Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğlen bende geleyim mi :) çorbayı ısıtmaya üşeniyorum da canım abartmazsın sen dengeni bilirsin. abartırsanda akşm dengelersin.

bu arada farkettim de insülin insülün insilün vs diye durmadan yanlış yazıyorum doğrusunu bilen yazsın

Kızlar merhabalar. Öncelikle burda birbirimize destek olmak için, takım ruhu eşliğinde kilo vermek hedefimiz değil mi?
Her günümüz buraya uğrayarak geçemiyor malesef. Bazen cuma bildirim yapıcam diyorum o günün cuma olduğunu unutup yapamadığım gün oldu. Yani hepimiz yoğun oluyoruz bazı dönemlerde. Herkes birlikteyken iyi olup yine girmediklerinde de takımı ayakta tutmak gerekir. Çünkü takım ruhu bunu gerektirir.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
4 zeytin

Öğle
1 kk peynir
3 zeytin
2 mercimekli bükme
4 çatal salçalı sos
1 dilim Antep fıstıklı baklava
Çay

Akşam
Şehriye çorbası
4 adet yaprak sarma

canım bende aynı şeyi düşünüyorum. ama herkesten aynı şeyi yapmasını bekleyemeyiz. menün çok güzel bu arada mercimekli bükme derken nerelisin sen bakim

öğlen bende geleyim mi :) çorbayı ısıtmaya üşeniyorum da canım abartmazsın sen dengeni bilirsin. abartırsanda akşm dengelersin.
Geç cevap veriyorum ama öğlen açık büfesi oldu bitti :) Valla çok dikkat ettim, kendimi alkışlıyorum
Ama benim 2 kilo vermem için çoook çalışmam lazım. Zaten en sonki diyetisyenim, 57 kilonun benim için ideal olduğunu söylemişti. Ondan mıdır nedir, 57'ye indim gerisi gelmedi.

Aslında şöyle hedeflerimize ulaşınca güzel bi öğle yemeğinde buluşsak ne iyi olur! Sağlıkla yiyip sohbet ederdik.
Tabi kimler hangi şehirde bilemiyorum. Ben Ankara'dayım mesela.

ben kurban bayramında ankaraya gelebiliyorum ancak ayrıca ben 40 kiloyu verene kadar siz mezun olursunuz hatta burada duyguya destek motivasyon topiği bile açarsınız

Ne zaman gelirsen gel, görüşürüz Masalcım. Senin kilo vermeni valla kendiminkinden daha çok istiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla vereceksin kiloların. Bırakmak yok. Ben mezun olsam bile seni dürterim :)

vereceğim canım. allahın izniyle bir hastalık vs çıkmadığı müddetçe sonuna kadar savaşacağım. desteğiniz için çk teşekkür ederim. siz olmasanız çoktan pes etmiştim benn :)

Ben de ankaradayım :)

bende yarın ankaraya gelecektim kahvaltıya geliyoruz sana Suzibazi ben ve kızım

Sen bana mı geliyon ağzı açığa mı ? Doğru söyle :)

Gelin beklerim kızlar.

İki mesajı aynı postta nasıl kullanıyoruz? Ben bilemedim şimdi. Gulsum462, Ankara'da olmana sevindim. Dediğim gibi hedeflerimize varınca buluşalım. Varmadan da buluşabiliriz tabii.

bence ikimiz birlikte gulsum462 ' ye gidelim hem ağzı açığı yerim hem sizi görürüm

Canım sen nerde oturuyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…