Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neyse geç oldu bana müsaade

Sabah erken kalkacağım inşallah ve yine yoğun bir gün beni bekliyor
Kahvaltı faslından sonra kalan malzemeleri alacağım banyo tadilatımız için ( çarşamba başlıyor hayırlısıyla )
sonrada eve gelince banyoyu boşaltacağım ki eşim dolabını söküp makineyi banyodan çıkarsın

Tabi fırsatım olursa kesin damlarım yine ( en azından eşim gelmeden çünkü ben eşimi tanıyorsam o ardiye olarak kullandığımız Tuvaleti boşaltırken ille yardım et pc başında oturma der )

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

merhaba kızlar dün uğrayamadım bağlantı sıkıntısı vardı hemen menü paylaşımı yapıyorum
pazartesi
kahvaltı
1 yumurta tavada
2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin bir parça peynir
yeşilçay

arafa 1 kupa yeşilçay

öğlen 1 bardak ayran

akşam
1 tabak sebzeli tavuklu bulgur pilavı ve 1 kase havuçlu yoğurt meze

spor yok tüm gün ayaktaydım

karatayı metabolizma işleyişini öğrenmek açısından mutlaka oku 1. kitaptan başla olurmu

oo cecom mutlaka beklerim renk katarsın hoşgeldin[/QUOTE]

kaptanım ben anlamadım pazar günü 76.5
pazartesi 77 benim kilolar dengesiz
ben bu hafta tam 76 oluyum da sonra açılırım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr

Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandım ama şükür duşumuda alınca kendime geldim
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım

Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen ) bu sabah tartıda eksi gördüm
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izniyle

ben bu hafta tam 76 oluyum da sonra açılırım

Günaydın canım
Kız benim kilolar kadar dengesiz olmasın İnan bazen 2 - 3 kg bile fazla çıktığım oluyordu ama şükür cuma olunca o oran baya bir düşüyordu ve gramlarla artı görüyordum
Şükür direncimide kırdım ve kilocuklar yine gitmeye başladı

merhaba ben duygu :) 26 yaşındayım. evliyim 9 aylık bir kızım var... ev hanımıyım... 98 kiloyum, hedefim 60 ... tanıştığımıza sevindim pcpc :)

Günaydın arkadaşlar.
Sabah:
2 sosis
1 haşlanmış yumurta
2 sigara böreği
öğle:
bamya
yoğurt
akşam:
tavuklu patates
yoğurt
Akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
Bu akşam itibariyle spor salonuna başlıyorum...
Eşimin işleri dolayısıyla ancak akşam gidebileceğiz...Eğitmen bende iradeli olursam çok başarılı olacağımızı söylüyor..Ki inanın bunu çok fazla istiyorum artık...Daha fazla sağlık problemi oluşmadan kilolarımdan kurtulmalıyım...

selam kızlar

neslimi ziyarete geldim, 6. takımdan derya ben...
artık ara ara ziyarete gelirim sizi,
neslimmmm canım benimmm yeni takımında sanada arkadaşlarınada başarılar dilerim kuzummm
Deryam hosgeldin cnm ugra tabi takimima
cecom allah kolaylik versin evde tadilat zordur baya yorulacaksin
pcpc m ellerine saglik liste harika olmus sagolasin

Spor salonu iyi gelecek sana cnm. Yanliz sigara boregi ve sosis olmamais geksinmi cezan 100 ip atlama

karatayı metabolizma işleyişini öğrenmek açısından mutlaka oku 1. kitaptan başla olurmu

oo cecom mutlaka beklerim renk katarsın hoşgeldin

ben bu hafta tam 76 oluyum da sonra açılırım [/QUOTE]
Regl yakinmi tatlim ondan olabilir. Hem yeni basladik daha cok sey ogrenecek ve vericez kilolari. Bu arada evde spor yapabilirsen cep teline google playden sworkit uygulamasini indir cok sevecegine eminim nasil spor yaptigini anlamadan okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…