- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.361
sabah elektrik olmadığından jilian akşama kaldı artık
Cok sukur elektrikler geldi bugunku menumu paylasayim
Sabah
3 kuru kayisi
Bir dilim peynir
biraz yumurta
5 zeytin
5 ceviz
Ogle
Bir kase musli
Bir bardak sut
Aksam
5 kofte
Tursu
Salata
Ayran
Spor
45 dk yuruyus
Su
2 litre
2 öğün beslenmek leptin hormonunun çalışmasına olanak sağlamış. umarım akşamki bulgur çok değildir tavuk ağırlıklı olduğunu düşünmek isterim değilse ağır karbonhidrat tuketmiş olursun. havuç guzel seçim 1 kasede salata olsa tadından yenmezdi bencemerhaba kızlar dün uğrayamadım bağlantı sıkıntısı vardıhemen menü paylaşımı yapıyorum
pazartesi
kahvaltı
1 yumurta tavada
2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin bir parça peynir
yeşilçay
arafa 1 kupa yeşilçay
öğlen 1 bardak ayran
akşam
1 tabak sebzeli tavuklu bulgur pilavı ve 1 kase havuçlu yoğurt meze
spor yok tüm gün ayaktaydım
canım listeni diyetisyendenmi aldın kendinmi uyguluyorsunmenü paylaşımım
kahvaltı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek kepekli
7 zeytin domates salatalık yeşilçay
ara
yeşilçay
öğlen
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 kase yığurt
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 kase buğday salatası
spor yok maalesef
dengeli bir menu olmuş. domates salatalık mevsimi olmadığından mevsim salatası iyi bir seçim olurdu sağlıklı beslenmek adınaIyi geceler herkese gunluk menum;
SABAH
menemen bir dilim kepek ekmeği
ARA
sütlü kahve
OGLEN
kucuk findik lahmacun uc parca cop sis yagsiz domates salatalık
AKSAM
Marul salatasi yogurt
kusur olurmu hiç iyi eğlenceler.günaydın herkese bugünün menüsü
sabah:
2 dlm tb ekmeğine kaşar-domates tost
şekersiz çay
2 dlm salam
öğle:
patatesli tavuk
akşam
fırında peynirli kabak
yoğurt
arkadaşlar dün neden giremediğimi açıklamayayım malum herkeste aynı sıkıntı var
telefon hattında da bir sıkıntı olduğu için telefondan da giremedim. birazdan spora gideceğim... bugün hava güzel olduğu için annem ve kızımla dışarı çıkacağım gün boyunca burada olmayabilirim... lütfen kusura bakmayın...
Bende jillianli oldumm sporumu yaptim
Menu fena degil ama bildigim kadariyla zeytin ve ceviz ikisindede yag var ve tursu vucutta su tutar. Yanibbenim menum hem ceviz hem zeytinibayni zamana vermiyolar...
o kurabiye dışında menun harika canım. ara öğünlerde acıkmıyorsan leptin hormonunun çalışmasına izin verirsen daha başarılı sonuç alırsınGunaydinlarrrr sevgili takimim
Dunku menumu paylasayim sizinle
Sabah
1 yumurta
Bol maydonoz
1 k.k kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kizarmis t.bugday ekmek
Ara
1 fincan yesil cay
1 tum parca ceviz
2 findik
3 cig badem
Oglen
1 kase yogurt corba
Salata
Ara
1 tane kurabiye yedim
1 acik cay
Aksam
Cig ispanak yogurtlu
1,5 kepce mercimek corba
Ara
Beyaz cay
Spor.. 30 dk yuruyus
Su.. 2 litre
deren neyle alakalı bu markalar. umarım zayıflama ilacı filan değildir. merakla bekliyorum neyle ilgili olduğunuBayanlar bisi diycem size onermek istedigim 2 urun vr ama marka vermekte skinti var mi bilemedigim icin emin olamadim
sen kaç kilosun canö
cecom geçen sene bizde annemin evde tadilat yaptık çok zor geçmişti bilirim bi an önce yeni banyona kavuşta kurtul bebeğimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye
Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım
Şu anda 109.3 kgyum (124.5 kgla başladım )
tatlım diyetisyen listesimi uyguluyorsun bilmiyorum ama ekmekleri fazla buldum ustelik akşamda mantı yenmiş. yağsız olması karbonhidratın değerinde duşme gerçekleştirmez. önemli olan sağlıklı yağları gerktiğince tuketmek ve karbonhidrattan özellikle işlenmiş karbonhidrattan uzak durmak. sporuna bayıldımGünaydın güzeller dün elektrik ve su bitirdi resmen suyumuz sabah 4'te geldi
Dünkü menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Peynir maydanoz
1 yumurta
Öğle Yemeği
1 kaseden az Şehriye çorbası
3 kaşık fırında patates ve patlıcanlı köfte
1.5 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt ve maydanoz
Akşam
Yarım porsiyon mantı yağsız
2 litre su
1.5 saat yürüyüş
Yarım saat Trambolin de hareket
işe yaramasını dileyelim ozaman afiyetle sağlık olsunSevgili kaptanim tabikide ole bir urun degil dogal 2 tane bitki cayi dogadanin biri tamamiyle tatli isteginizi bastiracak rooibos vanilyali sicak sut ile kullanildiginda salep tadini ortaya cikartiyor bir digeride mutlaka duymussunuzdur beyaz cay her ikiside dogadanin urunu ve inanilmaz lezzetliler...
işe yaramasını dileyelim ozaman afiyetle sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?