- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.101
ben şu anda spor yapamıyorum ama önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacağım... çünkü kilo vermem durdu ne yazık k...hani o hni spor
kaPtanim ben not aldim sana bilgileri ozelden atarim takim cogalinca canm :)
çok gençsin maşallah bir an kendimi kötü hissettim. çocuklarını allah bağışlasın...Kizlar ben kendmi tanitmadim.ben selin berille beraberr 9 .takimda kilo veriyorum arkadaslarimin beril kaptanimin bende emegi cok o olmasa asla kilo veremezdim 22 yasindayim ,2 oglum var biri 3 u i digeri 2 sine giricek mayista :) uzun zamandir 8 li kilolrdaydim ama cok sukuki artik 7 lerden eediyrum izniniz olursa bu takimdada yardimcilik gorevini uStlendim ins alnimin akiyla iki takimda guzel seyler yapacagim :)
kalplerimiz karsilikliymis bak dedigini duymusum canm benm.:)selinim sen kaç yasındasın evlimisin biraz bilgi ver kuzum da tanıyalım birbirimizi
kaptan ve yardımcı olarak yeni kavuştuk malum
olsun bizde seni tanimis olduk :)pardon yenilerinmiş nasıl okuyosam artık bunlar hep açlıktan
basla tabiki sporsuz olmaz ben sporsuz hic veremiyorm.ben şu anda spor yapamıyorum ama önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacağım... çünkü kilo vermem durdu ne yazık k...
niye canm ya . amin tatlim hepimizinkini insallah. Buyuk oglum 3 u bitirdi yzicaktim ama yazamamisimçok gençsin maşallah bir an kendimi kötü hissettim. çocuklarını allah bağışlasın...
Hosbuldum
Ben yarin baslim yazmaya yediklerimi olur mu zaten duzenli pilates ve yuruyus yapmaya calisiyorum en az 2 litre su da iciyorum hedefim 60 insaallah
hani o hni spor
kaPtanim ben not aldim sana bilgileri ozelden atarim takim cogalinca canm :)
başlangıç kilo:59
güncel kilo:51
hedef kilo:48
boy:160
yaş 29
kızlar birbirimi tanıyana kadar ben menuleri takip edeceğim kimnasıl besleniyor ögrenmem lazımpardon yenilerinmiş nasıl okuyosam artık bunlar hep açlıktan
o zaman bir sene buradasın malum 50 kilo hemen verilmiyor... böyle deyince de kendmi bir insanı yutmuş gibi hissediyorum yahukızlar birbirimi tanıyana kadar ben menuleri takip edeceğim kimnasıl besleniyor ögrenmem lazım
gerek spor konusunda gerek diyet demiyorum ben hiç yapmadım sağlıklı beslenme konusunda deneyimlerim dahilinde sizlere bildiklerimi aktarmaya çalışacağım. dedim gibi size yarın kendimi kısa özetleyen bir bilgide paylaşacağım sanırım kaptan olarak daha detaylı tanıtıma ihtiyacım olacak. 2-3 gune kadar beraber aldığımız kararları uygulamaya koyar 1 haftada oturdur yola devam ederiz. bende kalan verilecek 6-8kg mım kaldı gibi. sizinle birlikte bende kurtulurum
ama bırakmam sızı mezunıyetinize kadar devam
evet ya çok iyi oldu... iyiki yazmışım öteki topiğeKızlarrr süper olmuş burası ya sayfaları oku oku anca bitirdim kaptan ve yardımcılarımız ve diğer takımlardan gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz takımımıza
Benim adım filiz 34 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 71.6 ile başladım 67 li rakamları gördüm ama istikrarsızlık yüzünden şu an yine 69 u gördüm hedefim 55 umarım hepimiz istediğimiz rakamları görürüz
evet canım hem menülerini hem yaptığın sporu kısacası herşeyiii
evet cnm karatay grubundada varım gulcumun grubunda yetişebilirsem devam ederim değilse sizinle burada devam ederiz
sen yeni geldin aramıza sanırım yanılıyormuyum yoksa takımdamıydın
Kaptanım ben de aynısından 9. takımdan destek için geldim ama zevkle paylaşımlarınızı takip etmeye devam edeceğim arada müsadeniz olursa menü konusunda ipuçlarınızı tavsiyelerinizi isterimSelam kızlar
Bi yanlış anlaşılma olmuş
Neslihan kaptanım ben takım değiştirmek istemiyorum Beril kaptanım bizden rica ettiği için bizde takım boş kalmasın diye yardım etmek istemiştik ihtiyacınız olursa dışardan destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?