- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.381
cecom geçen sene bizde annemin evde tadilat yaptık çok zor geçmişti bilirim bi an önce yeni banyona kavuşta kurtul bebeğim
bende dun oğlumun okuluna gittim öğretmeni alimin okumasının geri olduğunu söyledi. okumaya teşvik etmek için dun kızımla bir ödül çizelgesi hazırladık her 10 kitapta bir teşvik üdülü alacak ama 30 kitaba ulaştığında saat istiyormuş onu alacağız umarım işe yararda oğlumu kitap okumaya biraz teşvik etmiş olurum. aranızda farklı fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Sevgili kaptanim tabikide ole bir urun degil dogal 2 tane bitki cayi dogadanin biri tamamiyle tatli isteginizi bastiracak rooibos vanilyali sicak sut ile kullanildiginda salep tadini ortaya cikartiyor bir digeride mutlaka duymussunuzdur beyaz cay her ikiside dogadanin urunu ve inanilmaz lezzetliler...
E deneyelim o zamanHem tadi kokusu super hemd tatli krizi icin birebir.
Iyiyapmissin canim jilian yapmak iyidir:)Bende jillianli oldumm sporumu yaptim
Menu fena degil ama bildigim kadariyla zeytin ve ceviz ikisindede yag var ve tursu vucutta su tutar. Yanibbenim menum hem ceviz hem zeytinibayni zamana vermiyolar...
eğer tatlı krizlerin varsa dene canım. ben karatay yaptığım için tatlı krizi regl döneminde dahi yaşamıyorum ama arada bitter yerim nefis içinHem tadi kokusu super hemd tatli krizi icin birebir.
tatlım ben 14 yılımı inşaat şirketlerinde yöneticilik yapmakla harcadım ve inan o ustalardan ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor. kimse işine sadık değil gunlerce telefona bakmazlar bişi olmamış gibi çıkar gelirler. allah kolaylık versinValla şimdiden sinir geldiusta hala yok meydanda, sanırım dünkü elektrik kesintisi yüzünden bir önceki ev bitmemiş olabilir o yüzden gelmedi ama eşim aradığında cevap bile vermemiş telefona bende sinir oldum en azından izah edebilir adam
Vardır bundada bir hayır diyorum mecbur
Çok güzel bir uygulama bence ama 30 kitap çok gelmedimi ona sonuçta ödüle ulaşma süresi uzarsa belki ödül cazibesini kaybedebilir diye düşündüm
İstersen aralarada ufak ödüller ekle atıyorum bu hafta 1 kitap bitirirsen işte seni Sinemaya götüreceğim, atıyorum sevdiğin bir arkadaşınıda yanımıza alıp buzpateni yapmaya götüreceğim ( sanırım Antalyadada vardır pist ) yada ne bileyim normal paten kaymama
Yani hem haftasonlarını değerlendirmiş olursunuz hemde oğlun hafta içi daha bir hevesle okur kitabını bence
Bende beyaz çay kullandım bir ara canım evet çok lezzetli ama benim bünye çins ters tepiyorne zaman içsem ödem tutarım ( hani bünyeden bünyeye değişir tabi etkisi )
jillian çok zor diyor yapanlar 7 gunu sorunsuz yaşaman super. bize ölçülerini ve değişikliklerinide paylaşırmısın belki yapmak isteyen vardır.Jilin abs 7.gun de tmamdir kizlar
Evet canim jilian cok zor hareketler ardarda ve dinlenme hic yok.. jilian abs den once 30 day olani bitirdim ondan olsagerek vucudum alisti zorlamiyo o yuzdeneğer tatlı krizlerin varsa dene canım. ben karatay yaptığım için tatlı krizi regl döneminde dahi yaşamıyorum ama arada bitter yerim nefis için
tatlım ben 14 yılımı inşaat şirketlerinde yöneticilik yapmakla harcadım ve inan o ustalardan ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor. kimse işine sadık değil gunlerce telefona bakmazlar bişi olmamış gibi çıkar gelirler. allah kolaylık versin
cecom sen bilisin bi danışayım ben oykumu yurtdışı dil kampına göndermeyi planlıyorum ingilterenin bir kasabasında kız kolejinde yazın karma eğitimli ama kız erkek ayrı yurtlarda konaklamalı imiş. guvenilir geldi. senin yurtdışı bağlantın var bilginde vardır ne dersin
jillian çok zor diyor yapanlar 7 gunu sorunsuz yaşaman super. bize ölçülerini ve değişikliklerinide paylaşırmısın belki yapmak isteyen vardır.
Canım haklısın Akşam ki mantı hiç olmadı ama dün facia bi gündü su yok elektrik yok evde erzak yok kızımda mantı diye tutturunca kendime özel bişey hazırlamaya üşendim açıkçası bugün alışveriş yapıcam telafi ederim inşallah bu arada diyetisyene hiç gitmedimtatlım diyetisyen listesimi uyguluyorsun bilmiyorum ama ekmekleri fazla buldum ustelik akşamda mantı yenmiş. yağsız olması karbonhidratın değerinde duşme gerçekleştirmez. önemli olan sağlıklı yağları gerktiğince tuketmek ve karbonhidrattan özellikle işlenmiş karbonhidrattan uzak durmak. sporuna bayıldım
tatlım ben 14 yılımı inşaat şirketlerinde yöneticilik yapmakla harcadım ve inan o ustalardan ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor. kimse işine sadık değil gunlerce telefona bakmazlar bişi olmamış gibi çıkar gelirler. allah kolaylık versin
cecom sen bilisin bi danışayım ben oykumu yurtdışı dil kampına göndermeyi planlıyorum ingilterenin bir kasabasında kız kolejinde yazın karma eğitimli ama kız erkek ayrı yurtlarda konaklamalı imiş. guvenilir geldi. senin yurtdışı bağlantın var bilginde vardır ne dersin
menun harika yapınca sporunuda eklersin. birde akşama yine salata eklersen iyi olur mevsim salatası 1 tabak senin alkali kalmanıda sağlarSabah kalkinca bir fincan nescafe
kahvalti
1 dilim tb ekmek
2 tane ceri domates
5 zeytin
maydonoz
1 dilimsuzme peynir
1 tanehaslanmis yumurta
Ara
1 bardak cay
1 tane burcak
Oglen yemicemkahvalti saglam oldu
Ara
bir dilimbitter
turkkahve
Ara
bir fincansalep (posetinyarisi)
Aksam
1 tabak yayla corba
2 tane sarma
Gun icinde 1.5 lt su
supermiş. bende 6 yıldır plates yapıyorum ama 3 aydır aksattım kardiyo yapıyorum gene platese başlasam iyi olacak aslında yeni şeyler denemek bana zor geliyor ama jillan guzel sonuç veriyormuş duyuyorum. bende kaldı 8kg aslında kardiyoyu bırakıp guç egz. başlasam fena olmazEvet canim jilian cok zor hareketler ardarda ve dinlenme hic yok.. jilian abs den once 30 day olani bitirdim ondan olsagerek vucudum alisti zorlamiyo o yuzdenolculerim tabiki degisti sikilastim gozle gorulur derecede ama baslamadan once olcu almadim olcu olarak icine giremedigimkotlari baz aldim artik onlara girebiliyorum biraz gobek kismi zorluyo onunicinde jilian abs gobek yapiyorumayva gobegimvar
haklısın bazem imkan dahilinde olabiliyor. bu gibi durumlarda evde olan yeşil sebzeleden yersen yanında durumu kurtarırsın unutma 1 koca tabak salata yeseydin mantı okadar etkilemezdi seni alkali kalırdın o yuzden dedim.Canım haklısın Akşam ki mantı hiç olmadı ama dün facia bi gündü su yok elektrik yok evde erzak yok kızımda mantı diye tutturunca kendime özel bişey hazırlamaya üşendim açıkçası bugün alışveriş yapıcam telafi ederim inşallah bu arada diyetisyene hiç gitmedim
aslında bende yurtdışından önce yurtiçi bi kampa göndersemmi diyom bakalım arkadaşın oğluda gelecekmiş ortak karar alırız duruma göre enişteyi rahatsız ederiz sağol tatlımCanım eğer istersen bana okulun adını ve kasabasını özelden ateşimin eniştesine mail atar danışırım en azından nasıl bir okul güvenilirmi diye kesinlikle çok güzel düşünmüşsün dil eğitimini çünkü emin ol yerinde çok daha güzel öğreniyorlar Enişte bey biraz yoğun ama eminim bir kaç güne bize en azından daha net bilgi verir
Eşimin halasının kızı bu yaz 1.5 aylığına gidecek hatta onada Görümcemin eşi ayarlamış ( kız param yok diyince parası ödemiş ve çalışır borçunu ödersin demiş ki eminim almaz o parayı)
Benim kızada teklif etti ama daha 14 yaşında güvenemem ben acıkcası heee 17 falan olsa bir dereceki bizim kuzende 20 yaşında
Bence süper bir fikir ve nasipse bende biraz büyüdüğünde benim kızları göndermek istiyorum hatta dedim hiç durumum olmasın kredi çeker yollarım yine eğitimlerini en güzel şekilde almalarını sağlarım
Onlar geleceğe daha sağlam bassınlarda gerisi önemli değil
Belli ki guvenilmez biriymis canim bosver sevin iyi ki baslamadan birakmis. Daha birsuru usta bulursunuz bence. Gelseydi parayi alip ortalarda gozukmeseydi veya ne bileyim bir fenaligi dokunsaydi daha kotu olurdu. Iyi olmus kaytarmasi bosver. Insallah bir an once yeni usta bulursunuz.Kızlarrrrrr
Şu anda resmen çıldırabilirim
Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesaptaDaha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyorsonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi
Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye
Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerdeEşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum
Tesekkurler kaptanim hemen indirdim benkızlar merak edenler araştırmayı sevenler için size pdf formatında bilgisayara indirebileceğiniz karatay abc si sanal kitap hediye ediyorum
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf
karatay yapın yapmayın kazanımlarınız buyuk olacak eminim
tebrikler ilk adım önemlidir ne olursa olsun okumak guzeldir. hayatına yeni şeyler katmasını dilerim. kitap aşığımTesekkurler kaptanim hemen indirdim ben
Katacaktir eminim :)tebrikler ilk adım önemlidir ne olursa olsun okumak guzeldir. hayatına yeni şeyler katmasını dilerim. kitap aşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?