- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.801
Tatlım listede yoksun yeni üyesin sanırım ben bi geçmişine bakayım girebiliyorsan alayım listeyeSuzibazi
Başlangıç:58,5
Bugün: 56,9
Fark: 1,6
Yüzde: 2,73
Gerçi bu bir haftalık değil 4 dört haftalık fark.
Bu arada ben takıma girdiğimde, Cuma öğlen saatleriydi, sanırım ondan ilk haftam sayılmadı.
Neyse bakalım zaten benim de son 2 haftam çok sekteye uğradı, anca toparladım.
canım ben listeyi yapacağım, ilgin için teşekkürler. zahmet etme :)Tatlım listede yoksun yeni üyesin sanırım ben bi geçmişine bakayım girebiliyorsan alayım listeye
gitmiyorsunuz değil mi kaptanım :Scanım ben listeyi yapacağım, ilgin için teşekkürler. zahmet etme :)
Gidiyorum canım malesef, 1 senedir buradayım ve şu anki durumda gerçekten artık gördüğün gibi hiç giremiyorum. Bu ara o kadar başım dolu ki, burada ki insanlara haksızlık etmiş olurum, ne yeni üye alımı, ne motivasyon, ne de başka bişey için kimseye faydam yok.. kendime de faydam yok, bütün kış o kadar kötü şey olduki, 4 kilo falan aldım.. yurtdışına gittim, geldim, toparlayamadım bir daha, zaatüre geçirdim, eşim ameliyat oldu, üstüne hasta oldu, derslerim var bir yandan, var oğlu var yani.. o yüzden tam motivasyonlu bir kaptan gerek size.. böylesi daha iyi olacak..gitmiyorsunuz değil mi kaptanım :S
Hakkında hayırlısı olsun.Gidiyorum canım malesef, 1 senedir buradayım ve şu anki durumda gerçekten artık gördüğün gibi hiç giremiyorum. Bu ara o kadar başım dolu ki, burada ki insanlara haksızlık etmiş olurum, ne yeni üye alımı, ne motivasyon, ne de başka bişey için kimseye faydam yok.. kendime de faydam yok, bütün kış o kadar kötü şey olduki, 4 kilo falan aldım.. yurtdışına gittim, geldim, toparlayamadım bir daha, zaatüre geçirdim, eşim ameliyat oldu, üstüne hasta oldu, derslerim var bir yandan, var oğlu var yani.. o yüzden tam motivasyonlu bir kaptan gerek size.. böylesi daha iyi olacak..
kendiniz bilirsiniz kaptanımGidiyorum canım malesef, 1 senedir buradayım ve şu anki durumda gerçekten artık gördüğün gibi hiç giremiyorum. Bu ara o kadar başım dolu ki, burada ki insanlara haksızlık etmiş olurum, ne yeni üye alımı, ne motivasyon, ne de başka bişey için kimseye faydam yok.. kendime de faydam yok, bütün kış o kadar kötü şey olduki, 4 kilo falan aldım.. yurtdışına gittim, geldim, toparlayamadım bir daha, zaatüre geçirdim, eşim ameliyat oldu, üstüne hasta oldu, derslerim var bir yandan, var oğlu var yani.. o yüzden tam motivasyonlu bir kaptan gerek size.. böylesi daha iyi olacak..
Bugün saat 12.22 kilom 86.4 boy 165 benide takıma alın
Hakkında hayırlısı olsun.
Hastalıklarınız gelmiş geçmiştir inşallah.
kendiniz bilirsiniz kaptanımumarım atlatabilirsiniz olumsuzlukları...
Kaptanım bugüne kadar verdiğiniz bilgiler ve yönlendirmeler için çok teşekkür ederim. Bana çok faydalı oldu. Beraber fikir alışverişinde bulunduk. Vazgeçmemin bi sebebi de senin verdiğin moral. Allah razı olsun. Umarım bu başındaki olumsuzluklar bir an önce biter. Sorunlarımız gelip geçici. Biraz sabır. :)
Ben izne ayrilmiyorum yalnız 8.takima geçiyorum öyle belirtmeniz gerekmiyo mu
canım hiç bilmiyorum bende demleme şeklinde içiyorum ama şimdiye kadar öyle bir sıkıntım olmadı... istersen ara ver bir süreKızlar ben size bişey danışmak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli yeşil çay içiyorum sallama değil ama demleme şeklinde ve 3 . 4 gündür kalbimde bişey var böyle sıkışmamı çarpıntımı bilemedim gün içinde tekrarlar oldu doktora gidicem p.tesi inş
Bugün bi arkadaşım yeşil çayın yan etkisi dedi bikaç gün ara vericem sizede sormak istedim olurmu cidden yeşil çay yaparmı?
hoşgeldin canım. kendini anlat bize. kaç kilosun ? hedefin kaç? nasıl bir program uygulamayı düşünüyorsun?Bugün saat 12.22 kilom 86.4 boy 165 benide takıma alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?