Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su yeşil çay falan selbest canım... yiyecek anlamında herşey yasak

Canım benim çok teşekkür ederim :) yarın başlamayı düşünüyorum bakalım. Çünkü hızla kilo almaya başladım haftaya bomba gibi olmak istiyorum. Havalar ısınıyor. Montun altına saklanamıyorum artık.

yeni gelen sevgili arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza... aslında biz grup olarak çok neşeli insanlarız... en şişkonuz benim..
Hosbulduk canim. Çok hoşsun ya insan bu kadar kendiyle barışık olabilir. Keske ben de boyle barisik olsam valla. Hepimiz tığ gibi olcaz ama

canım yaşam tarzı haline getirebilirsen karatay çok güzel bir beslenme programı... inanıyorum başaracağına

ben kendime özel diyet programı uyguluyorum... herşeyden (tatlı,kızartma,pirinç pilavı,beyaz ekmek hariç) az az yiyorum...
Bunlar illa herkese yasak mi? Ilk sayfada beyaz ekmek vs yasak yaziyo ama belki degismistir diye soruyorum cok zaman olmus çünkü. Takım da hep degisiyo ya zamanla.

Ben de ozel diyet uygulamiyorum. Paul McKenna'nın kitabına gore gitmeyi yasam tarzi haline getirmeyi dusunuyorum ama kurallari da tam olarak bilemedim. Kafamda deli sorular

herkese meerhaba iyi akşamlar :)
pazar yoğunluğu ve yorgunluğu var bende yarından itibaren menü paylaşımımı düzenli yapacağım kilomu bu sabahki kilo olarak yazdım ama başlama tarihine 30 mart dedim umarım yanlış olmamıştır

Merhaba bizim de aşağı yukarı şimdiki kilolarımız ve hedeflerimiz aynı umarım istedigin kiloya diledigin zamanda ulaşırsınnn

Bunlar illa herkese yasak mi? Ilk sayfada beyaz ekmek vs yasak yaziyo ama belki degismistir diye soruyorum cok zaman olmus çünkü. Takım da hep degisiyo ya zamanla.
canım beyaz ekmek sadece zayıflamak adına değil, sağlıklı yaşamak adına da yasak olmalı aslında... ama sen yemek istiyorum diyorsanda abartmamak kaydıyla ye tabii

canım beyaz ekmek sadece zayıflamak adına değil, sağlıklı yaşamak adına da yasak olmalı aslında... ama sen yemek istiyorum diyorsanda abartmamak kaydıyla ye tabii
Yani benim uygulamak istedigim programda o yasak bu yasak gibi bir sey yok. Açsan ve canın ne yemek istiyorsa doyana kadar tadina vararak yemekte serbestsin diyor. Bunu bir zaman uyguladim ben gayet de verdim kilo ama tabi hayat tarzi haline getirmedigim bir sure sonra biraktigim icin tekrar aldim kilolari. Eger illa ki bir diyet yapilmak zorundaysa cesitli seyler herkese yasak olacaksa ona gore davranayim diye soruyorum. Ne kadar erken baslarsam o kadar iyi.

o zaman yasaklara uy tavsiye ederim. daha sağlıklı bir şeklde kilo verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…