- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.161
Hosbulduk:)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Valla ne yalan söyleyeyim bi ara tamamen vazgeçmek üzereydim yok ben veremicem bu kiloları demiştim ama yok artık öyle değil gitsin kilolar gelsin fit vücutlar
Haftaya hedefledigim kilo 88MELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler
****14.TAKIM HEDEF LİSTESİ****
Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /
rengarenknesli ( 75,8/ 75,5
yeni kızlar
deren ada yaş:25 boy: baş. tarihi: 27/03/2015 ** 17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 60,7 hedef kilosu:52
haftaya hedeflediği kilo:
aycanhakan yaş:19 boy: 170,baş. tarihi: 27/03/2015**17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 72,0 hedef kilosu:65
nhtylz yaş: 31 boy: 165baş.tarihi: 27/03/2015 **17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 89,5 hedef kilosu:60
kitap asıgı:
katrem
yeni kızlarım sızıde ekledim isim karşısına gerekli bilgileri alıntılayarak doldururmusunuz kayıtlar içinde lazım olacak
Pes etmek yok tabi simdikik sayimizda yeterli yola devam etmek icin tanisana kadar yeni uye ihtiyacimizda yok sanirim zamanla gelenleride kabul ederiz yeni kan herzaman iyidir degilmi. Bugunden tezi yok ozaman basliyorsun sekerimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Valla ne yalan söyleyeyim bi ara tamamen vazgeçmek üzereydim yok ben veremicem bu kiloları demiştim ama yok artık öyle değil gitsin kilolar gelsin fit vücutlar
22 martan bu yana kilom aynı şimdiden motivasyon yerlerdeyeni gelen sevgili arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza... aslında biz grup olarak çok neşeli insanlarız... en şişkonuz benim..
canım bende kilo aldım bir haftada ama motivasyonum yerlere inmedi daha çok inat ettim...22 martan bu yana kilom aynı şimdiden motivasyon yerlerde
Devam edeceğim nasılbir kötülük yapmisim bedenime bunu şimdi anladımcanım bende kilo aldım bir haftada ama motivasyonum yerlere inmedi daha çok inat ettim...
canım takıma aktif katılım yaparsan etkisini görürsün... bak biz burada birbirimze destek oluyoruz... sende katıl menülerini paylaş...Devam edeceğim nasılbir kötülük yapmisim bedenime bunu şimdi anladım
su yeşil çay falan selbest canım... yiyecek anlamında herşey yasakKaptanım karatay diyetinde kahvaltıdan sonra 4-5 saat ağıza bişey atılmayacak deniyor. Su veya diğer içecekleri özgürce mi tüketeceğiz? Yani yemek yedikten sonra hangi vakitlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?