende haftalar önce motivasyon eksiklgndn bhsetmistm ama oldugu kadar deyip dewam ettim burda ama sanırim izinli arkadaslar dönünce yine aktiflesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…