Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben zaten hala diyetisyenle calisiyorum... sporu yapamiyorum ama galiba yapmam gerekecek cok su iciyorumm bu gece nobetim var umarim kacirmam gunluk menuleri bir sonra mi yaziyorsunuz yoksa yedikce mi
toplu olarak akşam yada ertesi sabah yazarsın canım. evde yapacağın sporlar konusunda yarın detay verecem guzelim.şimdi kaçtım

Duygucum aşağı yukarı aynı kiloda başlamışız ben 1 ocakta 113.5 lâ başladım diyete 5 ocakta 110.6 kk ya katıldım bugün 92.9
Ama senin avantajın yaşın genç daha çabuk verirsin ben zaten eskiden radikal diyetlerle metoyu alt üst ettim şimdi akıllandım
Özet olarak önce inan sonra sabret tabikide azmedecen
İki hafta önce haftanın birincisi olmuştum ordada yazdım istersen bakabilirsin

Son zamanlarda kaçamak yapmadan hedefine ulaşan biri daha var burda şekerim aynısından
Akrebim sana rastladigim
İyi oldu
Senin son 2-3 ayininnozetinibbi gec bana canim ya ..
Su rus diyetiyle basladin sonrasini takip edemedim bi ozet gec bana sana zahmet ..
Birde foto kutdunmu senle boylerimiz ayni 54 ben hic gormedim nasil durdu bizim boyda..

teşekkür ederim birazdan bakarım şimdi duş yapmam lazım...

*************14.TAKIM 405. ETAP************

Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / 69/ -0.2/%-0.3)
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) kilosu sabit

14. TAKIM ORTALAMASI %

*************14.TAKIM 405. ETAP************

Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / 69/ -0.2/%-0.3)
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) kilosu sabit

14. TAKIM ORTALAMASI %
-0.096

kizlar aksama tam menuleri yazarsaniz sevinirim.yeni arkadaslar sizde lütfen gelis kilonuzu
hedef kilonuzu
birazda kilo alma ve diyet hikayenizi paylasirsaniz tanisiriz.

Kızlar bütün geçmiş msjları okudum. Yaklaşık 1 aydır takımın motivasyonu alt üst. Giriyorum kimse bişey paylaşmamış. Geri çıkıyorum. Son 1 haftadır paylaşım yapmadım. Onun dışında hep destek olmaya çalışıyordum. Neyse bu arada 1 ayda 2 kilo aldım. Öyle olunca o kadar Moralim bozuldu ki. Pazartesi sınavlarım başlayacağı için arkadaşlarıma destek olamayacağım ve paylaşım yapamayacağım için izne ayrılmak istedim.
Takımımızı sahiplenişinize çok sevindim. Sonunda bir kaptanımız oldu ve çok motivasyon yüklü gelmiş. :) Okuduğum kadarıyla harika bi takım olacak gibiyiz. Umarım en kısa sürede mezun oluruz.

Sen sınavlarını ver gel tatlım bu arada dikkat etmeyi unutma artık sıkışınca yemeklerin arkasına saklanmıyoruz çünkü öyle sorunlar çözülmüyor sen gelene kadarda kalabalık bi takım olur
Başarılar cnm

Ooooo canikom ben bunları zaten takım kuralı olarak herkeslere yaptırıyorum, benim cezalar daha güzelmiş

Arada uğrarım yine canım takıma elimden geldiğince yardımcı olurum :) bana dua edin. Umarım güzel haberlerle gelirim.

Arada uğrarım yine canım takıma elimden geldiğince yardımcı olurum :) bana dua edin. Umarım güzel haberlerle gelirim.
Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin cnm.bizim takımdada kızlar harıl harıl ders çalışıyor
Ama döndüğünde geri aldığın Kilo verilmiş olsun tamammı güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…