Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam bana yardım et ben kaçamak yapıyorum mesela dün akşam yaptım öğlen yaptım ... bugün dur dedim kendime ama sonuçta dünü değiştiremem
bencede p.tesiden itibaren cezalarda gelsin sizi bi tanıyalım önce menuleri görelim bakalım

Merhabalar herkese. öncelikle selinmh'e teşekkür ediyorum. Ben yeniyim
hoşgeldin cnm bende takım kaptanı neslihan
öncelikle
bu gunki kilon
hedef kilon
yaşın
boyun
bilgileri alalım bide kendini tanıtırsan iyi olur
başarın daim olsun kuzucum

Her gun yediklerimizi mi yaziyoruz
evet detaylı menu hatta ben saati satine istiyorum kızlar
size kendi hikayemide yazarım bı boşlukta

yok merak etme bu hafta annem yanımdaydı sıkıntı ondan oldu ... ama eskisinden daha bomba gibi geleceğim merak etmeyin...
hadi işallah duygum
Canım senmi yapıcaksın, takımın kptanlığını.. Kolay gelsin diyelim öncelikle
evet akrepcim

Son zamanlarda kaçamak yapmadan hedefine ulaşan biri daha var burda şekerim aynısından
Selam akrepcim senin Kilo geçmişini bilmiyorum ama geçen hafta o kiloyla çok güzel verdiğini hatırlıyorum mezun olup mükafatınıda aldın benim yolum çoook uzun daha

Selam akrepcim senin Kilo geçmişini bilmiyorum ama geçen hafta o kiloyla çok güzel verdiğini hatırlıyorum mezun olup mükafatınıda aldın benim yolum çoook uzun daha
Kız sen yanlış hatırlıyosun, ben geçen hafta listede değildimki ben ikinci kez mezun oldum şekerim

memnun oldum canım göbekleri göndericez beraber bende 75 de takıldım beraber göndericez

Kizlar kizlar su andan itibaren menuleri sporlari not aliyorum her aksam haberiniz ola :) her persembe analizleri buraya dokuup bakicaz bakalm.ak koyun kara koyun kimleeer / hadi bakalim.bismillah diyiim guzel guzel diyetimize devam :)
al selincim al
Hayy maşşallahhh.. 10 kullanıcı, 2 ziyaretçi ile epey kalabalık oldu 14. takım..
Takım sakinleri, hani yeşil çaylarımız bakiimm
hemde baya şenlendi dimi akrepcim

o zaman ben başlayım not alın...
boy:1.68
başlangıç kilo:110
güncel kilo: 98
şeker, tatlı, abur cubur,beyaz ekmek ve pirinç tüketmiyorum... spor şu an için yapamıyorum ama kısa bir süre sonra başlayacağım...
insilün direncim var. hedefim 60 kilo olmak...

Kızlar benim takıma da beklerim hepinizi..
Bizde ikram bol.. Bitki çaylarımız, çeşit çeşit antrenmanlarımız, seçin beğenin alın..

Cezalar neler canım? Beğendiklerimden ben de alayım Seviyorum böyle sadist hallerimi
ok sayıyorum
6. takımda uyguladığımız başlıca cezalar. bunlar spora ek yapılıyor
100 mekik
yada
100 ip atlama
yada
15dk lesli ile kardiyo
yada
akıllı telefona indirilebilen sworkıt diye harıka bir program var 5dk da ter attırıyo
bu programdan 5dk dan istediğin kadar set yapabiliyorsun

ben direncimi yendim
hikayemi yazıcam size orada anlatırım okiş

düzenli olarak öğünlerimi paylasacagim degil mi?
evet cnm zamanla örnekleri görür yazarsın sıkma canını

Ben zaten hala diyetisyenle calisiyorum... sporu yapamiyorum ama galiba yapmam gerekecek cok su iciyorumm bu gece nobetim var umarim kacirmam gunluk menuleri bir sonra mi yaziyorsunuz yoksa yedikce mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…