Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Valla ne yalan söyleyeyim bi ara tamamen vazgeçmek üzereydim yok ben veremicem bu kiloları demiştim ama yok artık öyle değil gitsin kilolar gelsin fit vücutlar
Hosbulduk:)
Valla sizleri bilemem de ben bu halime vazgece vazgece yarim biraka biraka geldigim icin artik vazgecmek istemiyorum canima yetti zayifliciiiim
Vazgecmesin kimsee

Iyi geceler kızlar ben de bugun baya serbesttim kendime izin vermiş gibiydim. Sabah tam bugday sandvic ekmegiyle domatesli peynirli sandvic+cay
Oglen 200 gr. tavuk ve yesil salata birkac tane kozlenmis kirmizi biber
Aksam iki kofte iki yaprak sarma bir kase de mantar corbasi ictim

yarım saat yurudum
iki bucuk lt. Su ictim
ve irademe yenik duserek iki bardak ice tea icmis bulundum cok pişmanim

Bu arada sizlere bir şeyler danışacağım basenlerimin kalçalarımın eridiğini hissediyorum ancak göbeğime bir türlü çözüm bulamıyorum yani bölgesel olarak böyle uyabilecegim sıkılmayacağım bir egzersiz programı bilen varsa paylaşabilir mi???

Merhabalar kızlar :) 12 saattir ders çalışmadan sonra stres atayım diye yazılanları okudum. Yeni kaptanımız çok tatlış :) onun yazılarını okurken motive oldum. ÖZgüven yüklendi birden.

Kaptanım takımımıza Hoşgeldin :)
Kendimi tanıtayım ben hemen. Ismim gülsüm. 21 yaşındayım. Boyum 1.72. Ankara'da yaşıyorum. Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bekarım :d
Kilo verme serüvenim 73 kilo ile başladı. Ama 78i gördüğüm zamanlar da oldu. Şuan 66 kiloyum. 1 ay önce 64 idim. 2 kilo almış durumdayım. Tam vazgeçtik derken Allah seni çıkardı karşımıza bence :)
İstediğim kıyafetlerin yakışmaması üzerine eve gelip sinir krizi geçirdim. Ertesi gün spor salonuna yazılıp kilo vermek için adım attım. O da 1 ay sürdü açıkcası. Sürekli okul, toplantılar, seminerler derken hiç enerjim kalmıyordu bıraktım. Ama sınavlardan sonra pilatese başlayacağım. :) şuan 66 kiloyum ama Haziran'a kadar hedefime ulaşacağım. Hedefim 60. Harika fit bir beden istiyorum :) 6 kilo zor değil bence bu süre zarfında. Ki şok diyet olayına karşıyım. Öğrenci olduğum için sürekli fast food tüketiyordum. Sadece fast food ve abur Cuburu keserek verdim bu kiloyu.

mELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler

****14.TAKIM HEDEF LİSTESİ****

Gulsum462 ( 66.7 / 66.0
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /
rengarenknesli ( 75,8/ 75,5

Haftaya hedefledigim kilo 88
Sanada hayyirli olsun canim kaptanligin

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Valla ne yalan söyleyeyim bi ara tamamen vazgeçmek üzereydim yok ben veremicem bu kiloları demiştim ama yok artık öyle değil gitsin kilolar gelsin fit vücutlar
Pes etmek yok tabi simdikik sayimizda yeterli yola devam etmek icin tanisana kadar yeni uye ihtiyacimizda yok sanirim zamanla gelenleride kabul ederiz yeni kan herzaman iyidir degilmi. Bugunden tezi yok ozaman basliyorsun sekerim

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
meleklerim yukardaki linkte cok onemli bilfiler var hangi beslenme diyeti uygularsaniz uygulayin bilmeniz ogrenmniz karar vermeniz gerekn bilgiler. Leptin hormonunun zayiflamadaki onemi cok onemli. Ve bedenizmedi bazi vitamin ve hormonlar hem sagkik acisindan hem zayiflama acisindan cok onemli. Bugun okuyin sorulariniz olursa cevaplarim olurmu

herkese merhabalar. dün katılamadığım için üzgünüm... tüm gün izmirdeydim ve neredeyse 1 saat oturmadım arkadaşlar... yemek menüsü paylaşmayacağım... çünkü berbat bir gündü... bugün daha güzel geçecek inanın...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği
1 domates
öğle:
yarım ev yufkasının içine yumurta, taze soğan, acı biber, roka vb yeşilliklerle yapılmış dürüm
şekersiz çay
akşam:
yoğurtlu bakla
dürüst olmak gerekirse bu hafta motivasyonum çok kötüydü... dolayısıyle kilo veremedim... önümüzdeki hafta öyle olmayacak arkadaşlar. allah nasip ederse spor salonuna yazılacağım...
akşama kadar 3 fincan yeşil çay
3,5 lt su
bugün 30 dk yürüyüş yaptım

kaptanım tekrar merhaba... diyetisyen kontrolünde değilim ne yazık ki... çünkü diyetisyenin verdiği reçete bana çok abartı geliyor... normalde bile o kadar yemiyorum ki ben diyorum bu arada 50-48 beden giyiyordum(üst beden olarak) şimdi 46 giyiyorum ve eşim bugün bana artık sana sarılabiliyorum rahatlıkla ellerim kavuşuyor dedi.. yazık adam söyleyemiyordu demek ki

Kaptanım karatay diyetinde kahvaltıdan sonra 4-5 saat ağıza bişey atılmayacak deniyor. Su veya diğer içecekleri özgürce mi tüketeceğiz? Yani yemek yedikten sonra hangi vakitlerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…