- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.281
evet canım 48 benim için iyi oluyor çıtı pıtıHaa cok da altinda degilmis 50nin :) Az kalmis masallah ilk mezunumuz olacaksin galiba
bende jilian abs yapıorum canım sen hangisini yapıosun??Bende spor olarak jillian yapcam cok begendimmmm
Rumuzunuz cok guzelmis bu arada
evet canım 48 benim için iyi oluyor çıtı pıtıevet canım bende bir an evvel mezun olmayı umuyorum ama işte gıdım gıdım gidio kilolar
Anammmmm Maşallah buranında sohbeti çabuk ilerliyormuş
Bir elektrikler kesildi sonrada kızı parka götürdüm geldim maşallah kaç sayfa olmuşAllah nazardan saklasın..Aminnn
Teşekkür ederimKaptanlığını yaptığım topiğin önceden menü takibini ben yapıyordum ve şakasına bir keresinde kendime oynak başı arkadaşlarada yavru kurtlarım benim diyince ( Malum hababam sınıfı sahnesini anımsayınca ) arkadaşlar tam senlik nik alsana diyince kırmadım onları bende çok benimsedim hani neredeyse dışarda adımı soranlara oynakbaşı diyeceğim Önceki nikimde Cecoydu ( aslında eşimin lakabı arkadaşlar halada Ceco der bazen )
Bi yerden sonra zor mu oluyo
/QUOTE]
50 li kilolarda kilo vermek evet çok zor oluyo
Ne guzel bulunmus oyle. Ayy cocugun mu var ne guzel allah bagislasin
Amiinnnn canim:)Sağ olasın canım Rabbim herkese hayırlı eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin....Aminnnnnnn
aynen öle tatlım bakalım ne kadar sürede postalıcam kalan kilolarıAnladim. Ama sonucu gordukce daha da inat ediyosundur az kaldi az kaldi diye diye
Allah kabul etsin canımmMenumu guncelleyim
Sabah
1 parca papatya ekmek
2 dilim Peynir
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Aksam
1 tabak Ispanak yemegi
1.5 kase yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi
Mate cayi
Su şu an 1.5 litre. Yatana kadar 2 olur.
Sporum da 30 dakika leslie walk at home 2 miles.
Benim yarin carsamba ve persembe oruc tutmam lazim. Sahurda ne yesem ki kizlar
Verirsin canim insallah kisa bi surede ya 2 kilo ne kiaynen öle tatlım bakalım ne kadar sürede postalıcam kalan kiloları
Amin tatlim sagolAllah kabul etsin canımm
ay hadi inşallah canım hep beraber dal gibi olalımVerirsin canim insallah kisa bi surede ya 2 kilo ne ki
Amin tatlim sagol
merhaba hoşgeldinizzzselam kizlarr ben 6. takimdan gelpcpc sevgili kaptaninizin arkadasiyim ara ara beni burada goreceksiniz kendimi tanitayim hemen
bana pcpc diye seslenebilirsiniz
24 yasindayim evliyim 1 oglum var 3 bcuuk yasinda ev hanimiyim bu ara dil kursuna gidiyorum Yurt disinda yasiyorum 80 79 arasi gidip geliyorum
sizlerde kendinizi tanitirsaniz cok mutlu olurum
Kilo vereye calisan tum kizlara basarilar bol eksilerrr
hosbuldummerhaba hoşgeldinizzzben 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok henüz. şimdilik herhangi bir işte çalışmıyorum.. kilo vermeye ekimin sonunda 59 kilo ile başladım şu an 51 50 arasında gidip geliyorum bu cuma 50 olur diye düşünüyorum hedefim 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?