- 8 Ağustos 2008
- 36.194
- 46.731
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.061
Valla cillopp gibi duruyor 54 kilo canım.. Akşam 6 sonrası yemelere son vererekten, kaçamaklara son vererekten vee düzenli spor yaparaktan vee pozitif olaraktan gönderdim tümm kiloları canım..Foto konusunda eş kuralına takıldım, izin çıkmadı maalesef..Akrebim sana rastladigim
İyi oldu
Senin son 2-3 ayininnozetinibbi gec bana canim ya..
Su rus diyetiyle basladin sonrasini takip edemedim bi ozet gec bana sana zahmet ..
Birde foto kutdunmu senle boylerimiz ayni 54 ben hic gormedim nasil durdu bizim boyda..
Senin yer belli akrebimde benimde zaman sorunu varValla cillopp gibi duruyor 54 kilo canım.. Akşam 6 sonrası yemelere son vererekten, kaçamaklara son vererekten vee düzenli spor yaparaktan vee pozitif olaraktan gönderdim tümm kiloları canım..Foto konusunda eş kuralına takıldım, izin çıkmadı maalesef..
Bana rastlamayı istemen yeterliydi şekerim, yerim belli
çünkü
hoşgeldin tatlım bende yeni takım kaptanı neslihanYoğunluktan giremedim bende burdayım
Geçen hafta 68.80
Bu hafta 69
Süper hareketlenmişiz geçmiş sayfaları okuyayım şimdi
bu son kötü sonuc kizlar merak etmeyin tamammi
liste tasınmış elinize sağlık işe çıktım değiştirmissiniz sağolun kızlarliste tasinacakmi
kaptan gelecekmi tasiyimmi
gulsumcum hoşgeldin eger elindengeldiğince katılmak istersen seni mesaj sayısından muhaf edelim ama listede kal tatlım ne dersinKızlar bütün geçmiş msjları okudum. Yaklaşık 1 aydır takımın motivasyonu alt üst. Giriyorum kimse bişey paylaşmamış. Geri çıkıyorum. Son 1 haftadır paylaşım yapmadım. Onun dışında hep destek olmaya çalışıyordum. Neyse bu arada 1 ayda 2 kilo aldım. Öyle olunca o kadar Moralim bozuldu ki. Pazartesi sınavlarım başlayacağı için arkadaşlarıma destek olamayacağım ve paylaşım yapamayacağım için izne ayrılmak istedim.
Takımımızı sahiplenişinize çok sevindim. Sonunda bir kaptanımız oldu ve çok motivasyon yüklü gelmiş. :) Okuduğum kadarıyla harika bi takım olacak gibiyiz. Umarım en kısa sürede mezun oluruz.
ooo akrebcim ozaman sende yaz fikir olsun bize ne dersinOoooo canikom ben bunları zaten takım kuralı olarak herkeslere yaptırıyorum, benim cezalar daha güzelmiş
işte bize lazım olan da bu yarın yeni bir hedef listesi hazırlayacağım paylaşacağımBen kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim için iyi ki geldiniz...
Canım sen iste yeterki geliriz amacımız aynı sıkıntımız aynı biz benzer şeyleri yaşadığımız için gruplara geldik hadi gayret sıcaklar tam başlamadan kabanların altına sakladıklarımız ortya çıkmadan şu işe madem giriştik sonuçlarımızı da alalım yüzümüz gülsün yalnız değilsin değilizBen kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim içiniyi ki geldiniz...
Kardeş takıma misafirliğe geldik cnm.ama biz biraz yüzsüz misafiriz hem herşeye karışıp hemde biraz uzun kalıcıyızBeril Mefkurem takım burada 14. takımın güzel arkadaşları selamlar umarım güzel sonuçlar alırsınız
bizim kızlar neyi kaçırdım
Bende aynı cnm şu 88 altına bi insem diyorum çünkü iki sefer inip ordan geri çıktımBen kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim içiniyi ki geldiniz...
Kaptanım karataycılarda var mıydınız yoksa kendime yoldaş aradığımdan hayal mi kurdumhoşgeldin tatlım bende yeni takım kaptanı neslihan
size daha detaylı bir tanıtım yazısı hazırlıcam yarın beni daha iyi tanımanız için. sizdende istiyeceğim ne kadar tanırsak okadar yardımımız olur birbirimize
liste tasınmış elinize sağlık işe çıktım değiştirmissiniz sağolun kızlar
gulsumcum hoşgeldin eger elindengeldiğince katılmak istersen seni mesaj sayısından muhaf edelim ama listede kal tatlım ne dersin
ooo akrebcim ozaman sende yaz fikir olsun bize ne dersin
işte bize lazım olan da bu yarın yeni bir hedef listesi hazırlayacağım paylaşacağım
önumuzdeki hafta herkesin hedefi olsun değilmi
kızlar işten direk cocukları okuldan toplayıp eve geldm hemen baktım size liste elbirliyle deişim yapılmış
herkese teşekkur ederim yarın daha guzel bir gun olacak
gene ugrarım şimdi yemek hazırlamamlazım
Kitkurdum sen istersen kk ya ilan verlim tüm karataycıları toplayalım yalnız kalmaKaptanım karataycılarda var mıydınız yoksa kendime yoldaş aradığımdan hayal mi kurdum
Tatlım dedimya 8 kilo nedirki biraz dikkat edip hareket edersen pıtır pıtır dökülür o kilolarBen pazar gunleri netim olmadigi icin giremiyorum ama onun disinda her zaman burda olurum sizden haric ilk basladigim kilo 65 bugun 60,7 hedef 52...
Hoşgeldin canımArkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
Adın neydi cnmArkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
Nurgül merhaba cnm liste paylaşıldıGulsum462 ( 65,6/ / %)
Nurgul_85 (51 /51 /% 0)
Akrepimm ( 68,8 / / %)
MasalKusu ( 97,6 /97.6 /%0)kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9/57/-0,1/%0,17)izne ayrilmak istiyor
canım dün kilomun aynı olcağını belirtmiştim regl yüzünden.. sabah dışarda olduğum için bildirim yapamadım oyüzden sorumluluk duygusuyla gelir gelmez hemen yazdımNurgül merhaba cnm liste paylaşıldı
Sorun yok tatlım zaten sabit yazılmış sanacanım dün kilomun aynı olcağını belirtmiştim regl yüzünden.. sabah dışarda olduğum için bildirim yapamadım oyüzden sorumluluk duygusuyla gelir gelmez hemen yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?