- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.681
Evet canım takımda enerji azalıyor bişeyler yapabilirmiyizkiArkadaşlar gerçekten takımda motivasyon takım kaptanimiz bile en son cuma gördü buraya 4 gün oldu eğer girerse ben bu cuma 8.takima geçmek istyrm
evet canım o yüzden dengelemek şart :)))Beyaz ekmeği sabah yemişsin zaten sen benim pazar günü neler yediğimi bilsen kahvaltı organizasyonumuz vardı ama dengelemeye çalıştım
aynen canım ya 2,3 kişi takılıoruz öle kafamıza göreArkadaşlar gerçekten takımda motivasyon takım kaptanimiz bile en son cuma gördü buraya 4 gün oldu eğer girerse ben bu cuma 8.takima geçmek istyrm
evet canım haklısın.Arkadaşlar gerçekten takımda motivasyon takım kaptanimiz bile en son cuma gördü buraya 4 gün oldu eğer girerse ben bu cuma 8.takima geçmek istyrm
geçmiş olsun. ayşenin doğrudan size yönelik yazdığını düşünmeyin. genel olarak grupta katılım az. yeni üyelerde paylaşımda bulunmuyor gün içerisinde 3-4 kişi ancak varız.Herkese iyi günler. Öncelikle ben takım kaptan yardımcısıyım, yani kaptan değil. Eleştiri yapmanızı anlayabiliyorum ancak şunu da anlamanızı istiyorum ki zor bi dönemden geçiyorum. Özel epey bi problemim var günlerdir hastane doktor geziyorum. Yani psikolojik açıdanda pek iyi sayılmam. İnsaniz herkesin kendine göre derdi tasası var tabiki ancak ayşecim bu senin ikinci kez zayıflamak isteyenler başlıklı konuya yazışın. Buyur sen devral hayatım kaptan yardımcılığını. hemen oraya yazmak yerine bi iyimisin mesajı atmak gerekmezmi acaba. Belki öldüm şuan, belki trafik kazası geçirdim.
herneyse.
Sadece senin için demedm ben bunu ama kimse yorum yapmıyo kimse girmiyo ewet zor bi dönem olablr ama bunu belirtmek gerekir en azından burda bişeyler için ugrasyrz çünkü geçmiş olsun sana ben geçmek isturm 8.takima cuma belirtirsen sevinirimHerkese iyi günler. Öncelikle ben takım kaptan yardımcısıyım, yani kaptan değil. Eleştiri yapmanızı anlayabiliyorum ancak şunu da anlamanızı istiyorum ki zor bi dönemden geçiyorum. Özel epey bi problemim var günlerdir hastane doktor geziyorum. Yani psikolojik açıdanda pek iyi sayılmam. İnsaniz herkesin kendine göre derdi tasası var tabiki ancak ayşecim bu senin ikinci kez zayıflamak isteyenler başlıklı konuya yazışın. Buyur sen devral hayatım kaptan yardımcılığını. hemen oraya yazmak yerine bi iyimisin mesajı atmak gerekmezmi acaba. Belki öldüm şuan, belki trafik kazası geçirdim.
herneyse.
Ve sen zor durumdaysan kaptan girsin başkası girsin ama.boyle olmamali neyse tekrar geçmiş olsun üzüldüm sana daHerkese iyi günler. Öncelikle ben takım kaptan yardımcısıyım, yani kaptan değil. Eleştiri yapmanızı anlayabiliyorum ancak şunu da anlamanızı istiyorum ki zor bi dönemden geçiyorum. Özel epey bi problemim var günlerdir hastane doktor geziyorum. Yani psikolojik açıdanda pek iyi sayılmam. İnsaniz herkesin kendine göre derdi tasası var tabiki ancak ayşecim bu senin ikinci kez zayıflamak isteyenler başlıklı konuya yazışın. Buyur sen devral hayatım kaptan yardımcılığını. hemen oraya yazmak yerine bi iyimisin mesajı atmak gerekmezmi acaba. Belki öldüm şuan, belki trafik kazası geçirdim.
herneyse.
Aynen öyle masalcim sadece meni yazıp çıkmak değildi cuma kötü sonuç aldk diye o kadar yazdım ki düzelelim dedim napablrz takım için dedim kimse bişey demedi böyle nasıl takım ruhu olcak da biz güzel kilolar vercez mexilana yoksa kaptan girsin veya başka kaptan yardmcisi girsin birinin sorunu olunca diğeri yapsın bişeyler üyeler içinde aynı şeyi söylüyorum burda birbirmizi motive etmek için varızgeçmiş olsun. ayşenin doğrudan size yönelik yazdığını düşünmeyin. genel olarak grupta katılım az. yeni üyelerde paylaşımda bulunmuyor gün içerisinde 3-4 kişi ancak varız.
canım sende haklısın ama grupta çoğu kişi izinli o yüzden katılım olmuyor. en basit örneği ben hergün grip kontrol ediyorum ama 2 gündür kızım rahatsız diye bende giremiyorum. girsemde duramıyorum. belki herkes aktifleşir diye bekliyorum...Aynen öyle masalcim sadece meni yazıp çıkmak değildi cuma kötü sonuç aldk diye o kadar yazdım ki düzelelim dedim napablrz takım için dedim kimse bişey demedi böyle nasıl takım ruhu olcak da biz güzel kilolar vercez mexilana yoksa kaptan girsin veya başka kaptan yardmcisi girsin birinin sorunu olunca diğeri yapsın bişeyler üyeler içinde aynı şeyi söylüyorum burda birbirmizi motive etmek için varız
canım kimse kimseyi suçlamıyor zaten. ben arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım. zaman zaman benimde motivasyonum düşüyor ama buraya girince sizlere karşıda bir sormluluğum olduğunu düşünüyorum ve diyeti bırakmıyorum. birbirimize destek olabilmek adına ,mümkün olduğunca aktif katılım sart.Kızlar kendinizi de takım arkadaşlarınızı da boş yere germeyin. Ben yeniyim, kaptan kim yardımcısı kimdir bilmiyorum, işin doğrusu zayıflamak için birisinin beni kollamasını da aramıyorum. Kendimde o hakkı görmüyorum en azından. Bu kiloları biz kendimiz aldık, kimse burnumuzu sıkıp ağzımızdan tıkmadı o yiyecekleri. Şimdi de birer yetişkin olarak kendimiz vereceğiz.
Böyle bir oluşumun elbette çok katkısı var ama kilo veremiyorsak da sebebi bu takımda olup, öbür takımda olamamak değil bence.
Aramızda evli olanlar, çocuğu olanlar, hastası olanlar vs. var. Onun için herkesin hergün muntazam girme şansı olmayabilir. Bu nedenle başkalarına, foruma girip bişeyler yazmadığı için kızmak oldukça anlamsız bence.
Elbette başka gruba geçmek isteyen geçsin.
Elbette enerjimiz düştü, kendimizi toparlamamız lazım, ama kimseyi de üzmeyelim lütfen.
Mesela menülerimizin fotosunu eklemek yada kendi fotolarımızı eklemek beni çok etkiliyor.
Benim gibi zayıflamaya çalışan, gayret eden başka birileri daha var deyip motive oluyorum.
Ama kilo veremeyince yada motivasyonum düşünce bunun sebebi, kendimiziz.
Buradan yola çıkarsak forumun da takımın da varlığının, ancak biz kilo verince anlamlı olduğunu unutmayız.
Ben de haftaya diyetisyen randevusu aldım, daha önce belirttiğim gibi benim motivasyonum diyetisyenimi bırakınca düştü. E bi de eşim, daha kilo verme, böyle iyisin dedikçe saldım iyice. Haftaya yeni diyetisyenimden edindiğim bilgilerimi sizlere aktararak ben de bir katkıda bulunurum inşallah.
Geçen hafta ben hastaydım, ondan öncesinde çocuğum 22 gün boyunca antibiyotik almak durumunda kaldı ve son olarak eşim hastalandı. Gerçekten zor günlerdi... Di diyorum, inşallah da geride kalmıştır o günler. Bir daha gelmesinler. İnsan böyle zor zamanlarda, kiloyu falan çok önemsemiyor gerçekten. Hepimiz için sağlıkla mutlulukla kilo vermeyi istiyorum ben.Kimse beni anlamiyo ben birilerini suçlamiyorum iyi olmak için bişeyler yapalim diyorum farkindaysanz neyse ben artk yazmiyrm sizde benim dediklerinde ilgili yazmayin kapansin madem bu muhabbet herkese iyi günler
ayyy ben deyim o zaman 134 cmden 128 cme düşmüş bel ölçüm(yuhhh dediğinizi duyar gibiyimGeçen hafta ben hastaydım, ondan öncesinde çocuğum 22 gün boyunca antibiyotik almak durumunda kaldı ve son olarak eşim hastalandı. Gerçekten zor günlerdi... Di diyorum, inşallah da geride kalmıştır o günler. Bir daha gelmesinler. İnsan böyle zor zamanlarda, kiloyu falan çok önemsemiyor gerçekten. Hepimiz için sağlıkla mutlulukla kilo vermeyi istiyorum ben.
Zor günler geçiren birini kollarken seni de üzmek istemem. Geri çekilmek yerine lütfen beriye gelin. Günlük neler yapıyoruz, paylaşalım. Benim günlerim gittikçe birbirine benziyor. Ama ben de yemeklerimi fotoğraflayıp ekleyerek bir değişiklik yapmak istiyorum.
Bir de dedim ya, haftaya buraya Nurgül gibi fotomu eklicem. Bu kendi kendimi motive etmek için koyduğum hedefim.
Haydi siz de küçük küçük hedefler koyun ve birbirimizi kontrol edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?