Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menü paylaşımım
kahvaltı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek kepekli
7 zeytin domates salatalık yeşilçay

ara
yeşilçay

öğlen
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 kase yığurt

ara 1 avuç kuru üzüm

akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 kase buğday salatası

spor yok maalesef

günaydın herkese bugünün menüsü
sabah:
2 dlm tb ekmeğine kaşar-domates tost
şekersiz çay
2 dlm salam
öğle:
patatesli tavuk
akşam
fırında peynirli kabak
yoğurt
arkadaşlar dün neden giremediğimi açıklamayayım malum herkeste aynı sıkıntı var
telefon hattında da bir sıkıntı olduğu için telefondan da giremedim. birazdan spora gideceğim... bugün hava güzel olduğu için annem ve kızımla dışarı çıkacağım gün boyunca burada olmayabilirim... lütfen kusura bakmayın...

sabah elektrik olmadığından jilian akşama kaldı artık

Bende jillianli oldumm sporumu yaptim

Cok sukur elektrikler geldi bugunku menumu paylasayim

Sabah
3 kuru kayisi
Bir dilim peynir
biraz yumurta
5 zeytin
5 ceviz

Ogle
Bir kase musli
Bir bardak sut

Aksam
5 kofte
Tursu
Salata
Ayran

Spor
45 dk yuruyus

Su
2 litre

Menu fena degil ama bildigim kadariyla zeytin ve ceviz ikisindede yag var ve tursu vucutta su tutar. Yanibbenim menum hem ceviz hem zeytinibayni zamana vermiyolar...

Gunaydinlarrrr sevgili takimim

Dunku menumu paylasayim sizinle
Sabah
1 yumurta
Bol maydonoz
1 k.k kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kizarmis t.bugday ekmek

Ara
1 fincan yesil cay
1 tum parca ceviz
2 findik
3 cig badem

Oglen
1 kase yogurt corba
Salata

Ara
1 tane kurabiye yedim
1 acik cay

Aksam
Cig ispanak yogurtlu
1,5 kepce mercimek corba

Ara
Beyaz cay

Spor.. 30 dk yuruyus
Su.. 2 litre

2 öğün beslenmek leptin hormonunun çalışmasına olanak sağlamış. umarım akşamki bulgur çok değildir tavuk ağırlıklı olduğunu düşünmek isterim değilse ağır karbonhidrat tuketmiş olursun. havuç guzel seçim 1 kasede salata olsa tadından yenmezdi bence

canım listeni diyetisyendenmi aldın kendinmi uyguluyorsun
menun fena değil ama eleştirmem için beslenme tarzını iyice anlamam gerekecek. şayet diyetisyen listesiyse bişey demeyeceğim
Iyi geceler herkese gunluk menum;
SABAH
menemen bir dilim kepek ekmeği
ARA
sütlü kahve
OGLEN
kucuk findik lahmacun uc parca cop sis yagsiz domates salatalık
AKSAM
Marul salatasi yogurt
dengeli bir menu olmuş. domates salatalık mevsimi olmadığından mevsim salatası iyi bir seçim olurdu sağlıklı beslenmek adına

kusur olurmu hiç iyi eğlenceler.
menun başarılı ve dengeli
Bende jillianli oldumm sporumu yaptim

Menu fena degil ama bildigim kadariyla zeytin ve ceviz ikisindede yag var ve tursu vucutta su tutar. Yanibbenim menum hem ceviz hem zeytinibayni zamana vermiyolar...

"sağlıklı yağlar yenmezse hem vitamin emilimi olmaz hemde yağlardan kurtulamayız istersen bir bak son tıbbı veriler bunu gösteriyor

http://woto.com/oneriler#Öneri 2
alıntıdır
“Yağ yemezseniz, yağlarınızı yakamazsınız!” Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay

Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı yemekten korkmayın. Çakma diyetlerde sizlere öğretilen ölçülere lütfen beyninizde “reset” atın. Eskiden salatanıza bir ölçü zeytinyağı koyuyorsanız şimdi 5 ölçü hatta 10 ölçü koyun. Salatanıza, yemeklere zeytinyağı koyarken korkak ve ürkek davranmayın.

A, D, E, K vitaminleri yağda çözülüyor. Bu vitaminleri vücudunuzun emebilmesi için yağa ihtiyacı olduğunu hiç unutmayın.

Ayıca kabızlık sıkıntısı yaşıyorsanız bilin ki yeterince yağ yemediniz demektir. Bizi yağdan birileri (siz kimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz) öylesine uzaklaştırmışlar ki yemeklerimize yağ koymaya korkar hale gelmişiz.

Biz ne zaman kabızlık yaşıyor olsak ertesi günü zeytinyağını daha da arttırıyoruz. Bir de günkurusu kayısı yiyip üzerine su içiyor biraz da fazla yürüdüğümüz zaman bu sorun kendiliğinden ortadan kaldırmış oluyoruz.

o kurabiye dışında menun harika canım. ara öğünlerde acıkmıyorsan leptin hormonunun çalışmasına izin verirsen daha başarılı sonuç alırsın

Bayanlar bisi diycem size onermek istedigim 2 urun vr ama marka vermekte skinti var mi bilemedigim icin emin olamadim
deren neyle alakalı bu markalar. umarım zayıflama ilacı filan değildir. merakla bekliyorum neyle ilgili olduğunu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete 2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye

Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım

sen kaç kilosun canö

Şu anda 109.3 kgyum (124.5 kgla başladım )

sevgili 14. takımın melekleri bugunle beraber kaldı 2 gunumuz. umarım hepimiz için cuma sevinç getirir.
dun ki elektrik kesintisiyle gerçekten hayatımız felç oldu teknoloji bağımlıları olduğumuzu daha net anladık.
eksik menuler olduğunu görüyorum daha istikrarlı yola devam etmek için menuleri yazalım ve herkes bilgisi dahilinde eleştirmekten çekinmesinki birbirimize öğretecek çok şeyimiz olduğunu duşunuyorum.

cecom geçen sene bizde annemin evde tadilat yaptık çok zor geçmişti bilirim bi an önce yeni banyona kavuşta kurtul bebeğim

Günaydın güzeller dün elektrik ve su bitirdi resmen suyumuz sabah 4'te geldi
Dünkü menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Peynir maydanoz
1 yumurta

Öğle Yemeği
1 kaseden az Şehriye çorbası
3 kaşık fırında patates ve patlıcanlı köfte
1.5 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt ve maydanoz

Akşam
Yarım porsiyon mantı yağsız

2 litre su
1.5 saat yürüyüş
Yarım saat Trambolin de hareket

bende dun oğlumun okuluna gittim öğretmeni alimin okumasının geri olduğunu söyledi. okumaya teşvik etmek için dun kızımla bir ödül çizelgesi hazırladık her 10 kitapta bir teşvik üdülü alacak ama 30 kitaba ulaştığında saat istiyormuş onu alacağız umarım işe yararda oğlumu kitap okumaya biraz teşvik etmiş olurum. aranızda farklı fikri olan varsa yazarsa sevinirim

tatlım diyetisyen listesimi uyguluyorsun bilmiyorum ama ekmekleri fazla buldum ustelik akşamda mantı yenmiş. yağsız olması karbonhidratın değerinde duşme gerçekleştirmez. önemli olan sağlıklı yağları gerktiğince tuketmek ve karbonhidrattan özellikle işlenmiş karbonhidrattan uzak durmak. sporuna bayıldım

ekmek önermeme nedenim
alıntıdır:
EKMEK İNSANI TOK TUTMAZ ACIKTIRIR!

Bir dilim ekmek yiyen bir kişinin (Hem de isterseniz en iyisi diye önerilen tam buğday ekmeği olsun.) bir çorba kaşığı şeker yemiş gibi şekeri yükseliyor. Şekeri yükselen bir kişi de 3 saat sonra acıkıyor. Yani ekmek insanı doyurmadığı gibi tam tersine acıktırıyor.

Karatay Diyetini uygulayanlar bu gerçeği çok iyi biliyor. Biz ekmek yerine karbonhidrat olarak ceviz / kavrulmamış fındık fıstık badem yiyoruz. Karatay Kahvaltısı insanı 6-7 saat tok tutarken aynı kahvaltının yanında ilave olarak bir - iki dilim ekmek yediğinizde 3-4 saat sonra acıkırsınız. Bunun nedeni şekerinizin hızlı yükselip hızlı düşmesi, şekeriniz düşerken de bir şeyler yeme ihtiyacı duymanızdır. Dolayısıyla sizi hızlı acıktıran ekmektir.

Ekmekten, her türlü unlu mamulden uzak durmak gerekiyor. Şeker insan için ne kadar zararlıysa ekmek de aynen öyle.

Ekmek = Şeker = Dejeneratif hastalıklar (Kanser, damar tıkanıklığı, alzheimer, vb)

1 gununuzu ekmeksiz onun yerine sağlıklı karbonhidratla geçirip deneyim etmenızı tavsiye ediyorum
sağlıkla kalın

Sevgili kaptanim tabikide ole bir urun degil dogal 2 tane bitki cayi dogadanin biri tamamiyle tatli isteginizi bastiracak rooibos vanilyali sicak sut ile kullanildiginda salep tadini ortaya cikartiyor bir digeride mutlaka duymussunuzdur beyaz cay her ikiside dogadanin urunu ve inanilmaz lezzetliler...

bende dunkı menumu yazayım bakalım
sabah kalkınca 2 bardak su az sonra 1 brd kefir
7,30 da
tereyağda 1 yumurta
1 avuç peynir
8 zeytin
1/4 avakado ezmesi
1 avuç çiğ fıstık
tere+roka+maydonoz+havuç
12,30 da
kıymalı kurukabak yemeği
1 kase yoğurt
1dlm ekşimayalı ev yapımı çavdar ekmeği
19,00 da
4 tane sarımsak+limon+zeytinyağlı bruksel lahanası
1 kase buğdaylı köy tavuğu yemeği( keşkek)
1 kase yeşil salata
5 kaşık yoğurt
2 draje omega-3 tablet
spor:
toplam 50dk karma kardiyo: 10dk lesli+10dk eliptik+25dk bantta yurume
100 ip atlama
5dk esneme germe

işe yaramasını dileyelim ozaman afiyetle sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…