Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Once kendimi tanitayim en iyisi
20 yasindayim. Boyum 1.68. Ortaokul zamanlarimda bi diyetisyen maceram olmustu. Gayet guzel verdim kilo hedefime 1 2 kilom kalmisti ki araya tatil girdi ve biz sehir degistirdik akraba ziyaretleri vs icin. Kaldi yani oylece. Tabi seneler gectikce benim kilom da artmaya devam etti. Her sene 2kilo 3 kilo derken su an 68kiloya dayandim malesef. Evde bilgisayar ve internet yok. Telefondan giriyorum. Bu da bi sıkıntı olusturmaz umarim sizler icin

yeni hafta yeni umutlar demek işallah kendi yapacağımız kural ve duzenle kilolarımızı vermeye devam edeceğiz nurgulcum

seni mezun ederiz yakında kilon çok az kalmış tatlım

harikasın jıllan zordur
evet canım inşallah yaza dall gibi olacağız :))
evet tatlım aslında güncel kiloma 50 demiştim ama regl olduğum için dün tartılmadım sabah dayanamayıp tartıya çıkınca ve 50 yi görünce daha bi mutlu oldum ve kaldı 2 kilo :)) jilian çok zor aralıksız yapılan ve tekrarlı egzersizler gerçekten yaparken kan ter içinde kalıyorum ama ben bölesini seviyorum illa spor yapınca yorulcam sanırım içimde bi sadistlik var :)

kızlar ben bugün menü bildirimi yapmayacağım eşim izinli oyüzden saçma yemek yeme usulü oluyor malesef o yüzden free yim bugün :)

Cuma Zayıflama Yarışmacılarının birbirinden değerli ve özel melekleri Dünkü dayanışmanız o kadar güzeldi ki burayı neden terk edemediğimi tekrar anladım Hepinize 14. takıma verdiğiniz destekten dolayı çok çok teşekkür ederim .Anladım ki biz koskoca bir aileyiz Hepiniz cansınız

kızlar tum alıntıları ekledim ama evdeki netimde sorun var bu mesajı da guc bela bırakmaya çalışacagım.
yeni gelen tum kızlara aramızda mutluluklar diliyorum ve azımlerinin daim olmasını diliyorum. muhtemelen yarında evde olduğumdan netim sorununda ugrayamam ama p.tesi işyerinden görüşürüz.
kaptanım Sweetdimple banum seni çok seviyorum işallah herşey guzel olacak kızlarla beraber

tatlım hergun 5 mesaj koşulumuz var ve hergun menu bildirimi yapıyoruz. zamanla uyguladığın programın yoksa sana tavsiyeler vereceğim uygularsın olurmu

sağol banum
alıntılar geldi nihayet devam etmeye çalışayım kızlar

Kaptan kaptan takima 2 kisi davet ettim canm.hayirli olsun :)
sağol selinim teşekkurler

Ben yeni davet edildim
Merhaba herkese.
N'apmam gerek benim simdi tam olarak
Ayy heyecanlandim
tekrar hoşgeldin tatlım

merhabaaa bende geldiiiimmm
ne yapacağız kızlar
sende hoşgeldin tatlım

öncelikle ilk sayfadakı kuralları okuyup kabul etmenız gereken mesaj bırakmalısınız bize. sonrasında kendinizden bize bahsederseniz sizi daha iyi tanırız. bunlar dışında hergun menu yazıyoruz ve beraberce eleştiriyoruz. bende 2 gunluk kaptan olarak p.tesiden itibaren menuleri duzenli olarak takip edeceğim kızlar.
cuma yarışmaları kuralları geregı her cuma saat 11 e kadar herkes kilo bildirimi yapmak zorunda, daha geç olması takım birlik ve beraberliğini bozacağından bu konuya hassasiyet göstermenızı bekliyorum kızlar. tartı gunu sabah kalkınca 15-20dk su içmeden oyalanma vaktiniz varsa oyalanarak ve mumkunse wc ye çıkarak tartılırsanız en guzel sonucu bu zaman diliminde alabilirsiniz. bundan sonra bi şekilde kilo bildirimi için takıma uğramanız gerekecek. kilo yuzde hesabıyla ilgili hemenust sayfada detaylı bilgi paylaşmıştım oraya da bakabilirsiniz. bugunden itibaren 3. cuma listedesiniz umarım herşey gönlunuzce olur
Merhaba 14. takımın fıstıkları
selam cnm hoşgeldin

MELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler

****14.TAKIM HEDEF LİSTESİ****

Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /
rengarenknesli ( 75,8/ 75,5

yeni kızlar
deren ada yaş:25 boy: baş. tarihi: 27/03/2015 ** 17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 60,7 hedef kilosu:52
haftaya hedeflediği kilo:

aycanhakan yaş:19 boy: 170,baş. tarihi: 27/03/2015**17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 72,0 hedef kilosu:65

nhtylz yaş: 31 boy: 165baş.tarihi: 27/03/2015 **17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 89,5 hedef kilosu:60

kitap asıgı:

katrem

yeni kızlarım sızıde ekledim isim karşısına gerekli bilgileri alıntılayarak doldururmusunuz kayıtlar içinde lazım olacak

kaptanınız bu gunki menusunude yazsın bakalım. tam bir karatay menusu oldu bu gun 2 ogunle gunu kapattım
sabah kalkınca 2 brd su az sonra 1 brd kefir
haftasonu geç kahvaltı keyfi ile
10,30 da tereyağda 1,5 köy yumurtası+1 avuç lor peynir+1 çay bardagı çiğ fıstık+8 zeytin+1/4 avakado ezmesi
15,00 de 1 kase yoğurt
18,30 da 1 tabak köy tavugu haşlaması+ 4 kaşık buğday pilavı
spor: 45dk yurume arkasından site sauna ve hamam gunuydu 2 saate yakın da orda kaldım tum kaslarım gevşedi baya iyi geldi birazdan uykuma yenik dusucem

Hoşbulduk canım :)
Ben paul mckenna'nin sizi zayiflatabilirim kitabinda yazdigi seylere uymayi dusunuyordum ama olmaz derseniz diyet listem de var. Kitapta yazanlari soyleyeyim. Birkac altin kural var. Bunlar acikmadan hicbir sey yememek, aciktiginda canin ne istiyorsa ondan doyana kadar yavas yavas bolca cigneyerek tadina vararak yemek ve doydugunu hissettigin anda yemeyi birakmak. Bu zamanla doyma hissini faha rahat fark etmeyi sagliyormus ve zaman icinde daha erken doymaya porsiyonlar azalmaya basliyormus yazdigina gore. Bunu yapmamin bir sakincasi var mi?
Spor olarak da leslie videolarindan indirmistim internetimiz varken. Onlari yapmayi planliyorum. Trambolin de var onu da kullanabilirim. Tavsiyelere de her zaman acigim:)

Evet bugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Peynir
Bol limonlu roka nane maydanoz
2 fincan çay

Ara
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 küçük fıstıklı lokum
2 kuru kayısı

Öğle Yemeği
2 kaşık domates çorbası
2 parça tavuk şinitzel
1 kase yoğurt
Maydanoz roka
2 kaşık spagetti

Akşam
Yarım içi alınmış simit

Yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyüş yarım saat Trambolin de hareket
1 litre su
Yatana kadar içebildiğim kadar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…