- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.321
tatlım seninle mevcut kilolarımızda yakın hedef kilomuzda aynı bu hafta ne kadar vermeyi planlıyorsun listeye ekleyelim hedefimizi hedefsiz olmaz değilmi
karatayı metabolizma işleyişini öğrenmek açısından mutlaka oku 1. kitaptan başla olurmu
oo cecom mutlaka beklerim renk katarsın hoşgeldin
kaptanım ben anlamadım pazar günü 76.5
pazartesi 77 benim kilolar dengesiz
ben bu hafta tam 76 oluyum da sonra açılırım
merhaba ben duygu :) 26 yaşındayım. evliyim 9 aylık bir kızım var... ev hanımıyım... 98 kiloyum, hedefim 60 ... tanıştığımıza sevindim pcpc :)selam kizlarr ben 6. takimdan gelpcpc sevgili kaptaninizin arkadasiyim ara ara beni burada goreceksiniz kendimi tanitayim hemen
bana pcpc diye seslenebilirsiniz
24 yasindayim evliyim 1 oglum var 3 bcuuk yasinda ev hanimiyim bu ara dil kursuna gidiyorum Yurt disinda yasiyorum 80 79 arasi gidip geliyorum
sizlerde kendinizi tanitirsaniz cok mutlu olurum
Kilo vereye calisan tum kizlara basarilar bol eksilerrr
Deryam hosgeldin cnm ugra tabi takimimaselam kızlar
neslimi ziyarete geldim, 6. takımdan derya ben...
artık ara ara ziyarete gelirim sizi,
neslimmmm canım benimmm yeni takımında sanada arkadaşlarınada başarılar dilerim kuzummm
Spor salonu iyi gelecek sana cnm. Yanliz sigara boregi ve sosis olmamais geksinmi cezan 100 ip atlamaGünaydın arkadaşlar.
Sabah:
2 sosis
1 haşlanmış yumurta
2 sigara böreği
öğle:
bamya
yoğurt
akşam:
tavuklu patates
yoğurt
Akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
Bu akşam itibariyle spor salonuna başlıyorum...
Eşimin işleri dolayısıyla ancak akşam gidebileceğiz...Eğitmen bende iradeli olursam çok başarılı olacağımızı söylüyor..Ki inanın bunu çok fazla istiyorum artık...Daha fazla sağlık problemi oluşmadan kilolarımdan kurtulmalıyım...
karatayı metabolizma işleyişini öğrenmek açısından mutlaka oku 1. kitaptan başla olurmu
oo cecom mutlaka beklerim renk katarsın hoşgeldin
Yaaaa evet sindimAnaaa Sindimiydi okız ne bilem nick değiştirdikten sonra deng gelmedik ki hiç
Ah bi tutabilsem kendimi canım ya her sabah merakla çıkıyorum tartıyaHergun tartilmak motivasyonunuzu dusurebilir o yuzden haftada 1 gun beraber tartilmamizi tavsiye ederim canlarim.
evet bugün eşim için bir değişiklik yapmak istedim... arada bende nasiplendimSpor salonu iyi gelecek sana cnm. Yanliz sigara boregi ve sosis olmamais geksinmi cezan 100 ip atlama
Canım ben istanbul avrupa yakasındayım Türkiye genelinde yokmuş su ve elektrikKaptanim akrepimm siz nerdesiniz sormamda sakinca yoksa istanvuldada elektirik yok
Gunaydin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?