- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.301
jillian super cnm bende yapmistim son 9 gunum kala biraktim bilegimde agri olmustu ama super incelme yapiyo sakin birakma derimBende spor olarak jillian yapcam cok begendimmmm
Allah Kabul etsin cnm sahur icin karatay kahvaltisi birebir yap derimMenumu guncelleyim
Sabah
1 parca papatya ekmek
2 dilim Peynir
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Aksam
1 tabak Ispanak yemegi
1.5 kase yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi
Mate cayi
Su şu an 1.5 litre. Yatana kadar 2 olur.
Sporum da 30 dakika leslie walk at home 2 miles.
Benim yarin carsamba ve persembe oruc tutmam lazim. Sahurda ne yesem ki kizlar
408,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TD]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Akrepim[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Aycan Hakan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Deren Ada[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Gülsüm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-Katrem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Kitap Asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Masal Kusu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Nurgül[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-Rengarenk Neslim[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]11-Suzi Bazi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td][TD][TR][/tr][/td][TD][TR]
[/TR][/td]
[TR][/tr][/td]
kaptaniniz suan sporda kimler yapti bakalim sporlarini
ohh ne guzel yuriyis te yapilmis cecom sen biliyosun benim eski nicki kim oldugumu biliyosun dimi hep sorcam denk gelemedimEllerine sağlık canımBende kaç haftadır benim grupta liste yapıyorum ama bir bunu beçeremiyorum bana bir ara zahmet olmazsa nereden yapabileceğimi izah edebilirmisin
Bende bugün 30 dakika yürüyüşümü yaptım
ayy inşallah düşüncesi bile beni motive ediyorrrhosbuldum
aa ne guzel 50 li kilolar ok az kalmis hedefe sanirim ilk mezun sen olursun ayrica bana siz diye hitap etmek zorunda degilsin burada Samimi bi ortam kuralim istiyorum da
günlük sporum tamamdırkaptaniniz suan sporda kimler yapti bakalim sporlarini
Ben de hosgeldiniz diyecektim ki siz demek zorunda degilsiniz demissinselam kizlarr ben 6. takimdan gelpcpc sevgili kaptaninizin arkadasiyim ara ara beni burada goreceksiniz kendimi tanitayim hemen
bana pcpc diye seslenebilirsiniz
24 yasindayim evliyim 1 oglum var 3 bcuuk yasinda ev hanimiyim bu ara dil kursuna gidiyorum Yurt disinda yasiyorum 80 79 arasi gidip geliyorum
sizlerde kendinizi tanitirsaniz cok mutlu olurum
Kilo vereye calisan tum kizlara basarilar bol eksilerrr
kaptaniniz suan sporda kimler yapti bakalim sporlarini
anlastik canimayy inşallah düşüncesi bile beni motive ediyorrrtamam canım anlaştık ilk kez yazıyo olmamdan kaynaklı siz demiştim
selam canim nickine bayildim bende kitap asigiyimBen de hosgeldiniz diyecektim ki siz demek zorunda degilsiniz demissin
Hosgeldinnn
Ben de 20 yasindayim. Aciktan uni okuyacagim bakalim tercih zamani gelince bir tercih yapip. 68 kiloyum. Hedefim de 55. Yeni katildim yeni basladim henuz. Boyle iste.Cocugunu allah bagislasin canim. Vee sana da bol eksiler
Ben de sizin nicklere bayildim valla oynakbasi ve gelpcpc gayet orjinal nickler cok hos.anlastik canim
selam canim nickine bayildim bende kitap asigiyim
takimin kucugu sen misin bakalim
insallah sececegin bolumu seve seve okursun ve insallah en yakin zamanda citir fitt olursuntesekkurler bu arada Allah hepimizin cocuklarini kardeslerini ailesini bagislasin (duygusala bagladim )
ohh ne guzel yuriyis te yapilmis cecom sen biliyosun benim eski nicki kim oldugumu biliyosun dimi hep sorcam denk gelemedim
bana sweetcim kaptancim talo halinde gondermisti eger istersen senin kizlarin isimlerini yolla yapip sana gonderim sonra sen cevapla dan alip ayrintili duzenlemeye girip boslugu doldurursun istersen resimlerle gonderirim sana ayrintili
Harika bir secim tatlım daim yaparsan guzel incelirsinBende spor olarak jillian yapcam cok begendimmmm
Hosgekdin sindimmmmselam kizlarr ben 6. takimdan gelpcpc sevgili kaptaninizin arkadasiyim ara ara beni burada goreceksiniz kendimi tanitayim hemen
24 yasindayim evliyim 1 oglum var 3 bcuuk yasinda ev hanimiyim bu ara dil kursuna gidiyorum Yurt disinda yasiyorum 80 79 arasi gidip geliyorum
cecom sindiydi ya unuttunmu kizCanım buradan kayıt edip isimleri ben eklerim nasılsa sağ olasın tekrar uğraştırmıyayım seni
Bu arada hakikaten eski nickin neydi merak ederim şimdi
selam kizlarr ben 6. takimdan gelpcpc sevgili kaptaninizin arkadasiyim ara ara beni burada goreceksiniz kendimi tanitayim hemen
Selam ben yeliz 31 yasindayim biri 11 biri 9 yasinda biri de 11 aylik 3 kizim var su anda 89.5 kiloyum
ben yaptim 40 dk plates 45 dk yuruyus ben yeliz 31 yasindayim biri 11 biri 9 yasinda biri de 11 aylik 3 kizim var su an 89.5 kiloyumkaptaniniz suan sporda kimler yapti bakalim sporlarini
cecom sindiydi ya unuttunmu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?