Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKIM 405. ETAP ***

Gulsum462 ( 64.2 / 65.6 / - 1.4 / % -2.18 )
Nurgul_85 ( 51,5 ///% )
Akrepimm (69,9/68,8/1,1/ %1,57)
Minikiminannesi (59.6 / //%)
MasalKusu (99.5/97.6/1.9/%1.90)
Ayseemr ( 73,8/74,8/ -1/% -1,36)

14. TAKIM ORTALAMASI %

Tatlım listede yoksun yeni üyesin sanırım ben bi geçmişine bakayım girebiliyorsan alayım listeye

*14.TAKIM 405. ETAP ***

Gulsum462 ( 64.2 / 65.6 / - 1.4 / % -2.18 )
Nurgul_85 ( 51,5 ///% )
Akrepimm (69,9/68,8/1,1/ %1,57)
Minikiminannesi (59.6 / //%)
MasalKusu (99.5/97.6/1.9/%1.90)
Ayseemr ( 73,8/74,8/ -1/% -1,36)

14. TAKIM ORTALAMASI %

bu hafta Suzibazi de listede olacaktı.

14.TAKIM 405. ETAP

Gulsum462 ( 64.2 / 65,6/ -1,4 / %-2,18 )
Nurgul_85 (51,5/ / /% )
Akrepimm (69,9 /68,8 /1,10 / %1,57 )
Minikiminannesi (59.6 / //%) izine ayrılmak istiyor
MasalKusu (99,5 / 97,6 /1,9 /%1,90)
Suzibazi (57,2 / 56,9 / 0,3 /% 0,52 ) Yeni üye başlangıç 58,5kg 16. Şubat / Hedef 55kg
Ayseemr ( 73,8/74,8/-1 /%-1,36 ) izine ayrılmak istiyor.

14. TAKIM ORTALAMASI %

gitmiyorsunuz değil mi kaptanım :S
Gidiyorum canım malesef, 1 senedir buradayım ve şu anki durumda gerçekten artık gördüğün gibi hiç giremiyorum. Bu ara o kadar başım dolu ki, burada ki insanlara haksızlık etmiş olurum, ne yeni üye alımı, ne motivasyon, ne de başka bişey için kimseye faydam yok.. kendime de faydam yok, bütün kış o kadar kötü şey olduki, 4 kilo falan aldım.. yurtdışına gittim, geldim, toparlayamadım bir daha, zaatüre geçirdim, eşim ameliyat oldu, üstüne hasta oldu, derslerim var bir yandan, var oğlu var yani.. o yüzden tam motivasyonlu bir kaptan gerek size.. böylesi daha iyi olacak..

Hakkında hayırlısı olsun.
Hastalıklarınız gelmiş geçmiştir inşallah.

kendiniz bilirsiniz kaptanım umarım atlatabilirsiniz olumsuzlukları...

Kaptanım bugüne kadar verdiğiniz bilgiler ve yönlendirmeler için çok teşekkür ederim. Bana çok faydalı oldu. Beraber fikir alışverişinde bulunduk. Vazgeçmemin bi sebebi de senin verdiğin moral. Allah razı olsun. Umarım bu başındaki olumsuzluklar bir an önce biter. Sorunlarımız gelip geçici. Biraz sabır. :)

Sabah limonlu su içtim. Şişkinliğim var kızlar.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 salatalık
1.5 kk peynir

Ara: sütlü kahve

Öğle
1 kase şehriye çorbası
5 yk mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam
1 kase şehriye çorbası
5 yk mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3 kupa yeşilçay
3 litre su

Squat 100 adet. 30 dk yürüyüş.

Hakkında hayırlısı olsun.
Hastalıklarınız gelmiş geçmiştir inşallah.

kendiniz bilirsiniz kaptanım umarım atlatabilirsiniz olumsuzlukları...

çok sağolun kızlar

Ben izne ayrilmiyorum yalnız 8.takima geçiyorum öyle belirtmeniz gerekmiyo mu

diğer takıma geçmek istediğini biliyorum. Ama diğer takımın kaptanı seni takıma almak için deneme süresi uygulayacak. takıma yeni üye geldiğinde 2 hafta deneme süresi uygulanıyor, sen de o takım için yeni üye olacağın için böyle bir bekleme süren olacak. Senin isminin yanına bugün "8. takıma geçecek "şeklinde yazarsam, haftaya onların takımında listeye girersin. Deneme süresini uygulayamazlar, bu sebeple bizim takımdan izine ayrılıp, bir iki hafta orada deneme süresinde devam edersin, onlar seni takıma kabul ettiğinde buradan ayrıldığını, 8.takıma geçtiğini yazarız..

Kızlar ben size bişey danışmak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli yeşil çay içiyorum sallama değil ama demleme şeklinde ve 3 . 4 gündür kalbimde bişey var böyle sıkışmamı çarpıntımı bilemedim gün içinde tekrarlar oldu doktora gidicem p.tesi inş
Bugün bi arkadaşım yeşil çayın yan etkisi dedi bikaç gün ara vericem sizede sormak istedim olurmu cidden yeşil çay yaparmı?

canım hiç bilmiyorum bende demleme şeklinde içiyorum ama şimdiye kadar öyle bir sıkıntım olmadı... istersen ara ver bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…