Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tesekkurler
Kaptan bizden once mezun olacak sanki
Rumuzunuz cok guzelmis bu arada
işallah bi an önce mezun olurum size daha çok faydam dokunur. cecom takım kaptan yardımcısıydı nikini oynakbaşı olarak değiştirdi. ne de olsa oynağın başı oldu artık hakketen çok yakıştı

Günaydın melekler hepimize mutlu haftalar ben pazar günleri giremiyorum haftanın tek kaçamak günüde pazar oluyor zaten o yüzden dün için menü paylaşımı yapmayayım bugün güne güzel bir kahvaltıyla başladım motivasyon tam gaz işyerinde olduğumdan sürekli aktif olamıyorum zaman buldukça sizinleyim görüşürüz

işallah bi an önce mezun olurum size daha çok faydam dokunur. cecom takım kaptan yardımcısıydı nikini oynakbaşı olarak değiştirdi. ne de olsa oynağın başı oldu artık hakketen çok yakıştı
Mezun olan gitmiyor mu? Ben mezun olunca kaptan da gidecek zannetmistim. Gitmiyorsa cok guzel olur tabii ki

tamam akrepcim. bende pazarları aynı durumdayım sizler için dun girdim göz attım bir sayfaya. elden geldiğince artık

Mezun olan gitmiyor mu? Ben mezun olunca kaptan da gidecek zannetmistim. Gitmiyorsa cok guzel olur tabii ki
sizleri mezun etmeden gitmeye niyetim yok ona göre

tamam akrepcim. bende pazarları aynı durumdayım sizler için dun girdim göz attım bir sayfaya. elden geldiğince artık

sizleri mezun etmeden gitmeye niyetim yok ona göre
Onceki birkac sayfayi okuyunca kafam karisti bir suru degisiklik olmus da kaptan da hedefine ulasinca gider herhalde diye dusunmustum. Hepimizi mezun et kaptan evet gitme o zamana kadar

"]MELEKLERİM listeyi alıntılayarak haftaya kaç kilo olacağız bir hedef koyarak yola devam edelim isterim
gelsin yeni hedefler

****14.TAKIM HEDEF LİSTESİ****

Gulsum462 ( 65,6/
Nurgul_85 (51 /50
Akrepimm ( 69/
MasalKusu ( 97,6 /
Suzibazi ( 57,0 /
rengarenknesli ( 75,8/ 75,5

yeni kızlar
deren ada yaş:25 boy: baş. tarihi: 27/03/2015 ** 17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 60,7 hedef kilosu:52
haftaya hedeflediği kilo:59,7

aycanhakan yaş:19 boy: 170,baş. tarihi: 27/03/2015**17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 72,0 hedef kilosu:65
haftaya hedeflediği kilo:

nhtylz yaş: 31 boy: 165baş.tarihi: 27/03/2015 **17/04/2015 de listede/ başlangıç kilosu: 89,5 hedef kilosu:60
haftaya hedeflediği kilo:

kitap asıgı: yaş: 20 Boy: 1.68 baş. Tarihi: 28/03/2015 baş. Kilosu: 68 hedef kilosu: 55
haftaya hedeflediği kilo: 67

katrem yaş:25 boy:1,68 baş.tarihi:30/03/2015 baş.kilosu:76,5 hedef kilo:68

Bende yazdim gedef kilomu ama gormedin heralde bende biraz daha iyimser olayim bari hedef kilo 89

Kizlar sporlarinizi ac karna mi tok karna mi yani yemekten bir iki saat sonra mi yapiyorsunuz? Nasil yapmak lazim?
yemekten 1-2 saat sonra yapmak daha sağlıklı. ama sabah kalkınca yapmak istiyorsan kalkınca 1 elma yada yoğurt kefir bişi ye spora başla spordan sonra kahvaltıya geçebilirsin

alıntıdır: gul kaynak

Su, kaslarımız, kalbimiz, dokularımız, tüm hücrelerimiz ve organlarımızın çalışmasını sağlayan, vücudumuzun dışını ve içini temizleyen, toksik maddeleri vücudumuzdan atan muhteşem bir sıvıdır.

Sağlıklı ve uzun yıllar yaşayabilmek için bir insanın her gün en az
3 litre su içmesi gerekmektedir. Ancak bu suyun özellikleri büyük önem taşımaktadır. Suyun içinde bulunan pozitif yüklü alkali minerallerin dengesi yaşam kalitemiz için son derece önemli bir faktördür. Bu dengenin bozulması hücre işlevlerinin hasara uğramasına neden olabilir. Hücre hasarının başlaması, yaşlanma sürecinin hızlanması demektir. Saçlarımızın beyazlaması, cildimizin kırışması, kemiklerimizin güçsüzleşmesi, yüksek tansiyon, kolesterol, romatizma, diyabet ve kanser oluşumunun temel sebebi, bu hücre düzeyinde yaşanan bozulmadır. Bedenimizin ihtiyacı olan mikro yapıdaki alkali ve canlı iyonize suyu yeterli miktarda içerek çok daha zinde ve sağlıklı kalabilir, yaşlanma hızımızı azaltabiliriz.

Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.
neden derseniz:
yemekten sonra ve yemekle birlikte içilen suyun fayda ve zararları hakkında önemli bilgiler yine bu linkte
http://blog.milliyet.com.tr/bunlari-biliyor-muydunuz-/Blog/?BlogNo=406365

herkese merhaba arkadaşlar
bu sabah:
sucuklu yumurta
1,5 dlm tb ekmeği
1 dlm yağsız tuzsuz peynir
2 çeri domates
öğle:
nohut,mercimek,bulgur ve sarımsaklı yoğurtla yapılan soğuk çorba
akşam:
salata
köfte
akşama kadar 3 lt su
bu arada kaptanım benim bu haftaki amacım kilomu korumak... çünkü kilo vermem durdu... biraz problem var bende...

ben bazen suyu olduğundan daha çok içiyorum... yani içtikten sonra 3ün üstüne çıktığımı farkediyorum... zararlı diyorlar ama :S

tamam tatlım nasıl istersen. bu hafta alışma haftam zaten ama sonraki haftalarda hepinizden en az 400gr hedefler bekliyorum anlaştıkmı
bu arada yukardaki menu bugun demişsin bunlar dışında birşey yemeceksen uygundur

ben bazen suyu olduğundan daha çok içiyorum... yani içtikten sonra 3ün üstüne çıktığımı farkediyorum... zararlı diyorlar ama :S
bende çok su içerim kendimi bildim bileli. bir zararını görmemedim ki zaten bu konuda çok farklı bilgiler mevcut aklımıza en yatkın olanı yapalım yeterli

Benim menumude yorumlarmisiniz arkadaslar

Sabah
Bir kase musli
Bir bardak sut

Ara
Yesil cay

Ogle
Yulaf kepegi ile yaptigim 2 adet krep
Bir bardak icetea
Nescafe

Aksam(bu aksam menum)
Bir tabak pirasa
Salata
Ayran

40 dk plates ve 45 dk yuruyus yaptim
Su 2 litre olur heralde

yok başka birşey yemem zaten... midem çok rahatsız oluyor...

afiyet olsun canım... gayet güzel menün...

Ben de menumu yazayim

Sabah
Bir parca papatya ekmek (evde beyaz ekmekten baska bir sey bulamadim bugun boyle oldy artik)
Iki dilim peynir
Salatalik
Domates
Sekersiz cay

Henuz acikmadim. Acikinca yiyecegim artik oglen mi olur aksam mi bilmiyorum.

Sporum da leslie walk at home 2 mile videosu 32 dakika suruyor yanlis hatirlamiyorsam. Yeni spor yapmaya basladigim icin cok abartmak istemedim. Hamligimi atmam lazim once

Birazdan yesil cay icerim.
Suyu da aksam ne kadar ictigimi bildiririm.

Musliyi nasil yiyorsunuz? Misir gevregi gibi mi? Birkac defa denedim yemeyi ben mi yanlis yaptim ne oldu bilmiyorum bitiremedim cok kotu geldi tadi.

Musliyi nasil yiyorsunuz? Misir gevregi gibi mi? Birkac defa denedim yemeyi ben mi yanlis yaptim ne oldu bilmiyorum bitiremedim cok kotu geldi tadi.
Meyveli musli aliyorum ben ama sadesinide yiyorum o zaman icine biraz kuru kayisi kuru uzum koyup yiyorum birbardak laktozsuz sut ile yiyorum cok duyuyorum cevreden yiyemiyorum diyenleri ama bilmem ben seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…