- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.701
bugün pek diyete uygun beslenemedm sbhtan beri evde bi sürû sıkıntı yaşadm onlarla ugraşmaktan ne diyete ve önemlisi spora vakit ayıramadim sbh elektrik şartelleri atti o da yetmedi boru patladi alt komşunun evine sızdi sonra gelip evi borulari dgştirmek icin kazdilar falan derken ev altûst oldu heryer toprak
günaydın net bir bilgim yok ama 6-7 kişi var şu an cuma kilo bildirimi yapan. izinli olan var mı bilmiyorum. gün içerisinde 3-4 kişi ancak katılabiliyoruz fırsat bulabilirsek. yeni üyeler gelirse dediğiniz gibi takım canlanabilir.Günaydın kızlarrr
Ben 3. Takım kaptanıyım
Böyle sakinlik dönemlerini takım olarak bizde çok yaşadık, bazen bütün aksilikler üst üste geliyor malesef, önemli olan pes etmemek her üyenin elini taşın altına koyması lazım tüm sorumluluğu kaptana ve yardımcısına yüklememek gerekiyor
Biz 3. Takım adına herzaman yardıma hazırız şuan takımın durumu nedir kaç üye var yeni üyeler davet edelim hep birlikte canlandıralım tekrar
kaptanım geçmiş olsun, gitmeseydiniz biz uğraşa uğraşa toparlanırdık. sen uygun oldukça gelirdin belki senide toparlardık.Bazen takimda sadece 2 kisinin girip yazdigi uzunn donemler gecirdik, koca bir yaz mevsimini 3 uye ile gecirdik. Cunku biliyorduk ki, bazen insanlarin isi oluyor musait olamiyor, hastalanabiliyor, yada kafa dinlemek istiyor. Sebep her ne olursa olsun, bazen burasi cok hareketli cok can canli olamayabiliyor. Bunun icin yapilacak birsey yok, kimseyi kulagindan tutup bilgisayar basina oturtamayiz.
Yada kimse bize maas odemiyor 24 saat online motivasyon hizmeti vermemiz icin.
Ayrilmak isteyen arkadasimiz icin soyluyorum; takima geldigin hafta bile yeni takim arayisiyla, uye olmak isteyenlerin topigine yazmistin meksilina uyarmisti seni. Dolayisiyla takimdan ayrilman daha hayirli olur. Selametle diyorum.. Hakkinda hayirlisi olsun..
Takimin butun sorumlulugunu benden devralan meksilina da yasamis oldugu ozel sorunlari sebebiyle, takimdan ayrilmak istedigini iletti, kendisine de gelecek yasaminda mutluluklar diliyorum.
Son olarak bana gelince, yaklasik 20 gundur aile uyelerimin bitmeyen saglik sorunlari nedeniyle cok yiprandim. Burada birinizin menusune bakmak, motive etmek bi yana, artik psikilojik destege ihtiyac duyacak raddeye geldim.
Dolayisiyla burayi toparlayacak ilgilenecek birinin olmasi gerektigine inaniyorum. Bu sebeple bende yeni biri gelene kadar ( kardes takimimiz da yardimci olacaktir) cuma listenizi yapip, ayrilacagim.
Herkese saglikli huzurlu mutlu gunler dilerim. Sevgiler :)
canım çok geçmiş olsun. ve kolay gelsin.bugün pek diyete uygun beslenemedm sbhtan beri evde bi sürû sıkıntı yaşadm onlarla ugraşmaktan ne diyete ve önemlisi spora vakit ayıramadim sbh elektrik şartelleri atti o da yetmedi boru patladi alt komşunun evine sızdi sonra gelip evi borulari dgştirmek icin kazdilar falan derken ev altûst oldu heryer toprak
Tamam canım kaptanımız gelince bilgi verir , olsun 3,4 kişide süper yeni üyelerde gelirgünaydın net bir bilgim yok ama 6-7 kişi var şu an cuma kilo bildirimi yapan. izinli olan var mı bilmiyorum. gün içerisinde 3-4 kişi ancak katılabiliyoruz fırsat bulabilirsek. yeni üyeler gelirse dediğiniz gibi takım canlanabilir.
Şimdiye kadar sorunsuz canımgünaydın...
sabah:
kıymalı yumurta
2 çeri domates
2 dlm ekmek
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
salata
akşam
bilmiyorum ne yemek yapacağım diye düşünmekten kafayı yedim artık
evet çok zor hele diyete uygun hazırlamak daha da zor :)Şimdiye kadar sorunsuz canım
Akşama tarhana çorabası yapıcam acayip bi öksürük var bol karabiberli içerim bide ıspanak yemeği yanında yoğurt
Hergün yemek derdi zor
Evet canım 21 gün uzak durursan vücut unutuyor ben artık çayı kahveyi şekersiz içiyorum, karbonhidratıda kaliteli alırsan sorun olmaz sonucta vücudun karbonhidratada şekerede ihtiyacı var ama yapay olanına değilkızlar bu arada ben 20 gün boyunca tamamen karbonhidrat ve şekerden uzak durmayı düşünüyorum. başarabilir miyim bilmiyorum ama 20 gün sonra insilün direnci için doktor kontrolüm var. siz ne öneririrsiniz ne gibi br yol izlemeliyim
çay ve kashvede 8 yıla yakındır şeker kullanmıyorum. tatlı yerinede meyve tüketiyorum ama en azından pirinç bulgur vs şeylerden biraz uzak durmak istiyorum. normal de de yemiyorum ama tamamen çıkarmam lazım hayatımdanEvet canım 21 gün uzak durursan vücut unutuyor ben artık çayı kahveyi şekersiz içiyorum, karbonhidratıda kaliteli alırsan sorun olmaz sonucta vücudun karbonhidratada şekerede ihtiyacı var ama yapay olanına değil
Mesela normal ekmek değilde tam buğday ekmek, pirinç yerine bulgur yemek
Tatlı ihtiyacını meyveden karşılamak gibi
Ara öğünde 1 porsiyon meyve üzerine tarçın dökerek yiyebilirsin yanında da 3 kaşık yoğurt baya dengeliyor yada canın çok tatlı istediğinde 1 çay bardağı süte tarçın döküp içebilirsin
Süpersin canım daha ne olsunçay ve kashvede 8 yıla yakındır şeker kullanmıyorum. tatlı yerinede meyve tüketiyorum ama en azından pirinç bulgur vs şeylerden biraz uzak durmak istiyorum. normal de de yemiyorum ama tamamen çıkarmam lazım hayatımdan
bir diyetsyende bana özellikle pirinçten uzak dur demişti. çok fazla yemiyorum o yüzden.Süpersin canım daha ne olsun
Bence bulgurun zararı yok ölçülü yiyince ama pirinç konusunda haklısın
Diyetisyeni 1 dlm ekmek yerine 3 yk bulgur yiyebilirsin demişti onu baz alarak bulgur yiyorsam ekmek yemiyorum dengelemek önemli
kızlar bu arada ben 20 gün boyunca tamamen karbonhidrat ve şekerden uzak durmayı düşünüyorum. başarabilir miyim bilmiyorum ama 20 gün sonra insilün direnci için doktor kontrolüm var. siz ne öneririrsiniz ne gibi br yol izlemeliyim
canım bezelyede yasak patatesde ayvayı yedim ben ızgara tavuk ve salata yiyeceğim akşama kızımada un tarhanası yatım teyzesi :)Kolaygelsin Masalcım. Kek, börek, pilav makarnadan uzak durursan çok iyi olur.
Ama karbonhidratı tamamen kesmek de kabızlığa yol açıyor biliyorsun.
Bunun için de kuru erik, aç karnına kivi yemeyi unutma. Bir de hareket etmelisin.
Durumu bunlarla kurtaramazsan probiyotik takviye almayı unutma.
Gerçi kuru fasülye, mercimek gibi bakliyatın içinde de karbonhidrat var, umarım kabız olmadan geçirirsin 3 haftayı.
Akşama yemek olarak bende kıymalı bezelye yemeği var. Sen de deneyebilirsin, kızın da severek yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?