Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bisey sorucm simdi ilk mesajda okudugum kadariyla bazal metabolizmayi hesaplayip ondan 100 200 kalori daha az yememiz gerekiyo dimi dogru anlamismiyim bide bu bildirimlerde yuzde hesabi falan diyo o nasil olacak bi anlatiesaniz sevinirim

Kizlar bisey sorucm simdi ilk mesajda okudugum kadariyla bazal metabolizmayi hesaplayip ondan 100 200 kalori daha az yememiz gerekiyo dimi dogru anlamismiyim bide bu bildirimlerde yuzde hesabi falan diyo o nasil olacak bi anlatiesaniz sevinirim
tatlim bence oyle teferruatla hic ugrasma
yasam sekline gore yasina boyuna ve guncel kilona gore alman gereken kaloriyi hesapla ve o kaloriden 500 kalori eksik alman kilo vermen demek birde sporu eklersen super otesi olur diye dusunuyorum

gunaydın canlarım
malum hafta sonu geldi hepinize guzel hafta sonları dılerim. ben bugun çalışıyorum az sonra işe gideceğim kahvaltıya kaçtım
c.tesi nin tadını çıkarta çıkarta rahat bi kahvaltı yapayım öptüm sizi

Bende bugun calisiyorum dun nobet bugun sabah erkenden gelmek cok yorucu

Arkadaslar merhaba beni takima yeni davet ettiniz tesekkur ederim ilk mesaji okudum liste yapma zorunlulugu varmis galiba ama benim evimde bilgisayar ve internet yok telden giriyorum ben kabul edermisiniz
hoşgeldin yelizcim. bilgilerini not aldım birbirimizi tanıyana alışana kadar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım sizlere bende dun ani bir şekilde takım kaptanı oluverdim.

Gulsum462 ( 65,6/ / %)
Nurgul_85 (51 /51 /% 0)
Akrepimm ( 68,8 / / %)
MasalKusu ( 97,6 /97.6 /%0)kilosu sabit
Suzibazi ( 5
6,9/57/-0,1/%0,17)izne ayrilmak istiyor
yeni hafta yeni umutlar demek işallah kendi yapacağımız kural ve duzenle kilolarımızı vermeye devam edeceğiz nurgulcum

evet biraz okudum geçmişi hoşgelmiş sefa gelmişlerr umarım kısa zamanda toparlanır burası
teşekkur ederim cnm. işallah hepimiz mezun olup diplomalarımızı alıcaz

Yazdiklarim cikmamis uzgunum
Ben yeliz 31 yasindayim evlendigimde 65 kiloydum 13 sene icinde uc cocuktan sonra su anda 89.5 kiloyum buranin bana motivasyon saglayacagini dusunuyorm
not aldım cnm

duygucum bir diyetisyen listesimi uyguluyorsun yoksa kendin bi program belirleyip mi yapıyorsun

başlangıç kilo:59
güncel kilo:51
hedef kilo:48
boy:160
yaş 29
seni mezun ederiz yakında kilon çok az kalmış tatlım

o zaman bir sene buradasın malum 50 kilo hemen verilmiyor... böyle deyince de kendmi bir insanı yutmuş gibi hissediyorum yahu
yok tatlım 50kg yok aman dur diyim benim toplam 22 kg mım vardı 14kg verdim 8kg daha var veremediğim onuda berebaer vericez işallah

tanıdığıma memnun oldum filizcim. bende yeni kaptanınız neslihan

sporumu yaptim jilian abs (gobek) 5.gün de tamamdir cmt pazar tatil :)
harikasın jıllan zordur
yuzde hesabı 1 kere yapınca alışacaksın cuma gunu yardımda ederiz alttaki bilgileri not al tatlım

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Günaydın herkese
yarım saat yürüyüşle işe geldim 2 bardak suyumuz içtim saat 10da kahvaltı edicem bugün yoğun olurum yazamazsam kusuruma bakmayın
gunaydın tatlım sabah sporuda yapılmış tebrikler

geçmişi bitirdim atladıklarım varsa affedin hepinizi şimdiden sevdim

kısaca kendimden bahsedeyim meleklerim
ben 2013 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2013 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında grup kapandı ve 80-90 kilo verme topiğinde swett nıklı kaptanımla tanıştım ve kaptanım banu kapalı olan zayıflama gruplarından 6. takımı açınca 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. tum aile çoluk çocuk karatay tarzına uymaya başladık ve ben temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. zaten 6 senedir organik ağırlıklı besleniyordum ama daha çok şey öğrendim karatay sayesinde ve tum ailem eşim kızım fazla kılosundan kurtuldu. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. 6 ay önce çalıştığım inşaat şirketinde artan sorumlulularım nedeniyle ayrıldım şu anda emlak danışmanlığı yapıyorum. yeri geldikçe birbirimizi daha çok tanıyacağımıza kaynaşacağımıza eminim. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

kızlar kaptan yardımcımız yok bildiğiniz gibi içinizden 1 aday çıksa sadece menuleri takip etse çok iyi olacak zamanla zaten diğer konularada hepiniz hakim olursunuz varmı bir aday

MELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler

****14.TAKIM HEDEF LİSTESİ****

Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /
rengarenknesli ( 75,8/ 75,5

yeni kızlar
deren ada yaş:25 boy: baş. tarihi: 27/03/2015 ** 17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 60,7 hedef kilosu:52
haftaya hedeflediği kilo:

aycanhakan yaş:19 boy: 170,baş. tarihi: 27/03/2015**17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 72,0 hedef kilosu:65

nhtylz yaş: 31 boy: 165baş.tarihi: 27/03/2015 **17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 89,5 hedef kilosu:60

haftasonu sessiz liği var sanırım. bende çıkıyorum evin yolunu tutayım
akşam gene ugrarım yarında pazar tatili zaten yine çok gelen olmaz. p.tesi bizim başlangıcımız olsun hep beraber tamammı kızlar
kendinize cici bakın iyi ve güzel kaçamaksız haftaonu diliyorum

Sabah kalktim esimi yolladiktn snra yarim saat bacak egzersizleri yaptim acil basen bacak ertmem lazim da...

Sabah 2 bardak ilik suyumu ictim.
2 dilim tam bugday ekmek
2 k.k kadar peynir

Arada yesil cay ictim

Oglen
Sebze corba
3 yemek kasigi nohut yedim
Bol salatayla beraber

Ara
Yogurt yedim...

Simdilik bu kdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…