- 27 Mart 2015
- 65
- 130
- 33
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.081
Tesekkur ederimmmmmTatlım dedimya 8 kilo nedirki biraz dikkat edip hareket edersen pıtır pıtır dökülür o kilolar
Sıkıldığın zaman 9.takımıda ziyaret edebilirsin
artık Nurtopu gibi bi kaptanınız oldu birsürüde yardımcıherkes izne ayrılmış sanırım paylaşımlardan anladığım kadarıyla
evet biraz okudum geçmişi hoşgelmiş sefa gelmişlerr umarım kısa zamanda toparlanır burasıSorun yok tatlım zaten sabit yazılmış sana
Bak yeni arkadaşlar geldi takıma onlarla tanışın kaynaşın
Bugün burası çok hareketliydi geçmişi okuyunca görürsün
Bende 9.Takımdan Zühal
Hoşgeldin canım
Liste işi askıda ama hergün menülerini içtiğin suyu yaptığın sporu yazman gerekiyor heralde onları yapabilirsin
İki hafta deneme süren var kaptan neslihan gelince tanışırsın[/
Onlari yazarim problem yok
Adim yeliz 31 yasindayim evlendigimde 65 kiloydum 13 sene icinde 3 cocuktan sonra su anda 89.5 kiloyum iradeliyimdir aslinda ama biraz durtulmeye iteklenmeye ve zorlanmaya ihtiyacim var insaallah burasi bana motivasyon saglayacakAdın neydi cnm
Biraz kendini tanıtsan bide Kilo serüvenini merak ederiz
evet yokkkBende aynı cnm şu 88 altına bi insem diyorum çünkü iki sefer inip ordan geri çıktım
Eğer bunu istiyosan napcaz
KAÇAMAK YOOOOOK
hoşgeldin yeliz...Yazdiklarim cikmamis uzgunum
Ben yeliz 31 yasindayim evlendigimde 65 kiloydum 13 sene icinde uc cocuktan sonra su anda 89.5 kiloyum buranin bana motivasyon saglayacagini dusunuyorm
Hosbuldumhoşgeldin yeliz...
evet cnm karatay grubundada varım gulcumun grubunda yetişebilirsem devam ederim değilse sizinle burada devam ederizKaptanım karataycılarda var mıydınız yoksa kendime yoldaş aradığımdan hayal mi kurdum
Gercekten bi rakam asagi inmek insani feci motive ediyor ben ne zamandir 8 lerdeyim.2 haftadir 7 leri gordum ssnki zapzayif olmus gbi bi enerjisi vsr icimde hemen 8 leri gormek icin sonuna kadar savs canm bidahada sakin 9 lara donme :)Ben kendime bir hedef koydum nisan sonu 80 li rakamları göreceğim... 89.90 bile birşey benim içiniyi ki geldiniz...
onemli olan guzel paylasim her aksam menu spor su bildirimi ve her hafta cuma gunu kilo bildirimin tatlim :) hosgeldin tekrar :) 60.7 yi baslangic olarak aldim tatlimBen pazar gunleri netim olmadigi icin giremiyorum ama onun disinda her zaman burda olurum sizden haric ilk basladigim kilo 65 bugun 60,7 hedef 52...
tatlim hosgeldin sende bende kaptan yardimcisiyim :) adayada yazdigim.gbi menu spor su kilo bildirimlerin guzel ve yeterli olursa bence bi sorun olmaz tatlim :) hedef kilon kac not aliym :)Arkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
hani o hni sporiyi akşamlar
sabah:
1 dlm peynir
1 tane yöresel hazırlanmış(haşlanmış) içli köfte
5 zeytin
2 çeri domates
2 dlm salatalık
öğle:
yoğurt,mercimek,bulgur,nohut,fasulye ile hazırlanmış çorba 1 kase
akşam:
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata
akşama kadar 4 lt su
3 fincan yeşil çay
kaPtanim ben not aldim sana bilgileri ozelden atarim takim cogalinca canm :)kızlar alıntı yapamıyorum sanırım sıkıtı var sistemde
nasıl hitap edeyim bilemedim nıkınden cnm nhty... cim sende hoşgeldin cnm kendinden kilondan hedef kilondan sende bahsedersiin bilgileri yarın not alırım
hoşgeldin canımm :)Yazdiklarim cikmamis uzgunum
Ben yeliz 31 yasindayim evlendigimde 65 kiloydum 13 sene icinde uc cocuktan sonra su anda 89.5 kiloyum buranin bana motivasyon saglayacagini dusunuyorm
selinim sen kaç yasındasın evlimisin biraz bilgi ver kuzum da tanıyalım birbirimiziGercekten bi rakam asagi inmek insani feci motive ediyor ben ne zamandir 8 lerdeyim.2 haftadir 7 leri gordum ssnki zapzayif olmus gbi bi enerjisi vsr icimde hemen 8 leri gormek icin sonuna kadar savs canm bidahada sakin 9 lara donme :)
onemli olan guzel paylasim her aksam menu spor su bildirimi ve her hafta cuma gunu kilo bildirimin tatlim :) hosgeldin tekrar :) 60.7 yi baslangic olarak aldim tatlim
tatlim hosgeldin sende bende kaptan yardimcisiyim :) adayada yazdigim.gbi menu spor su kilo bildirimlerin guzel ve yeterli olursa bence bi sorun olmaz tatlim :) hedef kilon kac not aliym :)
pardon yenilerinmiş nasıl okuyosam artık bunlar hep açlıktanbaşlangıç kilo:
güncel kilo:
hedef kilo:
boy:
yenı kızlarım yukardakı gibi bilgi paylaşırmısınız yarın not alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?