Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla cillopp gibi duruyor 54 kilo canım.. Akşam 6 sonrası yemelere son vererekten, kaçamaklara son vererekten vee düzenli spor yaparaktan vee pozitif olaraktan gönderdim tümm kiloları canım..Foto konusunda eş kuralına takıldım, izin çıkmadı maalesef..
Bana rastlamayı istemen yeterliydi şekerim, yerim belli çünkü

Senin yer belli akrebimde benimde zaman sorunu var ..
Tekrar tebrik ederim cancazim ..

Yoğunluktan giremedim bende burdayım
Geçen hafta 68.80
Bu hafta 69

Süper hareketlenmişiz geçmiş sayfaları okuyayım şimdi
hoşgeldin tatlım bende yeni takım kaptanı neslihan
size daha detaylı bir tanıtım yazısı hazırlıcam yarın beni daha iyi tanımanız için. sizdende istiyeceğim ne kadar tanırsak okadar yardımımız olur birbirimize

bu son kötü sonuc kizlar merak etmeyin tamammi

liste tasinacakmi
kaptan gelecekmi tasiyimmi
liste tasınmış elinize sağlık işe çıktım değiştirmissiniz sağolun kızlar
gulsumcum hoşgeldin eger elindengeldiğince katılmak istersen seni mesaj sayısından muhaf edelim ama listede kal tatlım ne dersin

Ooooo canikom ben bunları zaten takım kuralı olarak herkeslere yaptırıyorum, benim cezalar daha güzelmiş
ooo akrebcim ozaman sende yaz fikir olsun bize ne dersin
Ben kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim için iyi ki geldiniz...
işte bize lazım olan da bu yarın yeni bir hedef listesi hazırlayacağım paylaşacağım
önumuzdeki hafta herkesin hedefi olsun değilmi

kızlar işten direk cocukları okuldan toplayıp eve geldm hemen baktım size liste elbirliyle deişim yapılmış
herkese teşekkur ederim yarın daha guzel bir gun olacak
gene ugrarım şimdi yemek hazırlamamlazım

Ben kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim için iyi ki geldiniz...
Canım sen iste yeterki geliriz amacımız aynı sıkıntımız aynı biz benzer şeyleri yaşadığımız için gruplara geldik hadi gayret sıcaklar tam başlamadan kabanların altına sakladıklarımız ortya çıkmadan şu işe madem giriştik sonuçlarımızı da alalım yüzümüz gülsün yalnız değilsin değiliz

Beril Mefkurem takım burada 14. takımın güzel arkadaşları selamlar umarım güzel sonuçlar alırsınız
bizim kızlar neyi kaçırdım
Kardeş takıma misafirliğe geldik cnm.ama biz biraz yüzsüz misafiriz hem herşeye karışıp hemde biraz uzun kalıcıyız

Bende aynı cnm şu 88 altına bi insem diyorum çünkü iki sefer inip ordan geri çıktım
Eğer bunu istiyosan napcaz
KAÇAMAK YOOOOOK

Kaptanım karataycılarda var mıydınız yoksa kendime yoldaş aradığımdan hayal mi kurdum

Ben pazar gunleri netim olmadigi icin giremiyorum ama onun disinda her zaman burda olurum sizden haric ilk basladigim kilo 65 bugun 60,7 hedef 52...
Tatlım dedimya 8 kilo nedirki biraz dikkat edip hareket edersen pıtır pıtır dökülür o kilolar
Sıkıldığın zaman 9.takımıda ziyaret edebilirsin

Arkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz

Arkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
Hoşgeldin canım
Liste işi askıda ama hergün menülerini içtiğin suyu yaptığın sporu yazman gerekiyor heralde onları yapabilirsin
İki hafta deneme süren var kaptan neslihan gelince tanışırsın

Adın neydi cnm
Biraz kendini tanıtsan bide Kilo serüvenini merak ederiz

Gulsum462 ( 65,6/ / %)
Nurgul_85 (51 /51 /% 0)
Akrepimm ( 68,8 / / %)
MasalKusu ( 97,6 /97.6 /%0)kilosu sabit
Suzibazi ( 5
6,9/57/-0,1/%0,17)izne ayrilmak istiyor

canım dün kilomun aynı olcağını belirtmiştim regl yüzünden.. sabah dışarda olduğum için bildirim yapamadım oyüzden sorumluluk duygusuyla gelir gelmez hemen yazdım
Sorun yok tatlım zaten sabit yazılmış sana
Bak yeni arkadaşlar geldi takıma onlarla tanışın kaynaşın
Bugün burası çok hareketliydi geçmişi okuyunca görürsün
Bende 9.Takımdan Zühal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…