- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.341
Su varda elektrik yok bizdeCanım ben istanbul avrupa yakasındayım Türkiye genelinde yokmuş su ve elektrik
bende jilian abs yapıorum canım sen hangisini yapıosun??
menusunu yazmayan kalmasin kizlar artik gunluk menu takibi bende kim yazmis yazmamis kontrol edicz
jillian super cnm bende yapmistim son 9 gunum kala biraktim bilegimde agri olmustu ama super incelme yapiyo sakin birakma derim
Allah Kabul etsin cnm sahur icin karatay kahvaltisi birebir yap derim
Menun süper cnm. Evde 5dk oksa bir spor yapsan iyi okacakti bitanemArkadaslar merhaba bugun ne ladar aksi bi gun elektrikler kesilmis 61 ilde... neyse umarim hepini iyisinizdr gec geldim ama elimden geldikcede dondum baktim geriye
Dunku menum
Sabah
1 dilim tam b.ekmek
4 zeytin
2 k.k kadar peynir
Bol yesillik ve domates
Ara
3 cig badem yesil cay
Oglen
Sebze corbasi
5 yemek kasigivetli turlu
Bol salata
Ara
Yesil cay
Bir adet diyet biskuvi
Aksam
1 kase mercimek corba
1 kasik haslanmis didiklenmis tavuk ustune 1 kasik yogurt
Ara
Canim hic bisi istemedi soda ictim
Spor. Yapamadim
Su.1,5 litre
Menun süper cnm. Evde 5dk oksa bir spor yapsan iyi okacakti bitanem
Jilliana 1 fun ara ver bacaklarini zorluyorsa canim. 1 gun yuru 1 gun jillan yap sonra rutuna gecersinBende spor olarak jillian yapcam cok begendimmmm
Tatlim menumelrindeki salatayi artir hatta brokoli. Karnibahar da dogra ne kadar cig sebze yersen okar tok kalir acikmazsin ve sindirim rahatlar bi dene bakalimCok fena duraklama donemine girdim galiba ben cumay kadar bisiler yapmam lazim acil yardim
Sabah tost yerine yumurta ve salata ekkers3n daha guzel olacak. Aksam iyi olmussabah
2 dilim tb ekmek karışık tost
ara
türk kahvesi bi dilim bitter çikolata ile
öğlen
bir fincan salep
ara
2 tane burçak
akşam
1 haşlanmış tavuk baget
1 tabak yayla çorba
cok basarili devam edersen karsiligini alicaksinCok sukur elektrikler geldi bugunku menumu paylasayim
Sabah
3 kuru kayisi
Bir dilim peynir
biraz yumurta
5 zeytin
5 ceviz
Ogle
Bir kase musli
Bir bardak sut
Aksam
5 kofte
Tursu
Salata
Ayran
Spor
45 dk yuruyus
Su
2 litre
Günaydın canım
Kız benim kilolar kadar dengesiz olmasınİnan bazen 2 - 3 kg bile fazla çıktığım oluyordu ama şükür cuma olunca o oran baya bir düşüyordu ve gramlarla artı görüyordum
Şükür direncimide kırdım ve kilocuklar yine gitmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?