- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.721
öğlen bende geleyim mi :) çorbayı ısıtmaya üşeniyorum daBugün kendi menümü yazıyorum:
Uyanınca : 1 bardak su
Kahvaltı: Apar topar 1 haşlanmış yumurta ve yarım dilim ekmek
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Öğle: Bugün maalesef arkadaşlarla açık büfeye gidiyoruz. Abartmadan düzgün düzgün yiyeceğim.
Çok yersem ara öğün yapmicam. Ama yine de karbonhidrat almamaya çalışıcam. Tatlı da almadan atlatırsam süper oluuur.
Akşam: Kıymalı bezelye yemeği, yeşillik, 1 kepçe tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek.
İş çıkışı 30 dk yürüyüş ve gün içinde 3 litre su.
canım bende aynı şeyi düşünüyorum. ama herkesten aynı şeyi yapmasını bekleyemeyiz. menün çok güzel bu arada mercimekli bükme derken nerelisin sen bakimKızlar merhabalar. Öncelikle burda birbirimize destek olmak için, takım ruhu eşliğinde kilo vermek hedefimiz değil mi?
Her günümüz buraya uğrayarak geçemiyor malesef. Bazen cuma bildirim yapıcam diyorum o günün cuma olduğunu unutup yapamadığım gün oldu. Yani hepimiz yoğun oluyoruz bazı dönemlerde. Herkes birlikteyken iyi olup yine girmediklerinde de takımı ayakta tutmak gerekir. Çünkü takım ruhu bunu gerektirir.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
Öğle
1 kk peynir
3 zeytin
2 mercimekli bükme
4 çatal salçalı sos
1 dilim Antep fıstıklı baklava
Çay
Akşam
Şehriye çorbası
4 adet yaprak sarma
kuzucum çok teşekkürler :) tek tesellim o zaten :)Şimdiden kolay gelsin bebeğim. Oraları temizlerken gider kaloriler sıkıntı yok.
canım bende aynı şeyi düşünüyorum. ama herkesten aynı şeyi yapmasını bekleyemeyiz. menün çok güzel bu arada mercimekli bükme derken nerelisin sen bakim
rica ederim yardıma geleyim diycem ama :) mesafe uzak ne yazık ki :)çok tesekkurler cnim masalkuşu :)
aaaa benim kayınvalidemlerde uzunca bir süre afyonda yaşamışlar. esnaflık yapmışlar orada hala bir amcamız oradadır sizin mercimekli bükmeyle ağzıaçığınızı çok severimAfyonluyum kuzucum
Geç cevap veriyorum ama öğlen açık büfesi oldu bitti :) Valla çok dikkat ettim, kendimi alkışlıyorumöğlen bende geleyim mi :) çorbayı ısıtmaya üşeniyorum dacanım abartmazsın sen dengeni bilirsin. abartırsanda akşm dengelersin.
ben kurban bayramında ankaraya gelebiliyorum ancakGeç cevap veriyorum ama öğlen açık büfesi oldu bitti :) Valla çok dikkat ettim, kendimi alkışlıyorum
Ama benim 2 kilo vermem için çoook çalışmam lazım. Zaten en sonki diyetisyenim, 57 kilonun benim için ideal olduğunu söylemişti. Ondan mıdır nedir, 57'ye indim gerisi gelmedi.
Aslında şöyle hedeflerimize ulaşınca güzel bi öğle yemeğinde buluşsak ne iyi olur! Sağlıkla yiyip sohbet ederdik.
Tabi kimler hangi şehirde bilemiyorum. Ben Ankara'dayım mesela.
vereceğim canım. allahın izniyle bir hastalık vs çıkmadığı müddetçe sonuna kadar savaşacağım. desteğiniz için çk teşekkür ederim. siz olmasanız çoktan pes etmiştim benn :)Ne zaman gelirsen gel, görüşürüz Masalcım. Senin kilo vermeni valla kendiminkinden daha çok istiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla vereceksin kiloların. Bırakmak yok. Ben mezun olsam bile seni dürterim :)
aaaa benim kayınvalidemlerde uzunca bir süre afyonda yaşamışlar. esnaflık yapmışlar orada hala bir amcamız oradadır sizin mercimekli bükmeyle ağzıaçığınızı çok severim
Ben de ankaradayım :)Ne zaman gelirsen gel, görüşürüz Masalcım. Senin kilo vermeni valla kendiminkinden daha çok istiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla vereceksin kiloların. Bırakmak yok. Ben mezun olsam bile seni dürterim :)
bende yarın ankaraya gelecektim kahvaltıya geliyoruz sanaAğzı açık da getirdim :) onu kahvaltıda yicem
bence ikimiz birlikteSen bana mı geliyon ağzı açığa mı ? Doğru söyle :)
Gelin beklerim kızlar.
İki mesajı aynı postta nasıl kullanıyoruz? Ben bilemedim şimdi. Gulsum462, Ankara'da olmana sevindim. Dediğim gibi hedeflerimize varınca buluşalım. Varmadan da buluşabiliriz tabii.
Sen bana mı geliyon ağzı açığa mı ? Doğru söyle :)
Gelin beklerim kızlar.
İki mesajı aynı postta nasıl kullanıyoruz? Ben bilemedim şimdi. Gulsum462, Ankara'da olmana sevindim. Dediğim gibi hedeflerimize varınca buluşalım. Varmadan da buluşabiliriz tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?