- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.781
hee tamam canım şimdi oldu :))canım ben evlenip muğlaya geldim. üniversiteyi muğlada okudum burada eşimle tanıştım ve evlendik. ankaraya yaz sonları gelebiliyorum şimdilik.
ama iyi oldu ya belki birgün karşılaşır konuşuruzhee tamam canım şimdi oldu :))
hee bu kadarını gerçekten bende beklemiyordumama iyi oldu ya belki birgün karşılaşır konuşuruzgeçenlerde benide çalıştırsana diyordum, nasıl diye soruyordun bak çözümü buldum yarın ilk faytonla ankaraya geliyorum
aman dikkat et canım heleki bu havalarda ....grup komple ankaralı zannımca :))))Işte geldim kızlar nasılsınız bakalım ben biraz daha iyiyim çok şükür bu ara salgın varmış etrafımda herkes hasta
Bu arada herkes Ankaralı burda bende Ankaralı sayılırım eşim tarafından bi ayağımız orda çok sık gider geliriz
Aynen canım hepimiz dikkat edelim tam hastalık havasıaman dikkat et canım heleki bu havalarda ....grup komple ankaralı zannımca :))))
hoşgeldin canım. geçmiş olsun tekrar.Işte geldim kızlar nasılsınız bakalım ben biraz daha iyiyim çok şükür bu ara salgın varmış etrafımda herkes hasta
Bu arada herkes Ankaralı burda bende Ankaralı sayılırım eşim tarafından bi ayağımız orda çok sık gider geliriz
aman dikkat et canım heleki bu havalarda ....grup komple ankaralı zannımca :))))
Sağol canım ☺☺hoşgeldin canım. geçmiş olsun tekrar.
Bu kötü olmuş be Ayşe... Sabah aç karnına 1 bardak su-1 dilim ananas-1 bardak su almanı tavsiye ederim.Geçen hafta =73.800
Bu hafta =74.800
Fark =-1
Yüzde =-1.35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?