Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende spor olarak jillian yapcam cok begendimmmm
jillian super cnm bende yapmistim son 9 gunum kala biraktim bilegimde agri olmustu ama super incelme yapiyo sakin birakma derim
Allah Kabul etsin cnm sahur icin karatay kahvaltisi birebir yap derim

Ellerine sağlık canım Bende kaç haftadır benim grupta liste yapıyorum ama bir bunu beçeremiyorum bana bir ara zahmet olmazsa nereden yapabileceğimi izah edebilirmisin

kaptaniniz suan sporda kimler yapti bakalim sporlarini

Bende bugün 30 dakika yürüyüşümü yaptım

Hemen aklımdayken bugünki menümü paylaşayım bende

Sabah ( 09:00 )
1 dilim peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık

ara; ( 11:30 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle; ( 14:00 )
6 ay aradan sonra 1 adet simit ( Anam çok özlemişim )

Akşam; ( 17:00 )
6 köfte ( yağsız tavada )
1 büyük kase bol limonlu salata

ara; ( 19:30 )
1 bardak ayran

ara; ( 20:30 )
Türk kahvesi
Bu saatten sonrada ancak bol su

ohh ne guzel yuriyis te yapilmis cecom sen biliyosun benim eski nicki kim oldugumu biliyosun dimi hep sorcam denk gelemedim

bana sweetcim kaptancim talo halinde gondermisti eger istersen senin kizlarin isimlerini yolla yapip sana gonderim sonra sen cevapla dan alip ayrintili duzenlemeye girip boslugu doldurursun istersen resimlerle gonderirim sana ayrintili

hosbuldum
aa ne guzel 50 li kilolar ok az kalmis hedefe sanirim ilk mezun sen olursun ayrica bana siz diye hitap etmek zorunda degilsin burada Samimi bi ortam kuralim istiyorum da
ayy inşallah düşüncesi bile beni motive ediyorrr tamam canım anlaştık ilk kez yazıyo olmamdan kaynaklı siz demiştim

Ben de hosgeldiniz diyecektim ki siz demek zorunda degilsiniz demissin
Hosgeldinnn
Ben de 20 yasindayim. Aciktan uni okuyacagim bakalim tercih zamani gelince bir tercih yapip. 68 kiloyum. Hedefim de 55. Yeni katildim yeni basladim henuz. Boyle iste. Cocugunu allah bagislasin canim. Vee sana da bol eksiler

ayy inşallah düşüncesi bile beni motive ediyorrr tamam canım anlaştık ilk kez yazıyo olmamdan kaynaklı siz demiştim
anlastik canim
selam canim nickine bayildim bende kitap asigiyim
takimin kucugu sen misin bakalim
insallah sececegin bolumu seve seve okursun ve insallah en yakin zamanda citir fitt olursun tesekkurler bu arada Allah hepimizin cocuklarini kardeslerini ailesini bagislasin (duygusala bagladim )

Ben de sizin nicklere bayildim valla oynakbasi ve gelpcpc gayet orjinal nickler cok hos. Sanirim benden bir yas kucuk bir arkadasimiz var ikinci kucugum. Aslinda 21 oldum sayilir artik da ay eylul olunca boyle oluyo
Amin amin insallah

Canım buradan kayıt edip isimleri ben eklerim nasılsa sağ olasın tekrar uğraştırmıyayım seni
Bu arada hakikaten eski nickin neydi merak ederim şimdi

Bende spor olarak jillian yapcam cok begendimmmm
Harika bir secim tatlım daim yaparsan guzel incelirsin
Hosgekdin sindimmmm
Canım buradan kayıt edip isimleri ben eklerim nasılsa sağ olasın tekrar uğraştırmıyayım seni
Bu arada hakikaten eski nickin neydi merak ederim şimdi
cecom sindiydi ya unuttunmu kiz

Kizlar ococ mi cok seveceksiniz beni kirmayip menu takibini uslendigi icin ona tekrar tesekkur ederim
bende menumu yazayim ohalde
sabah kalkinca 2 brd su az sonra 1 brd kefir
7.30 da 1 tereyagda ymurta. 1 avuc peynir. 8 zeytin. Yesillik. 1 avuc fistik. 1/4 avakado
13.00 de roka ve tantuni kavurma
1 ayran
18.40 da haslanmis buruksel lahanasi sarimsak limon yagla. K.mercimek corbasi. 1 kasik makarna . 4 kasik yogurt
spor. 45dk karisik kardiyo

Iyi geceler herkese ben de menumu yazayim
SABAH
tam bugday sandvic ekmegine domatesli peynirli sandvic
ARA
nescafe
OGLEN
bir kase mercimek çorbası
beş altı ızgara köfte yanında cok az patates
yarım bardak coca cola zero
AKSAM
meyveli yogurt

Su:2 litre

kaptaniniz suan sporda kimler yapti bakalim sporlarini
ben yaptim 40 dk plates 45 dk yuruyus ben yeliz 31 yasindayim biri 11 biri 9 yasinda biri de 11 aylik 3 kizim var su an 89.5 kiloyum

Iyi akşamlar kızlar bugün çok geç çıktım akşama kadar iyiydi ama akşam saçmaladım hemen paylaşayım menümü
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Peynir
1 yumurta
Bol limonlu yeşillik

Ara
Tarçınlı yeşil çay

Öğle Yemeği
Yarım kase yayla çorbası
2 kaşık Salçalı pirinç pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak karnabaharlı salata

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Akşam
1 küçük dilim Kıymalı börek
1 halka tatlı

Sabah yarım saat yürüyüş
Akşam yarım saat Trambolin de hareket
2.5 litre su
Bu hafta hedefim 68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…