Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sorun yok tatlım zaten sabit yazılmış sana
Bak yeni arkadaşlar geldi takıma onlarla tanışın kaynaşın
Bugün burası çok hareketliydi geçmişi okuyunca görürsün
Bende 9.Takımdan Zühal
evet biraz okudum geçmişi hoşgelmiş sefa gelmişlerr umarım kısa zamanda toparlanır burası

Kızlar benden şimdilik bu kadar iki gündür spordan izinliydim bugün yapmam gerekiyor
Ne yazıkki totişler hareket etmeden erimiyor ben spora kaçtım akşam menüler yazılsınki kim ne yapmış bilelim

iyi akşamlar
sabah:
1 dlm peynir
1 tane yöresel hazırlanmış(haşlanmış) içli köfte
5 zeytin
2 çeri domates
2 dlm salatalık
öğle:
yoğurt,mercimek,bulgur,nohut,fasulye ile hazırlanmış çorba 1 kase
akşam:
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata
akşama kadar 4 lt su
3 fincan yeşil çay

Kaptanım karataycılarda var mıydınız yoksa kendime yoldaş aradığımdan hayal mi kurdum
evet cnm karatay grubundada varım gulcumun grubunda yetişebilirsem devam ederim değilse sizinle burada devam ederiz
sen yeni geldin aramıza sanırım yanılıyormuyum yoksa takımdamıydın

Ben kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim için iyi ki geldiniz...
Gercekten bi rakam asagi inmek insani feci motive ediyor ben ne zamandir 8 lerdeyim.2 haftadir 7 leri gordum ssnki zapzayif olmus gbi bi enerjisi vsr icimde hemen 8 leri gormek icin sonuna kadar savs canm bidahada sakin 9 lara donme :)
Ben pazar gunleri netim olmadigi icin giremiyorum ama onun disinda her zaman burda olurum sizden haric ilk basladigim kilo 65 bugun 60,7 hedef 52...
onemli olan guzel paylasim her aksam menu spor su bildirimi ve her hafta cuma gunu kilo bildirimin tatlim :) hosgeldin tekrar :) 60.7 yi baslangic olarak aldim tatlim
Arkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
tatlim hosgeldin sende bende kaptan yardimcisiyim :) adayada yazdigim.gbi menu spor su kilo bildirimlerin guzel ve yeterli olursa bence bi sorun olmaz tatlim :) hedef kilon kac not aliym :)

kızlar alıntı yapamıyorum sanırım sıkıtı var sistemde
nasıl hitap edeyim bilemedim nıkınden cnm nhty... cim sende hoşgeldin cnm kendinden kilondan hedef kilondan sende bahsedersiin bilgileri yarın not alırım

başlangıç kilo:
güncel kilo:
hedef kilo:
boy:
yenı kızlarım yukardakı gibi bilgi paylaşırmısınız yarın not alayım

hani o hni spor

kaPtanim ben not aldim sana bilgileri ozelden atarim takim cogalinca canm :)

selinim sen kaç yasındasın evlimisin biraz bilgi ver kuzum da tanıyalım birbirimizi
kaptan ve yardımcı olarak yeni kavuştuk malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…