- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.001
teşekkür ederiz...**************14.TAKIM 405. ETAP************
Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / / %) kilosu sabit
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) kilosu sabit
14. TAKIM ORTALAMASI % -0,036
ben listeyi u şekliyle ekleyeyim gelişme olurs paylaşım satıne kadar duzeltir mudehale ederiz kızlar optum şimdilik hepinizi kendinize cici bakın
merhaba... hoşgeldin..kendinden bahsedermisin biraz?Merhabalar herkese. öncelikle selinmh'e teşekkür ediyorum. Ben yeniyim
hosgeldin canm bilgilerini not aldim hep beraber veircez o kalanlarida cok gecmis olsun bu arada canm tedavilerini ihmal etmeben geldim merhabalar yalnız mesaj nerden yazılıyo onu bulamıyorum telefondan giriyrum yardımcı olabilirmisiniz.
canm ben yeni bir arkadas daha aldim.ve bilgileri not aliyorm tek tek kaptanim.merak etmederencim boyunu da yazarmısın tatlım
canm sanada gecmis olsun cok skurki gecmis gitmisbende 6 sene önce fıtık tan yatalak oldum ameliyat olmak zorunda kaldım oğlum 2 aylıktı. ve ben ameliyat sonrası platesle tum ağrılarımdan kurtuldum sırt ağrısına birebirdir ama kontrollu yapmak lazım fizikciden danışarak istersen platese başla evde 10dk esnemeyle başla gerisi gelir zaten sevesen
bilemedim zuhalcim belki gelir kaptan diye. zaten yarın belli olur kızlarıda tanımaya gayret ediorum
Ozaman yarın değil şu anda başlıyorsun cnm eğer öğlen fazla yediysen akşama salata ve yoğurt yiyorsuntamam bana yardım etben kaçamak yapıyorum mesela dün akşam yaptım öğlen yaptım ... bugün dur dedim kendime ama sonuçta dünü değiştiremem
evet canım sabah öğle akşam yediklerin, içtiğin bitki çayları, yaptığın sporlar herşeyi paylaşıyoruz... birbirimizin menülerine yorumlar yapıyoruz..Her gun yediklerimizi mi yaziyoruz
yok merak etme bu hafta annem yanımdaydı sıkıntı ondan olduOzaman yarın değil şu anda başlıyorsun cnm eğer öğlen fazla yediysen akşama salata ve yoğurt yiyorsun
Bu günden sonrada kaçamak yok ona göre sana sonra uzun uzun anlatıp başını şişiririm
Evet cnm her akşam her öğünde ne yediysen ne kadar su içtiysen bide spor yaptıysan onu yazıyorsunHer gun yediklerimizi mi yaziyoruz
aboooov bunu zuhal anneme demiycektin ondaki iradeyi bir gor yiyemezsin inankitamam bana yardım etben kaçamak yapıyorum mesela dün akşam yaptım öğlen yaptım ... bugün dur dedim kendime ama sonuçta dünü değiştiremem
hosgeldiin canm kendni tanitirmisin bize su anki kilonu ve hedefinide yaz not aliym :)Merhabalar herkese. öncelikle selinmh'e teşekkür ediyorum. Ben yeniyim
evet canm her aksam tam.menu ve sporlsr ve su :)Her gun yediklerimizi mi yaziyoruz
tamam canım sağol bende mesajları kopyalıyom kızları tanıyım diye. listeyide not aldım nolmaz nolmaz diyehosgeldin canm bilgilerini not aldim hep beraber veircez o kalanlarida cok gecmis olsun bu arada canm tedavilerini ihmal etme
canm ben yeni bir arkadas daha aldim.ve bilgileri not aliyorm tek tek kaptanim.merak etme
canm sanada gecmis olsun cok skurki gecmis gitmis
Son zamanlarda kaçamak yapmadan hedefine ulaşan biri daha var burda şekerim aynısındanTakimlara boyle kaptan ve yardimcisi lazim zaten mefkure..
Hoşgeldin cnm kendini anlat biraz tanıyalım seniMerhabalar herkese. öncelikle selinmh'e teşekkür ediyorum. Ben yeniyim
Canım senmi yapıcaksın, takımın kptanlığını.. Kolay gelsin diyelim öncelikletamam canım sağol bende mesajları kopyalıyom kızları tanıyım diye. listeyide not aldım nolmaz nolmaz diye
Ben 19 yaşındayım 170 boyundayım. 16 yaşından bu yana yaklaşık 15-20 kilo aldım. Bir süre sürekli kendimi avuttum normal benim kilom balık etliyim ben oyleyim boyleyim bu tarz. Bir buçuk iki ay önce tartıda 82yi gördükten sonra Aynadaki görüntümden de iyice rahatsız olmaya başlamıştım ve bu yola baş koymaya karar verdim. b-fite gitmeye başladım şekeri beyaz ekmeği tatlıyı abur cuburu hayatımdan çıkardım kendi cabamla 72 kiloya düştüm. Bu aralar kaçamaklarım fazlalaştı eski azmimin olmadığını düşünüyorum ve aynadaki görüntümden göbeğimden hala çok rahatsızım. Açıkçası motive vermeye de motive bulmaya da çok ihtiyacım var.. hedeflerime ulaşmak istiyorum ve göbeğimi istemiyorum..merhaba... hoşgeldin..kendinden bahsedermisin biraz?
Yalnız bidaha bahane istemem yok annem yok misafir yok gezme beni ilgilendirmez yoksa peşinde zebani gibi dolanırım ona göreyok merak etme bu hafta annem yanımdaydı sıkıntı ondan oldu... ama eskisinden daha bomba gibi geleceğim merak etmeyin...
Yapsınlr canım.. Nolucak altı üstü klavye dokunmaları.. Hem diğer arkadaşlar tüm mesajları takip eder, katılım sağlarlarsa, gerekte kalmaz zaten tekrar tekrar anlatımlara..kaptanlarım yeni gelen arkadaşlarla ilgili bir tanıtım kartı hazırlayabilir misiniz bize... yani ben görebiliyorum ama diğer arkadaşlarım sorduğunda hepsine tek tek açıklama yapmasınlar
canm hedef kilon kac :)Ben 19 yaşındayım 170 boyundayım. 16 yaşından bu yana yaklaşık 15-20 kilo aldım. Bir süre sürekli kendimi avuttum normal benim kilom balık etliyim ben oyleyim boyleyim bu tarz. Bir buçuk iki ay önce tartıda 82yi gördükten sonra Aynadaki görüntümden de iyice rahatsız olmaya başlamıştım ve bu yola baş koymaya karar verdim. b-fite gitmeye başladım şekeri beyaz ekmeği tatlıyı abur cuburu hayatımdan çıkardım kendi cabamla 72 kiloya düştüm. Bu aralar kaçamaklarım fazlalaştı eski azmimin olmadığını düşünüyorum ve aynadaki görüntümden göbeğimden hala çok rahatsızım. Açıkçası motive vermeye de motive bulmaya da çok ihtiyacım var.. hedeflerime ulaşmak istiyorum ve göbeğimi istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?