Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım asla pes etmek yok. kilo vermek değil sağlıklı hayat surmek adına bedenimizdeki o katmer katmer olmuş toksinlerden kurtulmak adına yola devam edeceğiz.

haklısın. ben zaten diyetisyen listesine karşıyım ama tercih meselesi. burada birşeyleri dikte etmek yerine tercihlere saygı duyarak beraberce zayıflamayı hedef etmeliyiz tatlım
ben size sadece dopru bildiklerimi ve yaşadığım deneyimleri aktarmaya uğraşacağım
canım bende kilo aldım bir haftada ama motivasyonum yerlere inmedi daha çok inat ettim...

Devam edeceğim nasılbir kötülük yapmisim bedenime bunu şimdi anladım
aynen kuzum. bu beden bizim ve sağlıklı bir şekilde yaşlanmak varken nedne hasta huysuz devam edelim yola değilmi

Kaptanım karatay diyetinde kahvaltıdan sonra 4-5 saat ağıza bişey atılmayacak deniyor. Su veya diğer içecekleri özgürce mi tüketeceğiz? Yani yemek yedikten sonra hangi vakitlerde ?
tatlım. karatay la ilgili size paylaşacağım bilgileri, ayrıca okumanızı şiddetle tavsiye edeceğim kitabını okuduktan sonra eminim hayatınızda çok şey değişecek. yuzde yuz uymasanız bile hayatınıza katacağınız en ufak ayrıntı çok yol kattedirecek. evet karat da yasaklar yok aslında sağlıklı ve rafine olmayan pek çok gıda serbest seviyede tutmak kaydıyla . be sadece bunlara dikkat etmenizi öneriyorum. canan hoca leptin hormonuna dikkat cekmiş bir hekim. evet leptin ormonu sindirim gerektirmeyen su, şekersiz çay, şekersiz kahve gibi içecekler sonrası çalışmaya devam ediyor leptini bozmuyor. ayrıca yoğurt, kefir ayran, süt gibi içecekler de leptini azda olsa sekteye ugratmasına ragmen çalışmaya devam ediyor. eger acıkırsanız süt ürünleri içecekleri şekersiz tuketebilirsiniz ama ara öğünde tavsiye edilen çerez, meyve gibi yiyecekler leptini bozuyor. ayrıca insülini yukselttiği için leptin çalışmasına izin vermiyor. leptin hormonu bizim mevcut yağlarımızı yakan hormon olduğuna göre bu hormonun çalşmasına izin vermeliyiz. lakin doyana kadar yediğiniz halde eğer açlık hissedrseniz mutlak bişiler atıştırın çünki açlıktada leptin bozuluyor.

su yeşil çay falan selbest canım... yiyecek anlamında herşey yasak
karatay kitabını yaşam boyu sağlık için mutlaka okuyun uygulama size kalmış bişi. yukarda leptini bozan durumları açıkladım tatlım
ayrıca bu linkleride okuyabilirsiniz
http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

Herkes karatay diyetini mi uyguluyor burda?
hayır tatlım sedece tavsiye ettim uymk yada uymamak senin bileceğin iş.
menuleri bu hafta takip edip eleştiri önerilerimi yapacağım bilgim ve tecrubem dhailinde

bu hafta bomba olacağız durmak yok yola devam
Kizlar bende ozel bi diyet uygulamiyorum uygulayamiyorum sıkılıyorum herseyden az az yemeye calisiyorum
buda bir seçim tatlım bu hafta menuleri görelim duruma göre karar verir öneri yaparım

Bunlar illa herkese yasak mi? Ilk sayfada beyaz ekmek vs yasak yaziyo ama belki degismistir diye soruyorum cok zaman olmus çünkü. Takım da hep degisiyo ya zamanla.
tatlım beyaz ekmek çok zararlı. ama illede yemek istiyorsan haftada 1 gun tercih et bunun dışında ki gunlerde tavsiyem ekmek yiyeceksen tam bugday olsun. hem sadece senin için değil ailen için tercih etmelisin.

Ben de ozel diyet uygulamiyorum. Paul McKenna'nın kitabına gore gitmeyi yasam tarzi haline getirmeyi dusunuyorum ama kurallari da tam olarak bilemedim. Kafamda deli sorular
çok kitap okudum sağlıklı yaşam adına bu kitabı bana yazarmısın en kısa surede araştırmak isterim tatlım

Kusura bakmayin pazar gunu olmadigim icin bole gec yazdin ben cuma icin hedefledgim 1 kilo vermek listeye girene kdar duraklama donemine girmem umarim

MELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler

****14.TAKIM HEDEF LİSTESİ****

Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /
rengarenknesli ( 75,8/ 75,5

yeni kızlar
deren ada yaş:25 boy: baş. tarihi: 27/03/2015 ** 17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 60,7 hedef kilosu:52
haftaya hedeflediği kilo:59,7

aycanhakan yaş:19 boy: 170,baş. tarihi: 27/03/2015**17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 72,0 hedef kilosu:65
haftaya hedeflediği kilo:

nhtylz yaş: 31 boy: 165baş.tarihi: 27/03/2015 **17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 89,5 hedef kilosu:60

kitap asıgı:

katrem yaş:25 boy:1,68 baş.tarihi:30/03/2015 baş.kilosu:76,5 hedef kilo:68
yeni kızlarım sızıde ekledim isim karşısına gerekli bilgileri alıntılayarak doldururmusunuz kayıtlar içinde lazım olacak

22 martan bu yana kilom aynı şimdiden motivasyon yerlerde
selam tatlım sanırım 20 martta gruba girmişsin ancak fazla mesaj ve menu paylaşımın olmamış. eğer bizimle duzenli şekilde yola devam etmek istersen bende kilolardan kurtulacam dersen kayıt etmek isterim senide bilgi verirmisin bana. ben yeni kaptanınız neslihan bu arada. yukardaki listeyi doldurmanı rica ediyorum

kızlar alıntı yaparken listeyi baş ve sondaki QUOTE yazısı ve parantez işaretlerini silerseniz mesaj daha sağlıklı olur bilginiz olsun

Gunaydin bayanlar... guzel bir haft diliyorum hepinize gecmise tam anlamiyla donup bakamadim benimle ilgili bisi varsa kacirmis olabilirim... en kisa zamanda donus yaparim.

1 saat spor yaptim back egzers.
Pazar gunu menum
Sabah
1 dilim t.bugday ekmek
4 zeytin
1 has.yumurta
1 acik cay
1.k kutusu kdar peynir
Bol yesillik

Ara
1 su brdagi light sut

Aksam
6 yemek kasigi kabak
1 kase yogurt
2 kasik tavuk haslama

Ara
Yesil cay

Su.. 2,5 litre

gelelim benim pazar gunki menume
sabah kalkınca 2 bardak su+ 1 brd kefir
saat 10,30 da: 2 haşlanmış yumurta+1 avuç beyaz peynir+8 zeytin+bol yeşillik+10 kadar çiğ fıstık
ve kaptanda kaçamak yaptı 1 adet pişi+1dlm tam bugday ekmeği
saat: 15,00 de 1 kase yoğurt
saat: 18,00 de köy tavuğu haşlaması+bol salata+4 kaşık buğday pilavı
spor: 1 saat yurume+5dk güç egzersizi

derencim menun için teşekkur ederim harika bir menu pazara ragmen kaçamaksız görünüyor
tavsiyem. rafine olmuş hiç bir urun hem sağlık açısından hem beden ihtiyacı olduğundan liht süt yerine gunluk sut tercih etmelisin.

Kefirin faydasini ogrene bilirmiyim

MELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler

Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /

yeni kızlar
deren ada yaş:25 boy: baş. tarihi: 27/03/2015 ** 17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 60,7 hedef kilosu:52

aycanhakan yaş:19 boy: 170,baş. tarihi: 27/03/2015**17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 72,0 hedef kilosu:65

nhtylz yaş: 31 boy: 165baş.tarihi: 27/03/2015 **17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 89,5 hedef kilosu:60

kitap asıgı: yaş: 20 Boy: 1.68 baş. Tarihi: 28/03/2015 baş. Kilosu: 68 hedef kilosu:

kızlar alıntı yaparken listeyi baş ve sondaki QUOTE yazısı ve parantez işaretlerini silerseniz mesaj daha sağlıklı olur bilginiz olsun

Günaydınn herkese
Beyaz ekmek zararli evet minimuma indirmeye calisacagim. Karatay'ın dedikleriyle McKenna'nın dedikleri arasinda benzer yonler var. Acikinca beklememek ve acikmadan kesinlikle hicbir sey yememek gibi. Kitabin ismi Sizi Zayiflatabilirm. Yazari Paul McKenn.a Pegasus yayinlarindan cikti. Ben okudugum seyi tekrar okumaktan hoslanmadigim halde tekrar tekrar okudum 3 olmustur sanirim. Her seferinde de cok pis gaza geldim. Icinde bu yazdiklarini uygulamis ve devam etmis kisilerin oncesi sonrasi fotograflari hikayeleri de var. Bir de telkin cd si cikiyor. Kriz anlarinda uygulanabilen metodlari var. Ama henuz onlari beceremedim bak bence de kaptanim belki isine yarar.

gelsin yeni hedefler

Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /

yeni kızlar

kitap asıgı: yaş: 20 Boy: 1.68 baş. Tarihi: 28/03/2015 baş. Kilosu: 68 hedef kilosu: 55
haftaya hedeflediği kilo: 67

Kefirin faydasini ogrene bilirmiyim
tabiki tatlım. kefir içeriğinde faydalı probiyotikler barındırır buda bağırsak sağlığı ve florası açısından çok önemlidir.
dunyanın gelmiş geçmiş en iyi hekimi hipokrat "butun hastalıklar bağırsakta başlar" demiş. bu çok önemli bir laftır.
kiloda bir hastalıktır ve bağırsak florazmız ne kadar sağlıklı olursa hastalıklardanda o kadar uzak yaşarız
daha detay için
alıntıdır: https://www.radoha.com.tr/kefirin-f...PtP_06N8ZjkcCuXZUVa4MfJEkzF0mBkmzIaAu4o8P8HAQ
Kefirin Faydaları Nelerdir?
Probiyotikdir
Kefirde, prebiyotiklerle beraber, sayısı 30- 40’a kadar çıkan probiyotikler bulunmaktadır. Bu probiyotikler sindirim sisteminde bulunan bakterilerin kolonize olmasını sağlayarak, vücut için yıkıcı patojen özellikte olan mayaların bağırsaklara tutunmasını ve gelişimini engeller.

Probiyotik özelliğinden dolayı yüksek tansiyonu düzenler, şeker hastalığına karşı etkilidir, deri hastalıklarına karşı iyi gelir, cildin güzelleşmesini sağlar, kilo dengesini düzenler.

Probiyotiklerin diğer faydaları, bağışıklık sistemini güçlendirmek, yiyeceklerin hazmını kolaylaştırmak, vitaminlerin sentezini yapmak, bağırsakları zararlı bakterilere karşı korumak, zararlı maddelerin kan dolaşımına geçmesini engellemek, iltihabi hastalıkların oluşumunu engellemek, yaşlanmayı yavaşlatmak, otizm bulgularını hafifletmek, ishali önlemek, idrar yolu iltihaplarını önlemek, kabızlığı tedavi etmek, böbrek taşlarının oluşumunu engellemektir. Gerçek kefir tanelerinden üretilen Radoha Kefir'de, bolca bulunan probiyotikler nedeniyle, tüm bunlara fayda sağlar.

Sindirim sistemini destekler
Kefir’ de bulunan bakteri ve mayalar tam olarak parçalanmamış besinlerin sindirimine yardımcı olarak besin kaybını önlemekte ve bu sayede bağırsakları temiz ve sağlıklı tutmaktadır. Bağırsak sağlığını koruyarak, vücutta sadece bağırsaklarda üretilen B7 ve b12 vitaminlerinin doğal olarak karşılanmasını sağlar.

Bağışıklık sistemini güçlendirir
İçerisinde bulundurduğu B1, B2, B6, B12, B3, C, Niasin, A, E, Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor, Çinko, Demir, Sodyum, Potasyum gibi vitamin ve mineraller sayesinde insan sağlığını korumada öncü bir gıdadır.

Yıkıcı hastalıkların tedavisinde destek ürünü olarak kullanılabilir
Kefir tüketimi, ağır ve yıkıcı hastalıkların tedavisinde kullanılan, insan vücuduna oldukça zarar veren tedavi yöntemlerinin etkilerini azaltmada destek ürünü olarak kullanılabilir.

Radoha kefir doğal enerji kaynağıdır, serinletici ve iştah açıcıdır
Kefirin mayalanması sırasında sütte bulunan laktoz ve proteinlerdeki değişimler kefirin bir enerji kaynağı olmasına aynı zamanda serinletici ve iştah açıcı bir gıdaya dönüşmesine sebep olur.

Radoha kefir doğal antibiyotik ve doğal antioksidandır
Kefirde oluşan asetik asit, H2O2 gibi antibakteriyel maddeler ve antibiyotikler, kefirin vücutta antibakteriyel ve antibiyotik etkisi göstermesine neden olur. Bu nedenle kefir bazı hastalıkların iyileştirilmesinde destek ürün olarak tüketilebilir.

Radoha kefir sinir sistemini düzenler
Sinir sistemini düzenlemesi ve depresyona karşı etkili olması hakkında, Radoha kefirde bol miktarda olan aminoasitlerin, kalsiyum ve magnezyumun sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı etkisi vardır. Aşırı yorgunluk, uyku bozuklukları, hiperaktivite gibi rahatsızlıklarda etkisini gösterir. Uykusuzluğu düzenlemeye yardımcı olur.

mutlaka okuyacağım ben sağlık kitabı delisi sayılırım. okumadığım böyle çok az şey var.

mutlaka okuyacağım ben sağlık kitabı delisi sayılırım. okumadığım böyle çok az şey var.
Belli oluyor zaten baya birikimin var.
Cok saglik kitabi okumam aslinda ben ama bunu ogrenince kosa kosa gidip almak istemistim karatayin kitaplarini da alacagim ne zamandir aklimda ama bir turlu denk getiremedim malesef.

Huuuu huuuuu komşuuuuuu

Günaydınlar olsun 14.cü takımın güzel elemanları ve fıstık Kaptanı

Bendeniz Oynakbaşı, yani banu 8.ci takımda yarışıyorum ve 80 - 89 arası kilo verelenlerinde takım kaptanıyım
Hepinize şimdiden başarılar diliyorum
Eminim güzel kaptanınız sizi fıstık gibi yapıp mezun edecektir

Sık sık benide burada göreceksiniz malum kambersiz düğün olmaz

Günaydııınnn )
tatlım seninle mevcut kilolarımızda yakın hedef kilomuzda aynı bu hafta ne kadar vermeyi planlıyorsun listeye ekleyelim hedefimizi hedefsiz olmaz değilmi

Belli oluyor zaten baya birikimin var.
Cok saglik kitabi okumam aslinda ben ama bunu ogrenince kosa kosa gidip almak istemistim karatayin kitaplarini da alacagim ne zamandir aklimda ama bir turlu denk getiremedim malesef.
karatayı metabolizma işleyişini öğrenmek açısından mutlaka oku 1. kitaptan başla olurmu

oo cecom mutlaka beklerim renk katarsın hoşgeldin

Tesekkurler
Kaptan bizden once mezun olacak sanki
Rumuzunuz cok guzelmis bu arada

Tesekkur ederim cok detayli bilgi aldim ellerinize saglik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…