- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.121
Teşekkür ederim canım.. Zaman sorununu yendiğinde beklerim...Senin yer belli akrebimde benimde zaman sorunu var..
Tekrar tebrik ederim cancazim..
tatlim bence oyle teferruatla hic ugrasmaKizlar bisey sorucm simdi ilk mesajda okudugum kadariyla bazal metabolizmayi hesaplayip ondan 100 200 kalori daha az yememiz gerekiyo dimi dogru anlamismiyim bide bu bildirimlerde yuzde hesabi falan diyo o nasil olacak bi anlatiesaniz sevinirim
Günaydın herkese
yarım saat yürüyüşle işe geldim 2 bardak suyumuz içtim saat 10da kahvaltı edicem bugün yoğun olurum yazamazsam kusuruma bakmayın
gunaydın canlarım
malum hafta sonu geldi hepinize guzel hafta sonları dılerim. ben bugun çalışıyorum az sonra işe gideceğim kahvaltıya kaçtım
c.tesi nin tadını çıkarta çıkarta rahat bi kahvaltı yapayım öptüm sizi
hoşgeldin yelizcim. bilgilerini not aldım birbirimizi tanıyana alışana kadar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım sizlere bende dun ani bir şekilde takım kaptanı oluverdim.Arkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
yeni hafta yeni umutlar demek işallah kendi yapacağımız kural ve duzenle kilolarımızı vermeye devam edeceğiz nurgulcumGulsum462 ( 65,6/ / %)
Nurgul_85 (51 /51 /% 0)
Akrepimm ( 68,8 / / %)
MasalKusu ( 97,6 /97.6 /%0)kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9/57/-0,1/%0,17)izne ayrilmak istiyor
teşekkur ederim cnm. işallah hepimiz mezun olup diplomalarımızı alıcazevet biraz okudum geçmişi hoşgelmiş sefa gelmişlerr umarım kısa zamanda toparlanır burası
not aldım cnmYazdiklarim cikmamis uzgunum
Ben yeliz 31 yasindayim evlendigimde 65 kiloydum 13 sene icinde uc cocuktan sonra su anda 89.5 kiloyum buranin bana motivasyon saglayacagini dusunuyorm
duygucum bir diyetisyen listesimi uyguluyorsun yoksa kendin bi program belirleyip mi yapıyorsuniyi akşamlar
sabah:
1 dlm peynir
1 tane yöresel hazırlanmış(haşlanmış) içli köfte
5 zeytin
2 çeri domates
2 dlm salatalık
öğle:
yoğurt,mercimek,bulgur,nohut,fasulye ile hazırlanmış çorba 1 kase
akşam:
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata
akşama kadar 4 lt su
3 fincan yeşil çay
seni mezun ederiz yakında kilon çok az kalmış tatlımbaşlangıç kilo:59
güncel kilo:51
hedef kilo:48
boy:160
yaş 29
yok tatlım 50kg yok aman dur diyim benim toplam 22 kg mım vardı 14kg verdim 8kg daha var veremediğim onuda berebaer vericez işallaho zaman bir sene buradasın malum 50 kilo hemen verilmiyor... böyle deyince de kendmi bir insanı yutmuş gibi hissediyorum yahu
tanıdığıma memnun oldum filizcim. bende yeni kaptanınız neslihanKızlarrr süper olmuş burası ya sayfaları oku oku anca bitirdim kaptan ve yardımcılarımız ve diğer takımlardan gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz takımımıza
Benim adım filiz 34 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 71.6 ile başladım 67 li rakamları gördüm ama istikrarsızlık yüzünden şu an yine 69 u gördüm hedefim 55 umarım hepimiz istediğimiz rakamları görürüz
harikasın jıllan zordursporumu yaptim jilian abs (gobek) 5.gün de tamamdir cmt pazar tatil :)
yuzde hesabı 1 kere yapınca alışacaksın cuma gunu yardımda ederiz alttaki bilgileri not al tatlımKizlar bisey sorucm simdi ilk mesajda okudugum kadariyla bazal metabolizmayi hesaplayip ondan 100 200 kalori daha az yememiz gerekiyo dimi dogru anlamismiyim bide bu bildirimlerde yuzde hesabi falan diyo o nasil olacak bi anlatiesaniz sevinirim
gunaydın tatlım sabah sporuda yapılmış tebriklerGünaydın herkese
yarım saat yürüyüşle işe geldim 2 bardak suyumuz içtim saat 10da kahvaltı edicem bugün yoğun olurum yazamazsam kusuruma bakmayın
hoşgeldin :) peşpeşe geldik sanırım sen benin hayal ettiğim kilodasınBen yeni davet edildim
Merhaba herkese.
N'apmam gerek benim simdi tam olarak
Ayy heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?