- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.761
harika canım afiyet olsun :)Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
Ara : 2si 1 arada yaptım termosa okulda içicem :)
Öğle
Çeyrek beyaz ekmeğe 2 dilim kaşar , 2 dilim salamla sandviç yaptım onu yiyeceğim. Ev arkadaşım beyaz ekmek almış malesef kızlar
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 salatalık ve biraz maydanoz
5 adet zeytinyağlı yaprak sarma ( bizim sarmalar sadece düğü ve baharat ile yapılıyor)
Ara: yeşilçay, beyaz leblebi
Ne güselll! Sen öğrencisin di mi?Balgata çok yakınım :) aştinin karşısında emek tarafındayım cnm.
Ne güselll! Sen öğrencisin di mi?
Ben mieeeeemurum :) Evli, çocuklu ve inşallah çok yakında istediği kilomda da olacağım.
Tam olarak 100. Yıl'dayım.
7. Caddeyi ve civarını severim, müsait bir zamanımızda (özellikle öğle arası olur bana) orda bi yerde buluşabiliriz. Hatta mezuniyet partisi mi yapsak ne? :)
hoşgeldiniz kaptanım sanırım14.TAKIM 405. ETAP
Gulsum462 ( 64.2 / / / % )
Nurgul_85 (51,5/ / /% )
Akrepimm (69,9 / / / % )
Minikiminannesi (59.6 / //%) izine ayrılmak istiyor
MasalKusu (99,5 / / /%)
Ayseemr ( 73,8/0/0 /%0 ) 8. takıma geçti.
14. TAKIM ORTALAMASI %
selam kızlar,
bu listeye girecek 3 haftasını tamamlamış yeni üye varsa hatırlatabilir mi lütfen. Bütün geçmiş mesajlara bakamadım. Varsa, giriş kilosunu ve hedefini de belirtebilirse çok sevinirim.
Tamam kısaca kendimi tanıtayım:
32 yaşındayım, Ankara'dayım, Memurum (full time masa başı olanlardan), Evliyim ve 1 çocuğum var.
Boyum 1.70, şimdiki kilom 58,5. HEDEFİM 55. (Büyük yazıyom ki yazdığıma sadık kalayım:)
Hedefime Mart sonuna kadar ulaşmak istiyorum.
Spor yapmaya ayrıca vakit ayıramıyorum ama öğle aralarında mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Öncelikle boğazımdan kısarak kilo vermeyi planlıyorum, sonrasında havalar da düzeldikçe öğle aralarımı spora ayıracağım.
Çocuğum gün içinde beni çoook özlediği için, mesai bitiminde spor yapıp eve geçmek gibi bir tercihte bulunamam.
Evvveeettt! Yarın giriyorum listeye.
Geçmiş mesajları aradım taradım, başlangıç kilomu bulamadım ya.
Sanırım 60,1 kg ile başlamıştım.
Yarın 57 ve altında olmayı diliyorummmm :)
Hedefim de 55 kilo olmak.
Şöyle mi yazmam lazım:
Suzibazi (60,1/yarınki kilom/ yüzde fark) (HEDEFİM 55)
yakınmışız canımm :) ben de incirlikeçiören canım. muğlaya gelin geldim. şimdi yılda 2 kez ancak gelebiliyorum.
bende incirli desem birde incirli lisesi mezunu çıkarsan bileklermi keserimmmyakınmışız canımm :) ben de incirli
hehe yok canımcım ben halide edip mezunuyum evlenmeden evvel yenimahallede oturuyordum şimdi incirli :) walla mııı keçiören diyince incirlide olabilceğini tahmin etmemiştimbende incirli desem birde incirli lisesi mezunu çıkarsan bileklermi keserimmm
piyangotepedeyim canım. yani ben değilimde ailem ordahehe yok canımcım ben halide edip mezunuyum evlenmeden evvel yenimahallede oturuyordum şimdi incirli :) walla mııı keçiören diyince incirlide olabilceğini tahmin etmemiştimincirlinin neresi kuzum ?
menü çok güzel canım afiyet olsun.sabah
2 zeytin
1 dilim tb ekmek
2 çatal reçel,
1 dilim süzme peynir
öğle
ıspanaklı yumurta
ara
1 burçak
akşam
1 tbk yayla çorba
3 kaşık salçalı makarna
nasıl yani ailenle kalmıomusun canım anlayamadım ??piyangotepedeyim canım. yani ben değilimde ailem orda
geçer tabii. fiziksel hareketin her türlüsü sayılır :)kızlar bu arada yorgunluktan ölüorumevde boru patlamasına istinaden tadilat dün bitti bugün abartısız sabah 9 akşam 5 temizlik yaptım kapı perde... o da spor yerine geçermi kii :)
teşekkürler canım :))menü çok güzel canım afiyet olsun.
canım ben evlenip muğlaya geldim. üniversiteyi muğlada okudum burada eşimle tanıştım ve evlendik. ankaraya yaz sonları gelebiliyorum şimdilik.nasıl yani ailenle kalmıomusun canım anlayamadım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?