- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.021
bencede p.tesiden itibaren cezalarda gelsin sizi bi tanıyalım önce menuleri görelim bakalımtamam bana yardım etben kaçamak yapıyorum mesela dün akşam yaptım öğlen yaptım ... bugün dur dedim kendime ama sonuçta dünü değiştiremem
hoşgeldin cnm bende takım kaptanı neslihanMerhabalar herkese. öncelikle selinmh'e teşekkür ediyorum. Ben yeniyim
evet detaylı menu hatta ben saati satine istiyorum kızlarHer gun yediklerimizi mi yaziyoruz
hadi işallah duygumyok merak etme bu hafta annem yanımdaydı sıkıntı ondan oldu... ama eskisinden daha bomba gibi geleceğim merak etmeyin...
evet akrepcimCanım senmi yapıcaksın, takımın kptanlığını.. Kolay gelsin diyelim öncelikle
Selam akrepcim senin Kilo geçmişini bilmiyorum ama geçen hafta o kiloyla çok güzel verdiğini hatırlıyorum mezun olup mükafatınıda aldın benim yolum çoook uzun dahaSon zamanlarda kaçamak yapmadan hedefine ulaşan biri daha var burda şekerim aynısından
Kaçamakların mazereti olmaz.. Kim kaçamak yaparsa, sadece ve sadece kendine kötülük yapar..Yalnız bidaha bahane istemem yok annem yok misafir yok gezme beni ilgilendirmez yoksa peşinde zebani gibi dolanırım ona göre
Kız sen yanlış hatırlıyosun, ben geçen hafta listede değildimkiSelam akrepcim senin Kilo geçmişini bilmiyorum ama geçen hafta o kiloyla çok güzel verdiğini hatırlıyorum mezun olup mükafatınıda aldın benim yolum çoook uzun daha
65 olmak istiyorum canımcanm hedef kilon kac :)
memnun oldum canım göbekleri göndericez beraber bende 75 de takıldım beraber göndericezBen 19 yaşındayım 170 boyundayım. 16 yaşından bu yana yaklaşık 15-20 kilo aldım. Bir süre sürekli kendimi avuttum normal benim kilom balık etliyim ben oyleyim boyleyim bu tarz. Bir buçuk iki ay önce tartıda 82yi gördükten sonra Aynadaki görüntümden de iyice rahatsız olmaya başlamıştım ve bu yola baş koymaya karar verdim. b-fite gitmeye başladım şekeri beyaz ekmeği tatlıyı abur cuburu hayatımdan çıkardım kendi cabamla 72 kiloya düştüm. Bu aralar kaçamaklarım fazlalaştı eski azmimin olmadığını düşünüyorum ve aynadaki görüntümden göbeğimden hala çok rahatsızım. Açıkçası motive vermeye de motive bulmaya da çok ihtiyacım var.. hedeflerime ulaşmak istiyorum ve göbeğimi istemiyorum..
al selincim alKizlar kizlar su andan itibaren menuleri sporlari not aliyorum her aksam haberiniz ola :) her persembe analizleri buraya dokuup bakicaz bakalm.ak koyun kara koyun kimleeer/ hadi bakalim.bismillah diyiim guzel guzel diyetimize devam :)
hemde baya şenlendi dimi akrepcimHayy maşşallahhh.. 10 kullanıcı, 2 ziyaretçi ile epey kalabalık oldu 14. takım..
Takım sakinleri, hani yeşil çaylarımız bakiimm
ozaman başlangıc bugun65 olmak istiyorum canım
Bunun için buradayım ben de çok memnun oldum:)memnun oldum canım göbekleri göndericez beraber bende 75 de takıldım beraber göndericez
Cezalar neler canım? Beğendiklerimden ben de alayımozaman başlangıc bugun
72 kilosun
hedef 65 notumuzu aldık kuzum kolay gele
düzenli olarak öğünlerimi paylasacagim degil mi?ozaman başlangıc bugun
72 kilosun
hedef 65 notumuzu aldık kuzum kolay gele
zaten benimde bir zebaniye ihtiyacım varYalnız bidaha bahane istemem yok annem yok misafir yok gezme beni ilgilendirmez yoksa peşinde zebani gibi dolanırım ona göre
evet canım hem menülerini hem yaptığın sporu kısacası herşeyiiidüzenli olarak öğünlerimi paylasacagim degil mi?
ok sayıyorumCezalar neler canım? Beğendiklerimden ben de alayımSeviyorum böyle sadist hallerimi
ben direncimi yendimo zaman ben başlayım not alın...
boy:1.68
başlangıç kilo:110
güncel kilo: 98
şeker, tatlı, abur cubur,beyaz ekmek ve pirinç tüketmiyorum... spor şu an için yapamıyorum ama kısa bir süre sonra başlayacağım...
insilün direncim var. hedefim 60 kilo olmak...
evet cnm zamanla örnekleri görür yazarsın sıkma canınıdüzenli olarak öğünlerimi paylasacagim degil mi?
Önceki hafta mezun oldun demi ben onu kastetmiştimKız sen yanlış hatırlıyosun, ben geçen hafta listede değildimkiben ikinci kez mezun oldum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?