Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben kendmi tanitmadim.ben selin berille beraberr 9 .takimda kilo veriyorum arkadaslarimin beril kaptanimin bende emegi cok o olmasa asla kilo veremezdim 22 yasindayim ,2 oglum var biri 3 u i digeri 2 sine giricek mayista :) uzun zamandir 8 li kilolrdaydim ama cok sukuki artik 7 lerden eediyrum izniniz olursa bu takimdada yardimcilik gorevini uStlendim ins alnimin akiyla iki takimda guzel seyler yapacagim :)

çok gençsin maşallah bir an kendimi kötü hissettim. çocuklarını allah bağışlasın...

selinim sen kaç yasındasın evlimisin biraz bilgi ver kuzum da tanıyalım birbirimizi
kaptan ve yardımcı olarak yeni kavuştuk malum
kalplerimiz karsilikliymis bak dedigini duymusum canm benm.:)

pardon yenilerinmiş nasıl okuyosam artık bunlar hep açlıktan
olsun bizde seni tanimis olduk :)

ben şu anda spor yapamıyorum ama önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacağım... çünkü kilo vermem durdu ne yazık k...
basla tabiki sporsuz olmaz ben sporsuz hic veremiyorm.

çok gençsin maşallah bir an kendimi kötü hissettim. çocuklarını allah bağışlasın...
niye canm ya . amin tatlim hepimizinkini insallah. Buyuk oglum 3 u bitirdi yzicaktim ama yazamamisim

Ben yarin baslim yazmaya yediklerimi olur mu zaten duzenli pilates ve yuruyus yapmaya calisiyorum en az 2 litre su da iciyorum hedefim 60 insaallah

hani o hni spor

kaPtanim ben not aldim sana bilgileri ozelden atarim takim cogalinca canm :)

başlangıç kilo:59
güncel kilo:51
hedef kilo:48
boy:160
yaş 29

pardon yenilerinmiş nasıl okuyosam artık bunlar hep açlıktan
kızlar birbirimi tanıyana kadar ben menuleri takip edeceğim kimnasıl besleniyor ögrenmem lazım
gerek spor konusunda gerek diyet demiyorum ben hiç yapmadım sağlıklı beslenme konusunda deneyimlerim dahilinde sizlere bildiklerimi aktarmaya çalışacağım. dedim gibi size yarın kendimi kısa özetleyen bir bilgide paylaşacağım sanırım kaptan olarak daha detaylı tanıtıma ihtiyacım olacak. 2-3 gune kadar beraber aldığımız kararları uygulamaya koyar 1 haftada oturdur yola devam ederiz. bende kalan verilecek 6-8kg mım kaldı gibi. sizinle birlikte bende kurtulurum
ama bırakmam sızı mezunıyetinize kadar devam

o zaman bir sene buradasın malum 50 kilo hemen verilmiyor... böyle deyince de kendmi bir insanı yutmuş gibi hissediyorum yahu

Kızlarrr süper olmuş burası ya sayfaları oku oku anca bitirdim kaptan ve yardımcılarımız ve diğer takımlardan gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz takımımıza
Benim adım filiz 34 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 71.6 ile başladım 67 li rakamları gördüm ama istikrarsızlık yüzünden şu an yine 69 u gördüm hedefim 55 umarım hepimiz istediğimiz rakamları görürüz

14. takımın melekler ben bugunki menumu yazayım size. elimden geldiğince örenk menulere gayret edeceğim. bu arada karatay sağlıklı beslenmesi yaptığımı özellikle belirteyim bu konudada sizinle paylaşımda bulunacağım
bu gun ki menum
kalkınca 2 bardak su 10dk sonra 1 bardak kendi mayaladığım kefir+ 1 bardak limon ve ıspanala hazırladığım raw içeceğim
tum bunlardan yarım saat sonra
7,30 da 2 yumurtadan maydanoz+tereden oluşan salatam+8 zeytin+2 dlm peynir+1 çay bardagı çiğ fıstığım
13,00 de yaprak döner+salata+ayran
18,30 da kelle çorbası+1 buyuk tabak tere maydonoz ve marul
sporlarım:
gun içi 30dk yurume
aksam birazdan yapacağım: 50dk karışık kardiyo: bantta yurume+lesli ile 1 mil şeklinde tamamlayacağım

evet ya çok iyi oldu... iyiki yazmışım öteki topiğe biz bir yere gitmek zorunda kalmadık yaşasınnnn.... omuz omuza vereceğiz kilolarımızı

Kizlar simdik.bi sorun var ben kaptan yardimciligini burda gonullu olarak ustlendim yapmak icinde gercekten heveslendim ama bir kurak varmis ysrdimcilik yapmam icin bu takima transfer olmam gerekirmis ama ben bunu yapamam takimimi birakmam cok uzgunum aama disardan elimden gelen yardimi yaparim.ben yine kaptan elimdeki bilgileri sana aticam.birazdan :)

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Peynir
Bol limonlu roka nane
2 fincan çay

Ara
1 fincan tarçınlı yeşil çay
3 kuru kayısı
2 kuru erik

Öğle Yemeği
1 biber 1 kabak dolma
1 kase cacık
Roka nane
2 kaşık Salçalı makarna

Ara
2 küçük fıstıklı lokum

Akşam yemeği
2 küçük Baget 1 kanat fırında
1 kase yoğurt

Yatana kadar 2.5 litre olur su
Yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyüş
10 dk Trambolin de tepiniş

kızlar ben gün içinde çok çay içiyorum o yüzden hepsini yazmıyorum ve tüm içeceklerimi şekersiz tüketiyorum

Selam kızlar
Bi yanlış anlaşılma olmuş
Neslihan kaptanım ben takım değiştirmek istemiyorum Beril kaptanım bizden rica ettiği için bizde takım boş kalmasın diye yardım etmek istemiştik ihtiyacınız olursa dışardan destek oluruz

evet canım hem menülerini hem yaptığın sporu kısacası herşeyiii

Sabah bir bardak portakal suyu içip yanında beş badem yedim. Öğlen çok yağsız olmayan bir etten 100 gram yedim. Bir kase mercimek çorbası içtim.
Az önce de bir tabak dolusu lahana yemegi yedim.
Birazdan yarım saat spor yapmayı düşünüyorum. Ancak hangisinin daha faydalı olacağını bilemiyorum. Özellikle göbek için etkili bildiginiz guzel bir egzersiz programı var mı??

Kizlar kndmi kotu hissdiyorum tekrar yazmak istedim buraya yazip yardimci olmaktaki amacim neslihana yardim etmek yeni filizlenen takima.bi katkida benden olsun istememdi takimdan buraya gelmek gibi bi niyetim olmadi olamazda kusuruma.bakmayin sadece gonullu yardimcilk yapicaktm yanlis anlasildimanlasildim adi ustunde sadece yardimcilik .hayirli aksamlsr herkese basarilar bi destege ihtiyacniz olursa 9. Takimdayiz ..

evet cnm karatay grubundada varım gulcumun grubunda yetişebilirsem devam ederim değilse sizinle burada devam ederiz
sen yeni geldin aramıza sanırım yanılıyormuyum yoksa takımdamıydın

Biliyorum kaptanım sizin sağlıklı besin dahil yazdıklarınızı keyifle okuyorum kendimce tüyolar almaya çalışıyorum

Kaptanım ben de aynısından 9. takımdan destek için geldim ama zevkle paylaşımlarınızı takip etmeye devam edeceğim arada müsadeniz olursa menü konusunda ipuçlarınızı tavsiyelerinizi isterim

Sabah 07:30
1 dilim kizarmis t.bugday ekmek
4 zeytin,1 k.k kadar peynir
1 has. Yumurta
Bol maydonoz, nane yedim

Saat 00 yesil cay, 3 cig badem

Oglen 12:00
Ezogelin corba
3 yemek kasigi eriste
Bol yagsiz salata

Ara ogun saat 30
1 bardak sut
3 cig badem

Aksam 18:45
Ezogelin corba
1 kabak dolma
Yagsiz cok salata

2,5 litre su
Spor yok bugun 08:30 ~ 23:00 calisiyorum ve nobetci oldugum gunler normalde ayni yemek cikiyo ben oglen aldigimi aksam almiyorum.

Spor bitti dus alindi cocuklarida yatirdim bir size bakayim d3dim. Alinti yapamadim telden sikinti var sanirim
diger takimdan yarima gelen kizlar tesekkur ederim sorun yok takimda kalama hakkiniz var tabi herzaman gekin bekleriz
ben simdi yatmaya hazirlaniyom melekkerim menuleri yazin bikgum dahilind3 yain elestiri onerilerimi yapacagim. Kendinize cici bakin optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…